What's New?

cerita bahasa jawa kancil

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun...

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 5.09

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun. 5/28/2013 Planet Informasi. KANCIL NYOLONG TIMUN. Ing sawijining ing desa Dadapan urip keluwarga mbok Randa Dadapan karo anake wadon sing jenenge Menur.

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 1.02

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik 

Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 9 February 2015 Pukul 17.26

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Legenda Nyi Blorong dalam Bahasa Jawa Sugeng ndalu 

Kumpulan Dubbing Iklan Berbahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 29 June 2015 Pukul 21.49

DAN's Blog - Berikut merupakan beberapa contoh iklan berbahasa jawa hasil dubbing anak XI TKJ 2 SMK 7 Semarang TP. 2014/15 Sekian semoga bermanfaat bagi kita semua..

Dongeng Timun Mas Dalam Bahasa Jawa Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 15.33

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Cerkak Bahasa Jawa, Panut Bocah Angon Wedhus Kang 

Kancil Karo Monyet ( Cerita Dengan Bahasa Jawa )

Diterbitkan pada Sunday, 10 June 2012 Pukul 3.01

Kancil Karo Monyet ( cerita dengan Bahasa Jawa ). Terimakasih Atas Kunjungannya. Kancil Karo Monyet. Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni 

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2015 Pukul 22.36

Kancil lan Baya Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge Cerita Jawa : Kancil lan Baya. Posted in Bahasa Jawa, Education, Sastra by David Adi Nugroho 

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.02

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil lan pitik sing rebutan endog Label: blog bahasa jawa, cerita cekak bahasa jawa Cerita Lucu Bahasa Jawa: Pitik Mogok Mangan Pantun Idul Fitri Bahasa Jawa - Peribahasa.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -