What's New?

cerita bahasa jawa kancil

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil Lan Pitik Sing...

Diterbitkan pada Sunday, 23 February 2014 Pukul 1.02

Cerita Cekak Basa Jawa: Dongeng Kancil lan pitik sing rebutan endog . Cerita Cekak Bahasa Jawa: Tukang Golek Kayu sing Ragu-ragu Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu.

Dongeng Timun Mas Dalam Bahasa Jawa Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 16 February 2015 Pukul 15.33

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Belajar Bahasa Jawa, Membuat Cerita Pengalaman Pribadi 

Kancil Karo Monyet ( Cerita Dengan Bahasa Jawa...

Diterbitkan pada Sunday, 14 September 2014 Pukul 8.18

Ing sawijine dina ing rimba, ana akeh jenise kewan sing urip tentrem lan akur siji lan sijine. Kabeh kewan nduweni keuripan lah lakune dewe-dewe. Nanging ana siji kewan sing anane gawe drusila lan paling licik, arane 

Cerita Jawa : Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Monday, 2 March 2015 Pukul 22.36

Kancil lan Baya Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge Cerita Jawa : Kancil lan Baya. Posted in Bahasa Jawa, Education, Sastra by David Adi Nugroho 

Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Monday, 9 February 2015 Pukul 17.26

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Legenda Nyi Blorong dalam Bahasa Jawa Sugeng ndalu 

Cerita Asal Usul Tlaga Lipan Menggunakan Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Wednesday, 18 February 2015 Pukul 8.48

Cerita Kancil, Dalam Bahasa Jawa Si Kancil Nyolong Timun Bagi kamu yang sedang mencari cerita, naskah drama, legenda, cerpen maupun dongeng dalam bahasa jawa d Cerita Ande Ande Lumut Bahasa Jawa Sugeng injing rencang 

Dongeng Kancil Dan Perkenalan Dengan Bayi Altap

Diterbitkan pada Monday, 20 July 2015 Pukul 5.19

Aku sendirian di sini, karena Bundaku sedang memasak sayur untuk buka puasa" jawab Altap, tentu saja dengan bahasa yang bagi manusia hanya seperti gumaman-gumaman tidak jelas dari bayi yang belum bisa bicara -- yang untungnya dimengerti oleh Sang Kancil yang cerdik. "Namaku Kancil. Aku tinggal di sebuah gua di pinggir . Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik 

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 1.02

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -