cerita bahasa jawa kancil

Kumpulan Crita Jawa -cerita Bahasa Jawa: Kancil Karo Monyet

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 14.13

Biyen nalika eyang esih urip, lan aku esih alit, nanging saiki eyang uwis seda. Meh saben , nalika arep mapan turu, eyang mesti nyeritakaken cerita, mbuh kue cerita sejarah jamane perang utawa dongeng kewan. Saiki aku 

Dongeng Anak Bahasa Jawa : Kancil Nyolong Timun...

Diterbitkan pada Tuesday, 28 May 2013 Pukul 12.09

Dongeng Anak bahasa jawa : kancil Nyolong Timun. 5/28/2013 Planet Informasi. kancil NYOLONG TIMUN. Ing sawijining ing desa Dadapan urip keluwarga mbok Randa Dadapan karo anake wadon sing jenenge Menur.

Dongeng Bahasa Jawa (kancil Dan Merak)

Diterbitkan pada Saturday, 7 January 2012 Pukul 14.26

Setelah muter2 kemudian dapatlah saya sebuah dongeng yang menggunakan bahasa jawa. Berikut cerita dongeng bahasa jawa dengan judul kancil dan merak, bagi adik2 yang dapat tugas dari Bapak / Ibu guru mencari 

Kancil Si Pencuri Timun Dalam Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 6 July 2014 Pukul 17.37

kancil Mencuri Timun - cerita Pendek Warna-Warni Dunia kancil bisa jadi adalah binatang yang pali.

Kancil Dan Kura Kura Dalam Bahasa Inggris

Diterbitkan pada Tuesday, 1 July 2014 Pukul 14.00

NAMA ANAK BINATANG DALAM bahasa jawa DAN INGGRIS . cerita kancil dan Buaya | cerita Si kancil dan Bu.

Kumpulan Cerita Jawa: Kancil Karo Monyet

Diterbitkan pada Wednesday, 24 March 2010 Pukul 10.53

kancil Karo Monyet. Biyen nalika eyang esih urip, lan aku esih alit, nanging saiki eyang uwis seda. Meh saben , nalika arep mapan turu, eyang mesti nyeritakaken cerita, mbuh kue cerita sejarah jamane perang utawa dongeng kewan. Saiki aku arep nyeritakake doneng sing wis diceritakake eyang caritanya ditambahi lagi dong yang banyak, jarang ada blog yang posting cerita dalam bahasa jawa di google juga cuma itu2 aja. May 14, 2011 at 9:11 PM; warso said.

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing...

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 8.02

cerita Cekak bahasa jawa: kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu. Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik Walik 

Dongeng Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Tuesday, 26 November 2013 Pukul 11.07

Dumadakan playune kandheg ing kali gedhe kang banjir, apa maneh wayahe wis surup lan isih udan deres. kancil arep nyabrang ora wani, klintar-klinter golek dalan ora ana, arep nyabrang ora wani, amarga kaline amba lan banyune santer 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X