carpon kabayan

Carita Sunda Si Kabayan Ngala Nangka

Diterbitkan pada Wednesday, 20 November 2013 Pukul 22.00

Cerita si kabayan menceritakan kehidupan sehari-hari masyarakat daerah sunda, dan kali ini Info Terbaru akan memberikan carita pondok sunda si kabayan Ngala Nangka. Dalam cerita ini si kabayan di ceritakan disuruh 

Carpon

Diterbitkan pada Tuesday, 12 February 2013 Pukul 19.16

Si kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nu kolot ngala nangka téh, kabayan!” Ceuk mitohana. Kencling Si kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka. Barang nepi ka kebon, Si kabayan alak-ilik kana tangkal 

Kabayan Sakit

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 16.45

kabayan Sakit - kabayan sedang menderita pilek dan batuk. Malam sebelumnya kabayan memang terkena hujan ketika pulang dari rumah Pak RT. kabayan pun dianter Nyi Iteung pergi ke Puskesmas. Pulang dari 

Carpon Sunda Kabayan

Diterbitkan pada Tuesday, 29 March 2011 Pukul 17.13

Muse - StarLight Lyric. Far away. This ship has taken me far away. Far away from the memories. Of the people who care if I live or die. Starlight I will be chasing a starlight. Until the end of my life. I don't know if it's worth it 

Pamass

Diterbitkan pada Thursday, 4 June 2009 Pukul 10.10

Ari si kabayan padamuji téh nyéréngéh wé bari ngusapan tuurna nu bararéd. Uncal pada ngarecah. Si kabayan balik ngajingjing pingping uncal bari héhéotan. Dicutat tina carpon Mangle. Kasimpulan : Si kabayan nyaéta 

Tutorial

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 20.18

Léos Si kabayan leumpang ka sawah nu meunang ngagaru. Di dinya katémbong tututna loba, lantaran caina hérang, jadi katémbong kabéh. Tututna pating golétak. Tapi barang diteges-teges ku Si kabayan katémbong 

Cerpen : Si Kabayan Jadi Hakim

Diterbitkan pada Monday, 24 February 2014 Pukul 16.47

Si kabayan Jadi Hakim. Posted on 16.47 by rifky algifari. sebenernya sih ini drama, tapi kok malah cerpen, alah gak apa apa lah, hehehehe. Si kabayan Menjadi Hakim. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-. Aki sahri 

Balebat Ngolebat

Diterbitkan pada Monday, 11 November 2013 Pukul 12.34

kabayan Nguseup. Pancingan Si kabayan kajongjonan ngusep di walungan nepi ka meh sareupna. Manehna cinutrung na batu leah, panasaran ti isuk jedur nepi ka magrib jeder eupanna tacan dilamot ku lauk hiji-hiji acan. Boro aya nu ngerenyed, bakat ku lila teu disenggol lauk nepi ka lancah oge Milu NgiriditIn "Ciawi". Mumul Bin KedulIn "Babasan". This entry was posted in Uncategorized and tagged Carita, carpon, Si kabayan. Bookmark the permalink.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X