carpon kabayan

Bahasa Inggris Murtad Si Kabayan..

Diterbitkan pada Friday, 4 April 2014 Pukul 0.56

Waktu keur nganteurkeun dununganana tea, mobil si kabayan nabrak mobil lain. Si kabayan Dunungan si kabayan rek mantuan, tapi kaburu dihalangan ku si kabayan: carpon na sae pisan raos di bacana tararengkyu.

Dongeng Sunda: Si Kabayan Moro Uncal

Diterbitkan pada Thursday, 22 August 2013 Pukul 14.33

Isuk kénéh Si kabayan jeung mitohana geus harudang, lantaran poé éta rayahat rék moro uncal. Urang kampung geus saraged, maké calana sontog, samping dibeubeurkeun kana cangkéng, bedog panjang nyolégréng.

Cerpen : Si Kabayan Jadi Hakim

Diterbitkan pada Monday, 24 February 2014 Pukul 16.47

Si kabayan Jadi Hakim. Posted on 16.47 by rifky algifari. sebenernya sih ini drama, tapi kok malah cerpen, alah gak apa apa lah, hehehehe. Si kabayan Menjadi Hakim. http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-. Aki sahri 

Tutorial

Diterbitkan pada Monday, 28 February 2011 Pukul 20.18

Léos Si kabayan leumpang ka sawah nu meunang ngagaru. Di dinya katémbong tututna loba, lantaran caina hérang, jadi katémbong kabéh. Tututna pating golétak. Tapi barang diteges-teges ku Si kabayan katémbong 

Kabayan Sakit

Diterbitkan pada Wednesday, 16 February 2011 Pukul 16.45

kabayan Sakit - kabayan sedang menderita pilek dan batuk. Malam sebelumnya kabayan memang terkena hujan ketika pulang dari rumah Pak RT. kabayan pun dianter Nyi Iteung pergi ke Puskesmas. Pulang dari 

Si Kabayan Ngala Nangka « Rohang Kalam Jeung Daluang

Diterbitkan pada Friday, 30 November 2007 Pukul 14.20

Kencling Si kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka. Barang nepi ka kebon, Si kabayan alak-ilik kana tangkal nangka. Manggih nu geus kolot punten abdi nuhun ijin share carpon ieu ka FB, hatur nuhun.. Waler 

Sebuah Naungan Kehidupan: Carpon Sunda Kabayan

Diterbitkan pada Tuesday, 29 March 2011 Pukul 17.13

Muse - StarLight Lyric. Far away. This ship has taken me far away. Far away from the memories. Of the people who care if I live or die. Starlight I will be chasing a starlight. Until the end of my life. I don't know if it's worth it 

Carita Sunda Si Kabayan Ngala Nangka

Diterbitkan pada Wednesday, 20 November 2013 Pukul 22.00

Cerita si kabayan menceritakan kehidupan sehari-hari masyarakat daerah sunda, dan kali ini Info Terbaru akan memberikan carita pondok sunda si kabayan Ngala Nangka. Dalam cerita ini si kabayan di ceritakan disuruh 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X