What's New?

carpon kabayan

Kabayan Wikipedia

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 13.36

Kabayan is a popular character from Sundanese culture, which eventually became also accepted as an Indonesian character. His stories were considered funny and humble .

Contoh Carpon Bahasa Sunda, Kumpulan Carita Pondok Bahasa

Diterbitkan pada Monday, 20 November 2017 Pukul 22.50

Carpon bahasa sunda basa sunda atau cerpen cerita pendek bahasa sunda beserta unsur intrinsiknya ada juga contoh carpon sunda carita pondok tentang si kabayan..

Cerita Lucu Si Kabayan Bahasa Sunda Ngawas Ujian

Diterbitkan pada Saturday, 18 November 2017 Pukul 14.53

Cerita Lucu Si Kabayan Ngawas Ujian Duka timana alesanna si kabayan meunang tugas ngawas ujian barudak SMP.. Singketna carita nalika keur ujian matematika di ruangan .

Si Kabayan Ngala Tutut

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 2.37

Si Kabayan Ngala Tutut Cek Ninina, "Kabayan ulah hees beurang teuing. Eweuh pisan gawe sia mah, ngala-ngala tutut atuh da ari nyatu mah kudu jeung lauk." Cek si Contoh carpon sunda. TANGKUBAN PERAHU Aya hiji karajaan di taneuh parahiyangan. Hiruplah hiji kulawarga bagja, sang ayah dina wujud sabuntut anjing .

Si Kabayan Ngala Nangka

Diterbitkan pada Sunday, 19 November 2017 Pukul 20.00

Si Kabayan dititah ngala nangka ku mitohana. “Nu kolot ngala nangka téh, Kabayan!” Ceuk mitohana. Kencling Si Kabayan ka kebon, nyorén bedog rék ngala nangka..

Carpon Sunda

Diterbitkan pada Monday, 2 October 2017 Pukul 17.50

carpon sunda. Flipcard. Klasik; Kartu Lipat; Majalah; Mozaik; Bilah Sisi; Cuplikan; Si Kabayan Ngala Tutut. Oct 27th. si kabayan ngalamun. si kabayan ngalamun Kabayan is a popular character from Sundanese culture, which eventually became also accepted as an Indonesian character. His stories were considered funny and humble Carpon basa sunda kabayan. Search for carpon basa sunda kabayan. Look up quick answers Carita pondok atawa mindeng disingkat minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif..

Carita Sunda Si Kabayan Ngala Nangka

Diterbitkan pada Monday, 13 November 2017 Pukul 5.41

Info Terbaru - Carita Sunda Si Kabayan Ngala Nangka - kabayan adalah salahsatu tokoh imajinasi sunda bahkan Baca juga carpon lainnya dikategori Carpon .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -