What's New?

carita pondok menggunakan bahasa sunda

5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Monday, 8 October 2012 Pukul 14.07

Contoh Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carita Pondok Bahasa Sunda,Carpon Sunda Terbaru,Macam-macam Carpon Bahasa Sunda,Contoh Carpon Terbaru 2013,Carita Pondok Terbaru.

Contoh Cerita Pendek (cerpen) B. Sunda Atau Carita Pondok

Diterbitkan pada Monday, 6 April 2015 Pukul 22.10

Tos jadi hiji kabiasaan upami tos beres sholat maghrib teh, rudi ngapalkeun. Ngawitan ti ngarengsekeun PR dugi ka macaan deui anu tadi diajarkeun di sakola. Harita, pun biangna sareng kulawarga sanesna ngadadak 

Conto Carita Pondok (carpon)

Diterbitkan pada Tuesday, 29 July 2014 Pukul 18.46

Kamis, 24 Juli 2014. Home · Pedaran Basa Sunda; CONTO CARITA PONDOK (CARPON) Judul Penelitian : Peningkatan kemampuan anak dalam pembagian dengan menggunakan alat peraga untuk siswa Kelas II Sekola MENGENAL 

Senandung Coretan Insan: Carpon (carita Pondok)

Diterbitkan pada Sunday, 14 April 2013 Pukul 1.03

Buku kumpulan carita pondok munggaran basa Sunda judulna Dog-dog Pangrѐwong, karangan G. S. (ngaran samaran) dikaluarkeun ku Balai Pustaka dina taun 1930, genep taun leuwih ti heula batan kumpulan carita 

P A S T A N: Carita Pondok (basa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 14 July 2012 Pukul 23.03

Carita Pondok (Basa Sunda). Saung Panineungan Oleh : Leon Eskenedi. Geus leuwih tilu kali leubaran eta saung can diteang deui tapi kamari nya leubaran ayeuna pisan kuring neang deui eta saung, saung teh geuning 

Pengertian, Sejarah, Dan Ciri-ciri Carita Pondok/carpon

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 11.40

Pengertian Carita Pondok. Carita pondok teh nyaeta karangan rekaan (fiksi) anu wangunna pondok sarta ngan ukur ngasongkeun hiji peristiwa. Carpon umumna nyaritakeun hal-hal anu sipatna realistis, diangkat tina kanyataan. Sajarah Carita Pondok. Carita pondok asal-muasalna mah tina talari carita Text Example · Pengertian, Sejarah, Dan Ciri-ciri Carita Pondok/C Contoh Biantara/Pidato Pendek Basa Sunda · Ini Adalah Kisah Nyata yang Terjadi Di Jepang.

Carita Pondok Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 19 November 2013 Pukul 8.30

Info Terbaru - Carita Pondok Bahasa Sunda - sebelumnya juga infoter-baru.blogspot.com telah memposting tentang carita pondok basa sunda yang bisa dilihat disini. Cerita Pendek bahasa sunda (carita pondok basa sunda

Legenda Dongeng Tangkuban Perahu Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 7 May 2015 Pukul 17.31

sih cerita dongeng legenda tangkuban perahu? Disini admin akan share tentang dongeng tangkuban perahu dalam bahasa Sunda yang mungkin akan lebih terasa bahwa cerita legenda tangkuban perahu ini berasal dari tataran sunda. Carpon Bahasa Sunda SingkatCarpon Bahasa Sunda Singkat - Carpon atau Carita Pondok atau dalam bahasa Indonesia cerpen (cerita pendek) adalah sebuah cerita d Kamus Bahasa Sunda Halus OnlineKamus Bahasa 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -