carita pondok bahasa sunda tentang miara kabersihan lingkungan sakola

Contoh Sawala

Diterbitkan pada Wednesday, 12 December 2012 Pukul 10.45

10.55 Savitri Nurul Syifa Noments. Tugas Kelompok. Basa sunda. SAWALA. Kelas X-2. NamaAnggota: Fadhila Meylinda A. Fransisca E. M. Rivai Sulaiman. Savitri Nurul Syifa. Tina Yulianti. SMA Negeri 3 Cimahi. Tahun Ajaran 2012/2013. Tanya Jawab: . Jadi, urang sadaya teh kudu ngajaga kabersihan lingkungan sabab lamun urang sadaya heunteu ngajaga kabersihan lingkungan engke bias nimbulkeun bencana kaurang sadayana. carita Mahabarata Dan Ramayana.

Taufik Ampera: Kumpulan Sajak Sunda Pikeun...

Diterbitkan pada Thursday, 4 September 2008 Pukul 17.29

(1) BUDAK PAHATU LALIS Dua budak pahatu lalis adi lanceuk awéwé lalaki kasarung di leuweung ganggong adina ceurik ngalengis mana jalan geusan balik. Budak lalaki ngala kupa leungeunna parigel metik buah kupa 

Contoh Biantara/pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Contoh Biantara/Pidato Pendek Basa sunda. 18.09 Sena 22ments. http://1.bp.blogspot.com/_8Qppa58UaBs/TLB-. kabersihan sakola. Wilujeng Enjing Sadayana. Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Janten, urang sadaya kedah atawa wajib ngajaga lingkungan sareng awak nyalira pikeun urang sadaya tiasa ngajaga tina sagala panyakit. . Recount Text Example · Pengertian, Sejarah, Dan Ciri-ciri carita pondok/C..

Elementry School: Kumpulan Materi Les Kelas 3

Diterbitkan pada Sunday, 21 October 2012 Pukul 14.33

Yang menjaga kebersihan lingkungan masyarakat sekitar kita adalah …. Untuk menjaga keamanan lingkungan masyarakat, setiapmasyarakat mengadakan …. Sopan santun termasuk contoh . Walungan loba nu gararing. l. miara. Eusina nyaritakeun …. 13. Mira : Kumaha kaayaan sasatoan dileuweung? m. toko buku. Feni : Wah, rupa-rupa. carita di luhur disebut …. n. kajadian. 14. Miceun runtah Ulangan bahasa Indonesia for.3 Jum'at, 20-11-2009. I. Isian.

Sk Dan Kd Mulok Bahasa Sunda Kelas I

Diterbitkan pada Wednesday, 12 October 2011 Pukul 18.00

Mampu menyimak (ngaregepkeun) memahami , serta menanggapi berbagai bunyi bahasa ( sora basa), dongeng, dan perintah (parentah) sederhana. 1.1 Menyimak dan . Nepikeun tanggapan ngenaan manfaat tatacara / diajar di sakola jeung di imah. 2. . Bisa ngaregekeun pedaran ngenaan kabersihan lingkungan . Mampu menyimak, memahami, dan menanggapi berbagai jeniswacana lisan berupa carita pondok, guguritan, dan pengumuman (bewara). 3.1.

17 Pupuh Sunda

Diterbitkan pada Monday, 25 January 2010 Pukul 23.47

Paripaos gunting pameulahan gambir. Kacipta salamina. Panambih: Hiji basa, hiji bangsa. Basa bangsa, Indonesia Hiji bangsa, hiji nusa. Nusa tunggal, Nusantara Seler-seler, suku bangsa. Di wewengkon, mana-mana

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 6.15

Semua naskah tentang kehidupan siswa seperti pendidikan, perpisahan, lingkungan, kebersihan dan lain sebagainya. sanes ketang tanpa beja, sim kuring seja malikan carita anu tiheula nu kungsi dipake carita nyaeta rehna para Ibu Bapak nitipkeun, nyerenkeun pala putra putri Ibu Bapak sadayana ka ieu sakola, nyatana ka Bapak Ibu guru supados pala putra putri Bapak sadayana dididik, diatik, . Contoh Pidato bahasa sunda Tema Kebersihan lingkungan.

Hadi Setyo Blog: Kurikulum 2013 Bahasa Daerah Tetap Ada

Diterbitkan pada Friday, 4 January 2013 Pukul 17.55

Dina basa sunda kawilang réa istilah atawa prédikat anu nuduhkeun patalina paripolah nyarita, totondén yén dina hirup kumbuh urang sunda peta nyarita kungsi jadi ukuran atawa indikator anu kagolong penting pikeun nangtukeun pribadi hiji jalma. Sanajan dina kaayaan lingkungan nu santéy atawa tumaninah, sok aya waé gangguan téh, sapertikeun harewos bojong babaturan nu aya di sagigireun, sora korsi nu ngagerét, idangan nu ngaliwat hareupeun.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X