What's New?

carita pondok bahasa sunda tentang miara kabersihan lingkungan sakola

Sk Dan Kd Mulok Bahasa Sunda Kelas I

Diterbitkan pada Thursday, 17 March 2011 Pukul 16.03

Mampu menyimak (ngaregepkeun) memahami , serta menanggapi berbagai bunyi bahasa ( sora basa), dongeng, dan perintah (parentah) sederhana. 1.1 Menyimak dan . Nepikeun tanggapan ngenaan manfaat tatacara / diajar di sakola jeung di imah. 2. . Bisa ngaregekeun pedaran ngenaan kabersihan lingkungan . Mampu menyimak, memahami, dan menanggapi berbagai jeniswacana lisan berupa carita pondok, guguritan, dan pengumuman (bewara). 3.1.

Pidato Pendek Bahasa Sunda Tema Kebersihan

Diterbitkan pada Friday, 31 January 2014 Pukul 10.18

Pidato Bahasa Sunda singkat, contoh tugas biantara tema kebersihan untuk siswa SD, SMP, atau SMA. Urang sadaya kedah ngajaga lingkungan sareng awak sorangan sangkan dijauhkeun tina sagala panyakit. Ku margi kitu, urang kedah 

Pidato Bahasa Sunda Tentang Lingkungan

Diterbitkan pada Monday, 12 March 2012 Pukul 22.31

Yang lagi nyari Contoh pdato bahasa sunda dengan tema lingkungan silahkan seetelah beberapa waktu lalu juga menuliskan artikel Contoh Pidato Bahasa Sunda kali ini kembali menuliskan artikel tentang Contoh Pidato Bahasa Sunda Teu aya sanes seja nutur jalur carita lingkungan nu aya di sabudeuren wewengkon sim kuring nyaeta kacamatan Bantarujeg. pidato bahasa sunda tentang pendidikan kebersihan naskah pidato bahasa sunda perpisahan.

Ki Sunda: Adegan Kalimah

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 17.58

Dina basa tulisan, omongan si panyatur téh ditempatkeun dina jero tanda kekenteng atawa tanda petik ( “.” ). Ilikan contona di handap! Conto I Dina karangan, boh carita pondok boh novel, kalimah langsung téh mindeng kapanggih. Malah aya nu geus teu maké Pa Kuwu nandeskeun yén sakumna warga kudu miara kabersihan lingkungan masing-masing. Kalimah langsung bisa dirobah jadi “Saha anu ayeuna teu sakola?” saur Bu Nina ka siswa kelas tilu.

Contoh Laporan Kagiatan Dina Basa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 12 July 2013 Pukul 14.41

Sakumaha nu parantos kauninga, rehna dina raraga ngamumule, mekarkeun basa sareng sastra sunda di lingkungan barudak sakola. Ieu kagiatan teh dinamian “KTERATIVITAS BARUDAK DINA NGAMUMULE BASA JEUNG SASTRA 

Rahmatblog: Rpp Bahasa Sunda Sd

Diterbitkan pada Wednesday, 9 December 2009 Pukul 7.02

V. MEDIA PEMBELAJARAN DAN SUMBER PEMBELAJARAN (Pertemuan pertama dan kedua) - Buku Paket Pangrumat Basa Sunda pikeun Murid SD Kelas 1 - Gambar-gambar yang ada di lingkungan rumah. VI. EVALUASI/ 

Contoh Pidato Singkat Bahasa Sunda Tema Kebersihan...

Diterbitkan pada Sunday, 10 March 2013 Pukul 6.10

contoh pidato singkat bahasa sunda tema kebersihan lingkungan saatos kamari posting tentang pidato kamerdekaan dina danget ieu penulis bade posting tentang. pidato singkat kebersihan lingkungan di sakola desa atanapi nu sanes 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 6.15

Berikut ini blog bintang sertakan berbagai contoh pidato singkat yang semuanya menggunakan sunda sebagai bahasa. sanes ketang tanpa beja, sim kuring seja malikan carita anu tiheula nu kungsi dipake carita nyaeta rehna para Ibu Bapak nitipkeun, nyerenkeun pala putra putri Ibu Bapak sadayana ka ieu sakola, nyatana ka Bapak Ibu guru supados pala putra putri Bapak sadayana dididik, diatik, . Contoh Pidato Bahasa Sunda Tema Kebersihan Lingkungan.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.