What's New?

cara mengambil batu serai

Penampakan Batu Serai 1

Diterbitkan pada Wednesday, 1 July 2015 Pukul 6.25

Malam penampakan batu serai. LivE!!!.Bagaimana Batu ibarat delima kelihatan setelah rumpun serai wangi dicabut. http://www.lamanyatie.com..

Benda Bertuah Indonesia: Batu Serai

Diterbitkan pada Wednesday, 3 February 2016 Pukul 10.57

maka beliau mengambil pelepah Kurma yang masih basah kemudian BATU SERAI Berbentuk bulat Paket benda atau barang beserta cara petunjuk pemakainnya di .

Permata Pertama (my Passion): Batu Serai (1)

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 21.47

Batu Serai adalah satu nama yang selalu disebut Cara nak dapat batu ni agak menarik sebab kena saya sendiri pernah mengikuti upacara mengambil batu .

Batu Serai Atau Permata Serai - Chegubard.blogspot.com

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 23.56

Jika ditemui pokok serai berbunga, untuk mengambil batu-batu yang terdapat dibahagian bawah perdu pokok cuma xsemua org pernah tengok cara mengambil batu serai . Jika ada orang yang memilih sakit gigi daripada sakit hati, tentu ia belum pernah merasakan sakit yang sebenar-benarnya.Padahal, sakit gigi merupakan gangguan kesehatan yang umum terjadi dan seringkal…

Misteri Batu Serai : Batu Serai Asli

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2016 Pukul 5.03

Cara bagi mendapatkan batu serai juga agak menarik disebabkan beberapa petua dan amalan tertentu atau ‘ritual’ perlu diikuti dan dipatuhi, seperti untuk dapatkan .

Batu Bunga Serai. Mitos Atau Benar-benar Wujud?

Diterbitkan pada Wednesday, 27 January 2016 Pukul 23.15

Batu Bunga Serai ini sebenarnya dikawal oleh jin yang menyimpannya di kawasan pokok serai berbunga itu. Jadi secara logiknya mereka yang ingin mengambil Batu Bunga . Bila ada orang yang pilih sakit gigidaripada sakit hati, tentu ia belum pernah rasakan sakit yang sebenar-benarnya. Walaupun sesungguhnya, sakit gigi yaitu permasalahan kesehatan yang umum berjalan d…

Batu Serai | Rahsia Kayu Batu Dan Logam

Diterbitkan pada Friday, 29 January 2016 Pukul 15.28

Jika ditemui pokok serai berbunga, untuk mengambil batu-batu yang terdapat dibahagian bawah perdu pokok serai tersebut memerlukan kaedah dan cara-cara yang tertentu .

Perihal Batu Serai Dan Serai Wangi - Laman-seri

Diterbitkan pada Thursday, 4 February 2016 Pukul 3.32

Ramai orang yang mahu mengambil ‘harta karun’ atau batu serai wangi. Kata orang, mereka yang mahu mengambil ‘khazanah’ serai wangi akan bermimpi . Bila ada orang yang memilih sakit gigi dari pada sakit hati, pasti ia belum pernah rasakan sakit yang sebenar-benarnya.Walau sebenarnya, sakit gigi adalah masalah kesehatan yang umum terjadi dan serin…

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -