Jasa Konsultan Bangunan dan Konstruksi bangunan. Selalu berinovasi dalam bidangnya. Berpengalaman dalam bidang low-rise, mid-rise dan high-rise. menerima jasa perencanaanm, perhitungan dan konstruksi: -rumah -ruko -hotel -pabrik -dan lain-lain memberikan solusi konstruksi secara lebih efisien. Beberapa Referensi dapat di lihat dalam gambar.

CAMAR INTERNATIONAL NETWORK BERDIRI TAHUN 1998 SEBAGAI PENDIDIK & PENYIAP TENAGA KERJA PROFESIONAL YANG TELAH BERPENGALAMAN SELAMA 18 TAHUN. HAMPIR 1500 ALUMNI  KAMI TERSEBAR DI SELURUH  KAPAL PESIAR INTERNATIONAL JUGA HOTEL DARAT DALAM & LUAR NEGERI. Camar International Network Membuka Peluang Kerja Untuk di Hotel Darat International &

What's New?

cara membuat hantaran pernikahan dari pakaian dalam

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Saturday, 31 December 2016 Pukul 2.24

Vote for iceFilms.info on globolister:

Tradisi Sangjit Dalam Budaya Tionghoa

Diterbitkan pada Wednesday, 4 January 2017 Pukul 12.49

Sangjit adalah salah satu prosesi pernikahan dalam budaya Tionghoa. Sangjit dalam bahasa Indonesia berarti proses seserahan atau proses kelanjutan lamaran dariSemoga bahagia ke anak cucu. Inilah dikatakan aku menjaga jodoh orang selama sembilan tahun. Susah senang bersama, akhirnya dia kahwin dengan orang lain..

Ujian Hiv Untuk Bakal Pengantin

Diterbitkan pada Friday, 30 December 2016 Pukul 22.49

Tujuan ujian HIV sebelum perkahwinan bukan untuk menyekat sesuatu perkahwinan malah ia menolong untuk mengenalpasti risiko awal agar perancangan dapat dibuat oleh .

Perkahwinan Menurut Islam

Diterbitkan pada Monday, 2 January 2017 Pukul 4.02

Perkahwinan atau nikah menurut bahasa ialah berkumpul dan bercampur. Menurut istilah syarak pula ialah Ijab dan Qabul (‘aqad) yang menghalalkan persetubuhan antara .

Merancang Majlis Perkahwinan

Diterbitkan pada Saturday, 31 December 2016 Pukul 21.08

Kursus Kahwin, bila nak buat? Ujian HIV? Apakah cara taktik lulus temuduga di pejabat Kadhi dengan gilang gemilang?? Tak lulus, tak kahwin. Di mana nak dapatkan baju .

Adat Perkahwinan Melayu Mengikut Negeri

Diterbitkan pada Monday, 2 January 2017 Pukul 9.10

Perkahwinan dalam masyarakat Melayu Sarawak mempunyai banyak persamaan dengan adat perkahwinan masyarakat Melayu di Semenanjung. Ia merangkumi adat merasi, merisik .

Gambar Perkahwinan, Persandingan Pernikahan Datuk Sani Dan

Diterbitkan pada Wednesday, 4 January 2017 Pukul 9.36

Kami sharekan gambar-gambar sekitar majlis perkahwinan pernikahan dan persandingan datuk sani dan fatimah dalilah.

Siti Nurhaliza Binti Tarudin

Diterbitkan pada Sunday, 1 January 2017 Pukul 12.31

Keluarga Siti Nurhaliza yang semuanya berkecimpung dalam bidang muzik, banyak membuat persembahan di pelbagai majlis di kampung halaman mereka, seperti majlis kenduri .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -