What's New?

cara membuat hantaran pernikahan dari baju tidur

Box Hantaran

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 13.31

Tips Membuat Hantaran Pernikahan Eksklusif dan Mudah. Anda tentu tak asing dengan hantaran pernikahan yang umum didapatkan dari pegantin laki-laki pada pengantin wanita.. Seminggu lagi, aku akan menikah, tetapi hari ini aku masih di sini, kota besar, sendiri memikirkan nasib. Tidak ada uang, tidak ada mobil, tidak ada pekerjaan, tidak ada apa-apa selain, handphone mura….

Journey Yellow 2 Sweet

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 1.37

Hantaran mandian. Mula-mula ingat nak bagi kek atau buah atau makanan tapi tak jadi sebab takut rosak. Keluarga belah lelaki datang dari Kota Bharu Kelantan takut .

Tradisi Sangjit Dalam Budaya Tionghoa

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 4.48

Sangjit adalah salah satu prosesi pernikahan dalam budaya Tionghoa. Sangjit dalam bahasa Indonesia berarti proses seserahan atau proses kelanjutan lamaran dari pihak .

Tips Bakal Pengantin Wang Hantaran Perkahwinan

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 6.08

Pada entri Kurangkan Kos Perkahwinan aku ada cakap yang aku akan berkongsi mengenai wang hantaran perkahwinan yang bersesuaian daripada pihak pengantin lelaki kepada .

Hilangkan Dagu Berlapis

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 2.53

Cara Hilangkan Selulit Cara Hilangkan Kembung Perut Bayi Kuruskan Badan Dengan Cepat Cantik Dengan MZ Secret Botox Cream! Petua Untuk Hilangkan Cirit Birit Kekal .

25 Cara Hias Kek

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 4.26

Hias Bilik Pengantin Cara Memilih Tudung Yang Bersesuaian Cara Memilih Mak Andam Bilik Tidur Yang Romantik Pasu Hiasan Pilihan Warna Cat Rumah Psikologi Warna Dalam .

Bits Best: Tutorial Cara Buat Bunga Tangan

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 23.46

Seperti yang dijanjikan oleh BB Bagaimana hendak membuat bunga tangan yang BB gunakan pada majlis persandingan BB Nah amik kauuuuu:D.

Souvenirperkawinan.org

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 23.32

Alamat: Garbera Merchandise & Organizer, Ruko Taman Alamanda Blok H7 No. 3 Karang Satria Bekasi Sewa Box Hantaran Siapa bilang bikin hantaran pernikahan ribet . Matahari semakin memuncak, sinar pagi semakin cerah. Hari yang dinanti-nantikan pun telah tiba. Mengikut perancangan ku hari ni aku akan melawat rumah si dia untuk bertemu dengan keluarganya. Aku mula….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -