What's New?

cara membuat hantaran pernikahan dari baju tidur

Bits Best: Tutorial Cara Buat Bunga Tangan

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 22.42

Seperti yang dijanjikan oleh BB Bagaimana hendak membuat bunga tangan yang BB gunakan pada majlis persandingan BB Nah amik kauuuuu:D.

Bits Best: Tutorial Membuat Gubahan Hantaran Bunga Segar

Diterbitkan pada Tuesday, 21 June 2016 Pukul 10.50

BitsBest said hi liesa better sehari sebelum majlis awk gubah..nanti just nice gubahan hantaran bunga awk tu. tips : ok utk makluman, BB beli bunga tu ari khamis About Mohamad Zaki Hj Abdul Halim Kehidupan adalah sebuah perjalanan yang memberi kita pelbagai pengajaran. Sedar atau tidak kita sedang menuju destinasi yang pasti . Seminggu lagi, aku akan menikah, tetapi hari ini aku masih di sini, kotabesar, sendiri memikirkan nasib. Tidak ada uang, tidak ada mobil, tidakada pekerjaan, tidak ada apa-apa selain, handphone mu….

Tradisi Sangjit Dalam Budaya Tionghoa

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 23.55

Sangjit adalah salah satu prosesi pernikahan dalam budaya Tionghoa. Sangjit dalam bahasa Indonesia berarti proses seserahan atau proses kelanjutan lamaran dari pihak .

Gubahan Hantaran Bunga ~ Difi Beauty ~ Butik Pengantin

Diterbitkan pada Wednesday, 15 June 2016 Pukul 0.27

Pelbagai jenis gubahan hantaran disediakan mengikut permintaan & kemampuan anda..

Tips Membuat Hantaran Seserahan Pernikahan Dengan Sprei

Diterbitkan pada Monday, 20 June 2016 Pukul 22.18

Topik pilihan pembaca: cara membuat hantaran pernikahan dari bed cover; cara membuat seserahan dari sprei; cara membuat parcel pernikahan dari spreiSoalan 1. Apakah hukum Islam jika si suami tidak memberi nafkah batin selama tiga bulan dan seterusnya? 2. Dan jika suami hanya memberi nafkah kepada . Nazmi Eliyarti / PBM     Suku kampar merupakan salah satu suku yangada di kabupaten kampar, propinsi Riau, suku ini juga dikenal dengan sebutansuku Ocu, padahal sebutan ocu bukanlah nama suku ta….

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 2.25

Vote for iceFilms.info on globolister:

[ Info Lengkap ] Checklist Dan Senarai Persiapan Sebelum

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 22.49

Sebelum melansungkan majlis perkahwinan, sudah pasti banyak persiapan yang perlu dibuat supaya majlis nanti berjalan dengan lancar. Mungkin ada yang kurang arif .

Si Momot – Referensi Gaya Hidup Keluarga Indonesia

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 0.15

Ribuan rangkaian nama bayi dan artinya ada di sini dari nama bayi laki-laki, perempuan, islami, sansekerta, jawa, kristen, modern, latin, yunani dan bahasa asing .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -