What's New?

cara membuat hantaran pengantin

Jual Souvenir Pernikahan, Souvenir Unik, Wedding Souvenir

Diterbitkan pada Wednesday, 4 May 2016 Pukul 22.52

Jual souvenir pernikahan,Jual souvenir pernikahan unik,souvenir unik,souvenir pernikahan murah, wedding souvenir,souvenir,. WOW HOT TRHEADIndonesia adalah negara yang kaya akan budaya. Dari Aceh sampai Papua masing-masing daerah memiliki ciri khasnya masing-masing. Jadii, kalau ditanya “Baju adat Indonesia itu namanya ap….

Cara Membuat Hantaran

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 21.30

origami uang-cara membuat bentuk merak-money origami-how to make a peacock shape - Duration: 10:07. Naluri Jiwa 103,440 views. Kisah mengenai seorang gadis berusia 18 tahun, Nur Nasirah Mohd Nazri yang melangsungkan pernikahan dengan Ismail, seorang duda berusia 66 tahun mendapat perhatian ramai. Pernikahan mereka menjadi vir….

Kisah Sebenar Pengantin Lelaki Kena Tumbuk Duit Hantaran...

Diterbitkan pada Wednesday, 4 May 2016 Pukul 22.16

Kisah Sebenar pengantin lelaki kena tumbuk duit hantaran tak cukup! Kecoh semalam dengan viral video bakal pengantin lelaki kena tumbuk oleh ahli keluarga pengantin . Anda ingat lgi cerita yg viral tentang pengantin perempuan marah2 sbb duit hantaran tak cukup tu? Pastu pengantin lelaki terus ceraikn die lepas akad nikah dan kononnya dianggap 'HERO'? **********….

Cara Membuat Hantaran Seserahan Pengantin Dari Mukena...

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 22.19

Tutorial Souvenir Dari Handuk : Membuat Souvenir Nikah Cupcake dari Saputangan Handuk - Duration: 7:16. Nin Diyah Risman 30,766 views. 10 Cara Untuk Tambah PendapatanKenaikan harga barang keperluan harian dan juga keadaan ekonomi yang kurang memberangsangkan kini memaksa orang ramai berjimat cermat ketika berbelanja.Ramai berusah….

Tips Membuat Hantaran Seserahan Pernikahan Dengan Sprei

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 20.18

Tips Membuat Hantaran Seserahan dengan Sprei, Untuk pasangan muslim, biasanya selalu memasukkan mukena juga sebagai diantara barang mesti yang ada di dalam. PADA suatu malam di Sorowako, seorang pemuda menceritakan perjalanan cintanya selama enam tahun yang harus kandas karena biaya pernikahan. Keluarga pihak perempuan meminta syarat uang panaik sebanyak ….

Belanja Kahwin Mimpi Ngeri Pengantin Lelaki

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 17.19

belanja kahwin yang saban tahun meningkat. Dari segi kos perbelanjaan hantaran, mas kahwin, perbelanjaan untuk bertunang sehinggalah ke majlis perkahwinan. Nur Nasirah (18), gadis cantik Malaysia ini membuat geger publik lantaran menikahi seorang pria 66 tahun, ia pun ramai dibicarakan di media sosial. Banyak yang mempertanyakan alasan wanita ini mau men….

Souvenirperkawinan.org

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 16.15

Alamat: Garbera Merchandise & Organizer, Ruko Taman Alamanda Blok H7 No. 3 Karang Satria Bekasi Sewa Box Hantaran Siapa bilang bikin hantaran pernikahan ribet . Maka sesudah selesai majlis bertunang, pihak lelaki  akan meninggalkan separuh  wang hantaran kepada pihak keluarga perempuan.  Maka yang separuh lagi itu akan disempurnakan sebulan daripada tarikh  p….

Professional Blogger Templates

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 5.59

Templateism has relieved my headache by providing awesome and SEO optimized Blogger templates for my blogger websites. Now I don't need to hire a designer!. Matahari semakin memuncak, sinar pagi semakin cerah. Hari yang dinanti-nantikan pun telah tiba. Mengikut perancangan ku hari ni aku akan melawat rumah si dia untuk bertemu dengan keluarganya. Aku mula….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -