What's New?

cara melipat sajadah untuk hantaran

Tutorial Menghias Hantaran Mukena Menjadi Bentuk Bunga

Diterbitkan pada Sunday, 3 December 2017 Pukul 2.47

Ladies adalah blog yang berisi cara menghias hantaran pengantin,kerajinan tangan flanel,menjahit,resep masakan dan juga resep kue..

Cara Buat Gubahan Sajadah Untuk Hantaran

Diterbitkan pada Monday, 4 December 2017 Pukul 21.29

Tutorial membuat mahar dari bahan mukena dan sajadah yang merupakan salah satu benda yang biasa di gunakan oleh penganten pria untuk hantaran dalam Membuat hantaran telekung dan sejadah Idea menarik untuk hantaran menggunakan lipatan Rayyanah Raudhah..

Cara Lipat Sejadah

Diterbitkan pada Tuesday, 5 December 2017 Pukul 23.01

Tergerak nak kongsi cerita fasal cara lipat sejadah ni bila si Abdul sulung selesai solat Maghrib malam tadi. Dah pernah tegur tapi bila dah duduk berpisahlupa lah tu. Memang tak de panduan lipat sejadah pun dalam Islam kan. Alkisah, selesai bersolat di sebuah surau di Bukit Kayu Hitam lama dulu, Encik Suami telah ditegur oleh seorang sahabat..

Gubahan Hantaran Lipatan

Diterbitkan pada Saturday, 9 December 2017 Pukul 15.11

SETELAH BANYAK PERMINTAAN UNTUK GUBAHAN LIPATAN JADI DISINI TERDAPAT BEBERAPA GUBAHAN HANTARAN LIPATAN TUALA cara2 nk melipat telekung/sejadah/tuala TUTORIAL Cara pakai samping untuk set tanjak #1 - Duration: Koleksi gubahan hantaran sajadah cara melipat sajadah 18 Cara membuat hantaran dari mukena menjadi ..

Gubahan Hantaran Js Creation: Lipatan Sejadah & Telekung

Diterbitkan pada Friday, 8 December 2017 Pukul 0.17

Gubahan Hantaran JS Creation Rabu, 22 Jun 2011. Lipatan Sejadah & Telekung Posted by Sarifah & Jamil at Rabu, Jun 22, 2011. Tarian untuk Majlis Perkahwinan Cara Melipat Beg Sejadah N3 kali ni saya nak tunjukkan bagaimana rupa beg sejadah ini apabila dibuka untuk digunakan. Jom Tengok .

Membuat Hantaran Telekung Dan Sejadah

Diterbitkan pada Thursday, 7 December 2017 Pukul 20.14

Idea menarik untuk hantaran menggunakan lipatan Rayyanah Raudhah. Idea yang simple dan kreatif dari Puan Siti Noorlis, di bantu oleh Puan Rohani. Selamat .

Koleksi Gubahan Hantaran: Gubahan Kain

Diterbitkan pada Thursday, 23 November 2017 Pukul 2.15

menyediakan pelbagai jenis gubahan hantaran,bunga telor,tapak hantaran dan lain-lain kelengkapan untuk majlis gubahan kain sejadah. sapu at 4:00 pm. akk cara .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -