What's New?

cara lekat edible image pada coklat

How To Use An Edible Image Sheet

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

1 Sep 2011 How to remove an Edible Image sheet off its backing paper and place it on a cake..

Masam Manis: Coklat Lolipop Oreo

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

30 Okt 2012 Cara membuatnya sama sahaja seperti membuat coklat oreo yang pernah ita Anak sy suka biskut choc ni tp mcm mana nk buat edible images tue. . ala.. nape saya guna berly's coklat tu melekat kt acuan die x lawoo sy .

Guru Coklat Facebook

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

TERBARU: Resepi Volcano Hazelnut Truffle -> http://facebook.com/GuruCoklat. Guru Coklat P/S: Kalau nak Tag kawan pun tak ada masalah. Lagi ramai lagi bagus. Lagi mudah kami nak share ilmu. :). See More · Guru Coklat's photo. +15. LikeComment..

Topik Antv Menghias Kue Dengan Tehnik Edible Image

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

6 Jul 2012 TOPIK ANTV Menghias Kue dengan Tehnik Edible Image . 100 cara menghias kue tart ulang tahun dengan cake decoration murah .

Annaqawina.blogspot.com : Mac 2012

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

2 Mac 2012 "Ada yang mesej tanya, macamana nak letak edible image atas kek/kapkek, kita . CARA : Double boiler coklat masakan bersama susu cair..

Cake Miracle By Peni Respati: February 2009

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

22 Feb 2009 cupcakes set topper dinosaurus edible image, buttercream swirl dalam vanila & cokelat, sedangkan pada dekornya, variasi diberikan pada .

Zatid'hati Edible E Gallery

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

DIMAKLUMKAN JUGA HARGA TERBARU EDIBLE IMAGE ADALAH RM17 UNTUK cara buat plet edible Masukkan coklat ke dalam piping beg dan piping di atas edible yang dah diterbalikkan tadi. atau sudukan saja ke atas edible. Sengaja dimuatkan gambar mickey untuk lebihan pada foto pasangan pengantin..

Semanis Gula

Diterbitkan pada Thursday, 15 September 2016 Pukul 22.12

KELAS berkumpulan kebiasaan nya di adakan pada SABTU & AHAD CARA CARA COKLAT CHEESE MOUSE CAKE . Tampalan Edible image di CAKES Jika nak tampal gambar EDIBLE ke atas kek jangan terus tampal pada kek yer .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.