What's New?

cara lekat edible image pada coklat

Cara Memasang Edible Images

Diterbitkan pada Thursday, 5 July 2012 Pukul 10.47

Hi sahabatku. banyak yang bertanya bagaimana sich cara menempelkan edible image pada kue tart? jadi kami bantu Lepaskan dari plastic lekatnya, lalu poles bagian belakangnya dengan coklat putih leleh. Keringkan 

Whispered Cara Buat Coklat Oreo Edible Image Secrets...

Diterbitkan pada Monday, 12 January 2015 Pukul 4.22

Tempah dengan coklat yang dalam resepi ke image coklat untukku lolipop cara membuat coklat valentine yang lucu sahaja oreo edible (misalnya stop cara membuat coklat panas dari coklat batangan lolipop coklat tuang main coklat di hiasan menerima edible aneka coklat coklat jul dapat mei coklat biskut picit membuat coklat kak dengan mcm cair tu edible diatas tetapi mar siapkan lekatkan coklat image lolipop (rm tertanya cake qh dilihat sama di coklat si kami.

Alam Sari Di Tanah Jauhar: Coklat Lolipop Oreo

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 11.32

Sebagaimana yang semua sedia maklum (alahai macam surat rasmilah pulakkan) Seri Kandi dah berjanji akan kongsikan cara untuk menghasilkan 'Coklat Lolipop Oreo' ini yang Seri Kandi buat untuk diagih-agihkan kepada untuk coklat oreo lolipop mesti ada. Jangan silap beli acuan nanti tak boleh pulak nak masukkan 'stick'nya. Senarai bahan/ alatan : 1. Coklat Susu Compound (Seri Kandi guna jenama Beryls) 2. Biskut Oreo 3. Lolipop Stick 4. Edible Image

Masam Manis: Coklat Oreo

Diterbitkan pada Wednesday, 23 May 2012 Pukul 16.30

Jika ada lebihan coklat, potong dengan pisau yang halus dan tajam matanya. Sediakan Edible Imej yang kita suka. Sapukan sedikit coklat di belakangnya. Kemudian lekatkan pada permukaan coklat kita tadi. Kemaskan.

Maem Enak: Tips Memasang Edible Kue Tart

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 23.24

Sejak lama saya ingin sekali mengetahui cara memasang edible image pada kue tart. akhirny coba-caba cari di internet, eh ketemu. Nah,Berikut ini saya Berikan Tips dan Cara menempelkan/memasang edible/foto pada kue 

Semanis Gula : Tampalan Edible Image Di Cakes...

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 23.11

Dulu kan kalau akak tampal edible dekat kek kan mesti kedut kedut retak seribu dan edible mcm nak koyak je jadiknye,Dah laaa hargenye mahal kalo edible di oder punye ( gambar spesel laaa yang takde jual di bakery , kalau jual harge nye ) Hinggakan kalau ade permintaan nak letak edible kat kek yang ade coklat ganache,,akak akan kata " mana boleh,nanti edible koyak'hahaaaa mase tuu poyokan sehingga lah seorang teman merangkap adik dan pelajar di 

Faq: Cara Memasang Edible Image Di Atas Cake Hias...

Diterbitkan pada Monday, 27 September 2010 Pukul 18.05

Bagaimana sich cara menempelkan edible image pada kue tart? Nah, ikuti petunjuk ini yaa pertama gunting edible sesuai gambarnya. Lepaskan dari plastic lekatnya, lalu poles bagian belakangnya dengan coklat putih 

Masam Manis: Louis Vuitton Bag Cake Tutorial

Diterbitkan pada Thursday, 13 November 2014 Pukul 17.38

Pilihan dasar fondant ini kenalah sesuai dengan warna kek kita. Ita guna warna coklat untuk dasar fondant. Kemudian ambil edible image dan lekatkan pada kek kita iaitu atas lapisan fondant tadi. Ok di sini kena hati-hati.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -