What's New?

cara lekat edible image pada coklat

Maem Enak: Tips Memasang Edible Kue Tart

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 16.24

Sejak lama saya ingin sekali mengetahui cara memasang edible image pada kue tart. akhirny coba-caba cari di internet, eh ketemu. Nah,Berikut ini saya Berikan Tips dan Cara menempelkan/memasang edible/foto pada kue 

Cara Memasang Edible Images

Diterbitkan pada Thursday, 5 July 2012 Pukul 3.47

Hi sahabatku. banyak yang bertanya bagaimana sich cara menempelkan edible image pada kue tart? jadi kami bantu Lepaskan dari plastic lekatnya, lalu poles bagian belakangnya dengan coklat putih leleh. Keringkan 

Cahaya Cinta Ku: Cerita Persiapan Besday Ain & Apis

Diterbitkan pada Wednesday, 25 January 2012 Pukul 1.26

Aku buat kek time org sibuk membuta.. buat 1 hari sblm nak sambut besday.. pastu dlm pada masa yg sama aku sibuk gak tanya jiran aku yg jual coklat lolipop.. Saje nak tau yg dia leh tak Edible Image. Memula aku nak hias simple mcm ni aje tp ain mintak aku tampal lg belen edible image yg bulat2 kecik tu kat keliling kek dia.. Aiseymennnnn, ckp le awal2.. org dah tabur coklat rice keliling baruuu sibuk bgtau nak mcm tu mcm ni.. haihhh.. Aku ikutkan ajelah sbb 

Semanis Gula : Tampalan Edible Image Di Cakes...

Diterbitkan pada Wednesday, 24 April 2013 Pukul 16.11

Dulu kan kalau akak tampal edible dekat kek kan mesti kedut kedut retak seribu dan edible mcm nak koyak je jadiknye,Dah laaa hargenye mahal kalo edible di oder punye ( gambar spesel laaa yang takde jual di bakery , kalau jual harge nye ) Hinggakan kalau ade permintaan nak letak edible kat kek yang ade coklat ganache,,akak akan kata " mana boleh,nanti edible koyak'hahaaaa mase tuu poyokan sehingga lah seorang teman merangkap adik dan pelajar di 

Masam Manis: Coklat Oreo

Diterbitkan pada Wednesday, 23 May 2012 Pukul 9.30

Jika ada lebihan coklat, potong dengan pisau yang halus dan tajam matanya. Sediakan Edible Imej yang kita suka. Sapukan sedikit coklat di belakangnya. Kemudian lekatkan pada permukaan coklat kita tadi. Kemaskan.

Welcome: Aneka Coklat

Diterbitkan pada Friday, 8 July 2011 Pukul 8.33

ini la rupa coklat oreo yang dah di bungkus dengan dgn Cling Film dan di tampal sticker. X guna edible image. Nak guna pun boleh tp harga sedikit berbeza. coklat oreo yang di bungkus di dalam bekas telur yang sgt comel.

Whispered Cara Buat Coklat Oreo Edible Image Secrets...

Diterbitkan pada Sunday, 11 January 2015 Pukul 21.22

Tempah dengan coklat yang dalam resepi ke image coklat untukku lolipop cara membuat coklat valentine yang lucu sahaja oreo edible (misalnya stop cara membuat coklat panas dari coklat batangan lolipop coklat tuang main coklat di hiasan menerima edible aneka coklat coklat jul dapat mei coklat biskut picit membuat coklat kak dengan mcm cair tu edible diatas tetapi mar siapkan lekatkan coklat image lolipop (rm tertanya cake qh dilihat sama di coklat si kami.

Faq: Cara Memasang Edible Image Di Atas Cake Hias...

Diterbitkan pada Monday, 27 September 2010 Pukul 11.05

Bagaimana sich cara menempelkan edible image pada kue tart? Nah, ikuti petunjuk ini yaa pertama gunting edible sesuai gambarnya. Lepaskan dari plastic lekatnya, lalu poles bagian belakangnya dengan coklat putih 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -