What's New?

cara berkomunikasi dgn jin islam

Cara Mendeteksi Gangguan Jin Pada Diri Sendiri

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 20.11

Wa alaikum salam. Memperhatikan gejala yang muncul pada diri ananda , jelas ananda mengalami gangguan jin yang menetap ditubuh ananda. Mintalah bantuan ahli rukyah Aku simpati dgn dua2 pihak, tp part dia pukul isteri tu aku tak boleh terima laa. Serious aku lose respect dekat Jimmy ni. Memukul isteri tu kan last resort.. Berikut ini adalah ajian pesona ilmu-ilmu gaib serbaguna. Ajian-ajian dibawah ini di ulas pertama kalinya oleh Ki Bayu Digdoyo (bayumalmsteen@gmail.com) Jangan lupa kunjungi juga blog Ki Bayu di https….

Ke Manakah Ajaran Kristian?

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 18.38

135 Ulasan untuk artikel “Ke Manakah Ajaran Kristian?” jeremy Says: November 4th, 2005 at 12:44 am. Jika saudara menuduh bahawa agama kristian ini adalah palsu .

Teknik Bertempur Dengan Jin Dan Sihir Dialam Mimpi

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 2.22

Wa alaikum salam. Untuk melemahkan sihir dan jin yang merasuki tubuh adik ananda , coba dimandikan dan diberi minum air rukyah selama tujuh hario berturut turut..

4 Ciri Ciri Kena Gangguan Jin Solusinya Ruqyah Syariyyah

Diterbitkan pada Thursday, 19 May 2016 Pukul 17.20

Solusi ketika sudah ada satu atau banyak Ciri ciri kena gangguan jin. Ciri gangguan jin lainnya masih banyak. Misal dengan tanpa suatu keajaiban dari Allah seseorang .

Tak Satupun Dari Staf Isa Dan Islam Yang

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 18.23

Begini kalau berpikir tak sampai berminggu minggu kalau berjam jam okelah. sekarang jawab juga pertanyaan saya sebab setap isa dan islam juga tidak mampu menjawabnya .

Cara Membuka Ilmu Ghaib

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 5.14

assalamualaikum pakcik. pakcik bleh terang skit tak tentang khadam nie dgn lebih lanjut? pasal ustaz saya kata takboleh. die kata tak boleh sebab zaman skarang nie .

Nabi ‘isa Islam Vs Nabi ‘isa Kristian (a.k.a. Tuhan Yesus)

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 16.31

Incoming search terms: nabi isa; kisah nabi isa versi islam; kisah nabi isa versi kristen; nabi isa as; nabi isa menurut islam; nabi isa vs yesus; Islam vs kristian.

Tips Mengenali Jodoh Menurut Islam… Siapa Jodoh Kita?

Diterbitkan pada Wednesday, 18 May 2016 Pukul 17.06

Salam….saya nak tya la…sy ada knl dgn someone nie..itu pun knl dari staff mak sedara sya…dieorg la yg knl2 kn….slma saya knl nya alhamdulillah…saya dapat Rasulullah pernah mengisyaratkan, tentang keberadaan sesosok manusia “Penghuni Langit”, yang bernama Uways (Uwais) Al Qorni. Rasulullah SAW bersabda : “Kalau .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -