What's New?

buat suara panjang ayam ketawa

#maya: Misteri Diana

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 18.51

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera buat para pembaca setia FS. Cerita yang aku bakal lakarkan ini merupakan sinambungan dari pengalaman ‘Aku Rindukan Maya’.Ikatan Alumni Universitas Terbuka (IKA UT), Wadah bagi lulusan Universitas Terbuka untuk berkomunikasi dan berpartisipasi dalam upaya meningkatkan pengabdian. Sebelumnya perkenalkan diriku bernama Athi, karena aku keturunan Betawi aku suka dipanggil dengan nama Neng Athi. Aku saat ini ingin bercerita akan pengalamanku yang kejadiannya sudah sangat lama tapi…Bismillah. Perjalanan yang keren tidak hanya bicara soal seberapa indah alamnya, seberapa keren spot wisatanya, tetapi juga soal pertemuan dengan orang-orangnya. Hanya saja tidak semua perjalanan ada ….

Kawan Aku Psiko

Diterbitkan pada Thursday, 30 November 2017 Pukul 2.14

#FazAhmad “Oh korang dah tahu ya baguslah. Tak payah aku nak berpura pura lagi dengan korang dah. Aku dah penat nak berlakon depan korang semua.”. Sofiya menhenyak punggungnya ke atas kerusi. Lega rasanya bila duduk tepat-tepat di hadapan kipas.Penghawa dingin memberi keselesaan selepas 1 jam dia"tersangkkut di majlis perkahwinan Umaira dan Farh….

Nur Sajat Dan Datuk Aliff Syukri Pula Bakal Berduet?

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 8.28

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih . November ini aku cukup sibuk dengan berbagai hal, sampai gak sempat bertukar sapa dengan banyak kehidupan. Bulan ini, aku juga cukup berpanjang kaki melangkah kebeberapa tempat wisata diluar Pekanbaru….

Kssronline.com Kssr, Dskp, Upsr, Linus: Sistem Aplikasi

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 16.35

Anonymous said Cadangan APDM ni bagus tetapi pelaksanaan kurang bijak. Kenapa perlu buat kerja yang sama berulangkali. Pada awal tahun disemua guru kelas perlu . Aksesori, Alat Ganti, Kereta & Motor Group 9MessagesDigest #4864….

Proton Exora Vs Grand Livina Vs Chery Eastar Vs Naza Citra

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 1.13

PROTON EXORA VS GRAND LIVINA VS CHERY EASTAR VS NAZA CITRA VS KIA RONDO? PERBANDINGAN MPV DI MALAYSIA Proton Exora Naza Citra It is a seriously subjective matter on . Pertama tama…Selamat Bertamabh Tua teruntuk Section Head tetangga samping kubikel…Semoga di lancarkan untuk rencana pernikahannya…Ya…Yang kata orang orang kantor maksa aku untuk cepet nikah ….

Senarai 12 Peserta Gegarvaganza 4 (gv4) Diumumkan, Ferhad

Diterbitkan pada Wednesday, 11 October 2017 Pukul 2.16

Tak sabar rasanya nak bergelak ketawa melihat kelibat Nabil Ahmad, Jihan Muse, Datuk Ramli MS dan Datuk Khatijah Ibrahim setiap minggu. Serius Abang Nara teruja.Selamat Datang di tebak Gambar solusi halaman web. Kami memiliki semua jawaban terbaru untuk semua tingkatan permainan! Dengan pencarian sederhana Anda akan menemukan . Dalam hidupnya, nenek hanya mengenal huruf-huruf Arab dan tulisan jawi. Dia mengenal Alif, Ba, Ta,  sampai habis. Dia tidak boleh mengeja huruf-huruf tetapi dia boleh membaca muqaddam dan Quran.“Gan…Di postingan bulan lalu ini, gue pernah cerita soal pembuatan komik Neko. Di situ gue bilang kalau Neko sebetulnya berasal dari sebuah cerpen. Nah, di postingan ini, gue mau share kayak apa sih cerita….

Belajar Simpulan Bahasa: Senarai Simpulan Bahasa

Diterbitkan pada Wednesday, 29 November 2017 Pukul 5.14

Tugasan 1C: Secara individu, pelajar dikehendaki membina blog P&P bagi satu topik pengajaran yang dipilih berdasarkan sukatan mata pelajaran dari Kementerian . Nenek sambut kepulangan saya dengan senyuman. Dia gelengkan kepala, bila melihat baju saya basah kuyup akibat peluh. Saya sambut geleng kepala nenek dengan senyum megah."Kenapa begini Tamar?""Saya….

Cerpen Cinta : Hati Dah Sayang

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 6.57

“Tolonglah!! Janganlah paksa Fida buat benda yang Fida tak boleh nak buat. Ini masa depan Fida, mak tak sayangkan Fida ke?” Fida rasakan ini. HIJRAH  (168) ALLAH ENGKAU RAJAKU ALLAH ENGKAU KEKUATANKU ALLAH ENGKAU RAJAKU ALLAH ENGKAU KEKUATANKUAllah Kau Penciptaku Allah Kau Rajaku Raja Yang Menguasai Kerajaan Langit dan Bumi Raja Yang Mengua….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -