What's New?

biantara bahasa sunda

Pidato Dengan Bahasa Sunda Tema Internet

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.26

Assalamualaikum.wr.wb. Bapa/ ibu guru anu dipikahormat sareng rerencangan anu dipikacinta, sateuacana hayu urang panjatkeun puji sareng sukur ka gusti Alloh nu maha Esa, anu tos masihan rohmat sarta hidahyana ka 

Contoh Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.23

Contoh Biantara basa sunda " Kabersihan Sakola ". Assàlamu'alaikum Wr.Wb Bismillàhirohmaanirrohin Bapak kepalà sekolah, bapàk, ibu guru ànu ku simkuring dipihormàt, rerencangàn anu ku simkuring dimulyàkeun.

Biantara / Pidato Narkoba (bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.22

Assalamualaikum wr.wb. Pertamatama urang panjatkan puji sarta syukur kehidarat ilahi robbi alatan kawasana urang bisa ngariung di tempat ieu sarta masih dibéré kakuatan sarta kaséhatan. Oke langsung waé 

Contoh Teks Biantara Bahasa Sunda Tentang Kebersihan...

Diterbitkan pada Friday, 13 March 2015 Pukul 0.02

Contoh Teks Biantara Bahasa Sunda Tentang Kebersihan - Selamat datang, salam sejahtera. Pada kesempatan kali ini saya berbagi tentang Contoh Teks Biantara Bahasa Sunda Tentang Kebersihan. Adalah sebagai 

My Blog: Contoh Biantara Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 26 March 2015 Pukul 7.56

Contoh Biantara bahasa sunda. Biantara Mieling Hut Kemerdekaan Indonesia. Assalamualaikum wr.wb. Puji sinareng syukur mangga urang sanggakeun kahadirat illahi robi nu mana kalayan hidayah sareng inayahna, 

Pidato Bahasa Sunda Tema Perpisahan Sd

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.28

Pidato Bahasa Sunda Tema Perpisahan SD. Assalamualaikum wr. Wb Asshaduallailahaillalah waashaduanna muhamadar rosulullah. Ama badu. Tipayun mangga urang sami-sami panjatkeun puji sareng syukur ka hadirat 

Pidato Bahasa Sunda Tentang Kebersihan

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.26

Pidato Bahasa Sunda Tentang Kebersihan. Assalamualaikum wr wb. Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur kailahiirabbi nu mana kalayan hidayah sareng inayahna, urang sadaya tiasa kempel dina ieu 

Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan

Diterbitkan pada Tuesday, 24 March 2015 Pukul 15.27

Pidato Bahasa Sunda Tema Kebudayaan. Assalamu'alaikum w. w.. Ibu guru anu ku simkuring dipihormat. Teu kalangkung rerencangan sadayana. Langkung ti payun, mangga urang sami-sami muji syukur ka Gusti Nu 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -