biantara bahasa sunda pendek judul narkoba

Kumpulan Pidato Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 3 February 2013 Pukul 6.32

Sakitu wae biantara ti simkuring, hatur nuhun atos merhatikeun, akhirul kecap. Wassalamualaikum wr.wb. Pidato bahasa sunda Tentang Kebersihan. Assalamualaikum wr wb. Langkung tipayun urang panjatkeun puji sinareng syukur 

Gudang Elmu Sagala Aya: Conto Biantara Basa Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 11 May 2010 Pukul 7.01

Conto biantara Basa sunda. PIDATO NYAMBUT DINA. MIELING HARI SUMPAH PAMUDA. Para saderek sadaya nu sabangsa jeung sanagara. Assalamualaikum Wr. Wb. Dina sajarah perjuangan bangsa urang sadaya 

Contoh Biantara Atau Pidato Bahasa Sunda Mengenai...

Diterbitkan pada Friday, 14 March 2014 Pukul 5.48

Contoh biantara atau Pidato bahasa sunda Mengenai Bulan Ramadhan. Kamis, 13 Maret 2014. biantara bahasa sunda Mengenai Bulan Ramadhan Beserta Bagian Bagiannya: Salam Bubuka: Assalamu'alaikum Wr. Wb.

Makalah Bahasa Sunda Tentang Narkoba

Diterbitkan pada Friday, 8 October 2010 Pukul 7.22

BAB I BUBUKA A. GuNana narkoba Gunaan narkoba teh nyaeta ngagunakeun narkoba anu dilakukeun jeung dosis. Atanapi kanggo nikmatna pangaruh bisa nyebabkeun gangguan kasehatan fisik mental jeung kahirupan. B. Tujuan

Contoh Pidato Bahasa Sunda Terbaru 2013

Diterbitkan pada Sunday, 9 December 2012 Pukul 6.26

biantara Basa sunda. Contoh pidato bahasa sunda perpisahan, pidato bahasa sunda pendek, pidato bahasa sunda tentang pendidikan, pidato bahasa sunda tentang lingkungan, teks pidato bahasa sunda, pidato bahasa 

Contoh Biantara/pidato Pendek Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 18.09

Ibu Guru ku simabdi dipihormat jeung siswa kelas X-3 nu ku abdi dipikacinta. Langkung ti payun mangga urang sanggakeun puji sareng syukur ka Tuhan YME nu parantos maparin waktos ka urang sadayana dugi ka tiasa 

Contoh Pidato Bahasa Sunda Singkat

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 6.15

Berikut ini blog bintang sertakan berbagai contoh pidato singkat yang semuanya menggunakan sunda sebagai bahasa. Pidato singkat bahsa sunda tentang pendidikan. NGAMUMUK KANDAGA BUDAYA sunda. Assalamualaikum Wr.Wb. Bapak kalih ibu anu bade ngaregepkeun biantara-biantara simkuring, urang titenan kahirupan kiwari seueur pisan tontonan ti luar nagara urang, dipikaresep ku barudak ngora, anu sepuh oge sami “ Jati kasilih ku junti” teu 

Contoh Pidato Tentang Narkoba

Diterbitkan pada Friday, 6 April 2012 Pukul 23.03

CONTOH PIDATO TENTANG narkoba | BHS. INDONESIA. Pidato bahasa Indonesia. (Bahaya narkoba). Assalamualaikum wr. wb. Salam sejahtera bagi kita semuanya. Kepada Bapak Kepala Sekolah, Ibu / Bapak guru, 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X