What's New?

berlian dari alam ghaib

Sulaiman Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 15.41

Ia juga dapat menundukkan jin dan angin, sehingga dapat disuruh melakukan apa saja, termasuk mendapatkan tembaga cair yang selalu keluar dari perut bumi untuk .

Misteri Segitiga Bermuda Dari Sudut Pandangan Islam

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 15.32

Tah macam mana pula Iskandar Zulakrnain sampai dkt segitiga bermuda..HAHHAAHAH naik kapal terbang ka? jauh tu dari middle east ke benua amerikakih3 sekadar bagi .

Ramalan Jayabaya Lengkap

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 0.56

Tiap-tiap masa sebuah kerajaan bangkit dan hancur mengalami hal yang sama dengan siklus bintang. Dan semua kerajaan di Jawa mengakui Semar sebagai penguasa gaib dari .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Thursday, 18 August 2016 Pukul 0.08

Vote for iceFilms.info on globolister:

Mistik Nyata Dan Tersembunyi

Diterbitkan pada Wednesday, 17 August 2016 Pukul 21.02

setiap ciptaan Allah telah dititipkan sifat semulajadi pada setiap jisimnya.barang adalah faktor dorongan dalam mencapai hajat melalui doa,usaha,ikhtiar dan .

Buku Seks Permata Yang Hilang

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 4.51

Buku Seks Permata Yang Hilang 1. Download buku lengkap dari www.ebuku.webs.com 2. The Lost Jewel Seni Nafkah Batin Koleksi Ilmiah Islam, Tradisional Serta .

Batu Mistik

Diterbitkan pada Sunday, 14 August 2016 Pukul 19.18

Bismillahhirrahmanirrahim. Semoga Allah akan memberkati blog batu mistik yang memaparkan pelbagai khazanah alam mistik samada batu, kayu, permata atau apa sahaja yang .

Pantun Empat Kerat

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 22.04

pantun empat kerat 1. tajuk : anda dikehendaki menulis pantun empat kerat (asli) berdasarkan tema motivasi dan nasihat berdasarkan kelompok Informasi berkualiti hiburan sensasi Selamat bertemu dalam ruangan info misteri yang memaparkan kisah-kisah misteri yang wujud diseluruh dunia!. DR - Nabi Sulaiman AS adalah seorang utusan Allah yang diberikankeistimewaan dengan kemampuannya menaklukkan seluruh makhluk ciptaanAllah, termasuk angin yang tunduk di bawah kekuasaannya atas izi….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.