What's New?

batu bertuah untuk memancing ikan

Kunci Ilmu Laduni

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 3.37

Cara Mendapatkan Kunci Ilmu Laduni dari Allah Menurut Al Qur’an dan Hadist Bismillahir rohmanir rohim, Sebelum membaca artikel ini, mari luruskan dahulu yaqin kita .

Tempat Menarik Di Terengganu

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 14.56

Untuk merasai kedamaian dan menikmati percutian indah, Terengganu mempunyai beberapa pulau yang menarik untuk dilawati seperti Pulau Redang, Pulau Perhentian , Pulau . Pekanbaru adalah Ibu Kota dan Kota terbesar di Provinsi Riau. Daerah ini merupakan kota perdagangan dan jasa, termasuk sebagai kota dengan tingkat pertumbuhan, migrasi dan urbanisasi yang tinggi. Pe….

Komsas 2016 Novel Tingkatan 5 Zon Johor: Silir Daksina...

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 9.34

KOMSAS 2016 NOVEL TINGKATAN 5 ZON JOHOR: SILIR DAKSINA (NIZAR pARMAN ) 1. 1 1Analisis NOVELSILIR DAKSINA Normarjana Ibrahim Zaleha Masiman jANUARI 2016 .

14. Cerita Rakyat Melayu

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 8.57

14.CERITA RAKYAT Di antara prosa khazanah Kepulauan Riau ialah cerita rakyat dan cerita tulisan para penulis daerah ini,baik lama maupun baru. Berikut ini disajikan .

Riau

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 18.12

Untuk kegunaan lain dari Riau, lihat Riau (disambiguasi)..

Langit Cinta

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 13.52

Kami, (Ilham Grup Buku Karangkraf) tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi . Alhamdulillah dengan rahmat dan rezeki oleh-Nya.. dalam keterpaksaan menjadi sebuah novel.. spechless sangat bila teringatkan baby pertama ni keluar..Thanks for u olls yang sokong dari atas bawah….

Cantik Sihat Semulajadi: Testimoni Vitamin E Untuk Kecantikan

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 23.17

CANTIK DAN INTIM Suami isteri mengamalkan ESP dan Vitamin E Shaklee untuk kecantikan, untuk keintiman. Apakah manfaat dan kebaikan ESP dan Vitamin E Shaklee?.

Primbon & Ramalan Lengkap

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 15.25

Selamat Datang di PRIMBON™ Website.. PRIMBON adalah sistem perhitungan atau ramalan terhadap segala persoalan kehidupan manusia, mengenai perilaku, watak, tata letak . NASKAH DRAMA LANCANG KUNINGNaskah ini dikutip dari serial LANCANG KUNING versi Malaysia. Selamat membaca :) Pemeran :1. Datuk Laksamana : ..2. Panglima Hasan: ..3. Pangli….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -