What's New?

batu bertuah untuk memancing ikan

Dapur Tanpa Sempadan...: Sandwich Telur Hancur...

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 1.55

Salam.ini sarapan pagi tadi sebenarnya, cuma tak sempat nak masukkan waktu pagi. Maka che mat masukkan malamerrr malam pun boleh juga, untuk idea sarapan esok hari..

14. Cerita Rakyat Melayu

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 7.54

14.CERITA RAKYAT Di antara prosa khazanah Kepulauan Riau ialah cerita rakyat dan cerita tulisan para penulis daerah ini,baik lama maupun baru. Berikut ini disajikan .

Komsas 2016 Novel Tingkatan 5 Zon Johor: Silir Daksina

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 20.55

KOMSAS 2016 NOVEL TINGKATAN 5 ZON JOHOR: SILIR DAKSINA (NIZAR pARMAN ) 1. 1 1Analisis NOVELSILIR DAKSINA Normarjana Ibrahim Zaleha Masiman jANUARI 2016 .

Dapur Tanpa Sempadan...: Blueberry Cup Cake

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 12.25

Bila cup cake tu dah siap bakar, tiba2 macam tergatal pulak nak menghias dengan buttercream, jadi mat pun bancuh lah buttercream, resipi kak lina punya..Lepas tu .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 14.16

Vote for iceFilms.info on globolister:

Tempat Menarik Di Terengganu

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 20.25

Untuk merasai kedamaian dan menikmati percutian indah, Terengganu mempunyai beberapa pulau yang menarik untuk dilawati seperti Pulau Redang, Pulau Perhentian , Pulau .

Kisah Benar Edisi Seram

Diterbitkan pada Tuesday, 19 July 2016 Pukul 16.50

Sampai je ke destinasi, kami semua kene turun melalui lereng bukit yang agak curam sebelum sampai ke tebing sungai yg berdataran. Lokasi sesuai untuk memancing. turun .

Primbon & Ramalan Lengkap

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 8.37

Selamat Datang di PRIMBON™ Website.. PRIMBON adalah sistem perhitungan atau ramalan terhadap segala persoalan kehidupan manusia, mengenai perilaku, watak, tata Post a Comment "Semua artikel dalam blog ini dikongsikan untuk tujuan ilmu pengetahuan dan masih boleh dibincangkan & dipersoalkan kebenarannya.. Agak lewat juga baru kereta Shahin masuk ke dalam perkarangan rumah,aku ni dah macam pak guard tercongok tunggu dia kat sini,bila tengok aku yang sedang menanti suami pulang bukannya nak hadiahkan beg….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -