What's New?

baju kurung peplum terpakai jual murah

Beli Belah Online

Diterbitkan pada Wednesday, 26 June 2013 Pukul 2.38

Saya perasan penjual baju kurung kanak-kanak kat Facebook akan jual sebulan awal so kena sentiasa alert. Kalau lambat beli mesti melepas corak yang cantik-cantik tu. Kebelakangan ni fesyen baju kurung peplum @ style 

Syazwana Jamal: Mission.

Diterbitkan pada Thursday, 16 January 2014 Pukul 7.45

Kurung kosong dah 250. Fengsan. Marilah keluar. Butik kedua aku masuk. Kaler memang cun. Beading pon cun. Kain chiffon. Memang dah sesuai dengan baju Akram. Tapi aku kalau boleh nak elak pakai peplum sebab aku rasa macam nampak gemok Harga RM200. Aku rasa macam okey lah sebab batu tu cantik. Aku wassap Sally, dia pon berkenan. Tapi sebab ni butik kedua, so aku cakap dengan akak tu aku suka tapi aku nak jalan dulu. Sambil berfikir-fikir.

Yunus Badawi: Jom Shopping Pakaian Di Jalan Kenanga

Diterbitkan pada Wednesday, 25 November 2009 Pukul 1.59

Harga pakaian di sini jauh lebih murah dari di tempat lain. Org pasar Walaupun rata2 peniaga di sini dari bangsa Cina, tetapi mereka juga menjual pakaian utk org kita seperti baju kurung, kebaya dan juga tudung. Pandai 

Ho Chi Minh

Diterbitkan pada Thursday, 18 July 2013 Pukul 7.55

Tapi jangan cari baju kurung atau tudung2 xdek nye de Diorang kat sini xpandai Tudung2 3 layer pulak kat sana serius murah Below RM30 dah boleh dapat. Siapkan duit anda yek, jangan jadi gila Vietnam Silk dalam RM40 lebih. Macam2 harga sebab macam2 jenis silk, katanye :). Lagi satu cawangan Huang Hai Long Hotel rupanye dekat kat street ni. Tapi yg ini kecik sikit. Peplum pon ade. Warna nak leleh air liur rasanye. Cantik.. Tapi xbeli sebab kang ai 

Nak Bisnes Baju Kurung Siap ?

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 0.31

Walaupun begitu ramai penjual baju kurung, permintaan produk ini saban hari semakin tinggi. Tidak ada istilah tidak boleh jual. Semuanya pasti laku! Keuntungan bisnes baju kurung boleh mencecah 100% hingga 300% 

Kami Menjual Baju Kurung, Peplum Dress Dan Tshirt

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 16.21

Kami menjual baju kurung, peplum dress dan tshirt terpakai yang masih dalam keadaan elok,mampu milik dan murah.. anda boleh juga beli dan derma kpd sesiapa yg memerlukan dgn membeli baju yg masih elok ini

Fanacheksaat: Jom Borong Di Kenanga Wholesale City (kwc)

Diterbitkan pada Monday, 13 February 2012 Pukul 7.39

Hari ni nak kongsi pasal satu tempat yang awesome untuk korang beli barang murah dan khas untuk peniaga-peniaga online mahupun pasar malam. Korang kena pegi sini bila office korang nak buat dinner, tak tahu kat mana nak cari baju dinner, bila sedara atau kawan-kawan korang dapat baby baru, banyakkkk baju baby jual kat sini, bila kawan korang punya birthday dah nak dekat, bila boyfriend korang punya birthday akan datang, and yang paling best 

Infojelita: Sale Jualan Murah, Kurung Peplum, Blouse Dan...

Diterbitkan pada Sunday, 1 September 2013 Pukul 17.26

Sale Jualan Murah, Kurung Peplum, Blouse dan Jubah. Berminat sila berikan KOD nama baju, Free Postage. whatsapp/sms 018 263 7833 or sms 013 Two Piece Lace Peplum Kurung turqois black RM70 Measurement:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -