baju kurung peplum terpakai jual murah

Pemborong Peplum Murah

Diterbitkan pada Monday, 3 December 2012 Pukul 13.38

baju tribal murah (52); baju peplum borong (52); pemborong baju peplum (48); baju tribal online (45); pembekal baju peplum (35); borong baju peplum (31); tribal blouse murah (30); pemborong baju peplum murah (27); pemborong pemborong pakaian wanita terpakai area selangor (1); baju peplum baby area johor (1); supplier baju murah online (1); baju murah rm20 (1); baju kurung bayi peplum borong (1); supplier blouse murah (1); baju blouse murah johor (1) 

Baju Kurung Murah Ala Peplum Mb2u

Diterbitkan pada Sunday, 20 April 2014 Pukul 12.05

PRICE : RM60 POSTAGE : FREE CODE : KM08/FEBII/14 CW peplum JDT RED BLUE SIZE : 34(3) 36(3) 38(3) 40(3) 42(3) ***SMALL CUTTING PLZ REFER UKURAN*** baju kurung ALA peplum, MATERIAL CHIFFON 

Baju Kurung Murah

Diterbitkan pada Thursday, 10 January 2013 Pukul 16.35

Menjual baju kurung terpakai dengan harga MURAH2 sahaja. TAPI, even ia adalah terpakai, ia hanya dipakai tak sampai 10kali pon. Kalau hitung dengan jari jek cukup. Ada yang dua tiga kali pakai, ada yang hanya 

Infojelita: Sale Jualan Murah, Kurung Peplum, Blouse Dan...

Diterbitkan pada Monday, 2 September 2013 Pukul 0.26

Sale Jualan murah, kurung peplum, Blouse dan Jubah. Berminat sila berikan KOD nama baju, Free Postage. whatsapp/sms 018 263 7833 or sms 013 Two Piece Lace peplum kurung turqois black RM70 Measurement:

Beli Belah Online

Diterbitkan pada Wednesday, 26 June 2013 Pukul 9.38

Saya perasan penjual baju kurung kanak-kanak kat Facebook akan jual sebulan awal so kena sentiasa alert. Kalau lambat beli mesti @eliss, nak beli baju online kena ukur dulu saiz anak sesuai tak dengan ukuran yang penjual bagi.. so far saya takde masalah kalau beli baju anak online ni.. kurung peplum ni memang okey sangat.. saya dah dapat semalam.. :razz: [REPLY]. Reply . Jualan terpakai. Baby Signs - Circle Time Books · Zoobie Pet - Jafaru the Giraffe 

Jualan Baju

Diterbitkan pada Friday, 25 July 2014 Pukul 17.41

The lightening effect of the camera, or the resolution. Sinar jahitan: sale jualan murah, kurung peplum, blouse, Korea casual design button top rm30 color available: blue/red measurement: size s: length: 71cm bust: 82cm shoulder: 33cm sleeve: 61cm size m: length: 72cm. Description. baju terpakai yang dijual masih lagi dalam keadaan elok. bukan baju bundle. semuanya baju milik keluarga sendiri yang tidak muat dipakai.. This entry was posted in baju murah.

Iman's Closet: Mini Kurung Peplum

Diterbitkan pada Sunday, 13 January 2013 Pukul 13.15

MINI kurung peplum. AVAILABLE. SOLD. SOLD. FREE SIZE. MATERIAL STRETCHABLE LYCRA RM80 SEMENANJUNG RM85 SABAH SARAWAK. Posted by iman at 2:20 PM wholesaler bundle pakaian terpakai. - Sila hubungi pihak . salam kepada pembaca sekalian =) kepada sesiapa yang ingin membuat tempahan baju kurung, dress,jubah, atau apa sahaja pakaian wanita, sila datang ke butik 2 months . *Dresskami direhatkan untuk jualan online.

Baju Kurung Raya 2014 Yang Lebih Murah, Cantik...

Diterbitkan pada Tuesday, 3 June 2014 Pukul 15.51

Welcome to Miela77 Online Shoppe - Wholesale and Retail-jual Cloth Diaper , UK Magic. Syurga Membeli Belah AndaTermurah Di Pasaran .. baju kurung RAYA 2014 YANG LEBIH murah, CANTIK DAN MENARIK (Dropship/Runcit) .. Rm110 free pos kurung peplum blocking colour ciffon Dan kain duyung . Perkhidmatan : Menjual secara runcit dan borong Barangan Bayi, Kanak-Kanak dan Dewasa (Baru dan terpakai) serta perkakasan asas yang lain.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X