What's New?

baju kurung peplum terpakai jual murah

Nak Bisnes Baju Kurung Siap ?

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 7.31

Walaupun begitu ramai penjual baju kurung, permintaan produk ini saban hari semakin tinggi. Tidak ada istilah tidak boleh jual. Semuanya pasti laku! Keuntungan bisnes baju kurung boleh mencecah 100% hingga 300% 

Kami Menjual Baju Kurung, Peplum Dress Dan Tshirt

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 23.21

Kami menjual baju kurung, peplum dress dan tshirt terpakai yang masih dalam keadaan elok,mampu milik dan murah.. anda boleh juga beli dan derma kpd sesiapa yg memerlukan dgn membeli baju yg masih elok ini

Polyester Corduroy Pants

Diterbitkan pada Saturday, 14 February 2015 Pukul 14.19

Tempahan baju kurung, baju kurung pahang, kebaya, jubah, telekung, peplum, blouse, …… Find great deals in Pakaian Jual Beli Pakaian Wanita Murah, Cantik, Dan Uptodate Hanya Di Lamido. Aneka Fashion Terbaru 

Infojelita: Sale Jualan Murah, Kurung Peplum, Blouse Dan...

Diterbitkan pada Monday, 2 September 2013 Pukul 0.26

Sale Jualan Murah, Kurung Peplum, Blouse dan Jubah. Berminat sila berikan KOD nama baju, Free Postage. whatsapp/sms 018 263 7833 or sms 013 Two Piece Lace Peplum Kurung turqois black RM70 Measurement:

Moskf

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 13.35

Welcome to Miela77 Online Shoppe - Wholesale and Retail-Jual Cloth Diaper , UK Magic .. BAJU KURUNG PEPLUM CUTE BKM673 - BKM676 - ALL SOLD OUT. PPELUM KURUNG MODEN. SIZE 36 38 40 42 44. RM229 FULL LINING Material KAIN CHIFFON berkualiti tinggi, dan mempunyai hiasan manik,dan . Perkhidmatan : Menjual secara runcit dan borong Barangan Bayi, Kanak-Kanak dan Dewasa (Baru dan Terpakai) serta perkakasan asas yang lain.

Moskf

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 12.29

baju kurung peplum bkm684-687. baju kurung peplum kain chiffon dari koleksi fadz. didatangkan dengan empat pilihan warna yang menarik. dengan potongan terbaru baju kurung peplum menambah kecomelan pemakainya. hehe. baju kurung peplum ini diperbuat dari kain chiffon yang berkualiti dan lembut. singgah facebook kami untuk melihat lagi koleksi-koleksi baju kurung moden , baju kurung peplum , jubah dan berbagai lagi. harga rm259. size 38 40 42 44.

Whatever-ville: Bila Thepoplook.com Bersaiz Besar

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 15.27

Ada juga yang dah pakai beberapa kali, diorang akan jual juga as PreLoved item (pakaian terpakai) dengan harga yang lebih murah. Best kan group ni? ni bertambah lagi ke. Aku macam nak cuba je Peplum Kurung tu. Good news right? Jadi, pada sesiapa yang berminat nak mencuba pakaian dari TPL ni boleh la order sekarang. Boleh buat baju raya. Kalau dulu tengok je member yang kurus pakai baju TPL, sekarang yang chomel-chomel pun boleh juga.

Moskf

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 13.14

Material KAIN CHIFFON berkualiti tinggi, dan mempunyai hiasan manik,dan warna yang menarik harga boleh kurang free pos seluruh Malaysia BERMINAT? ISI FORM OR WHATSAPP/VIBER/WECHAT/LINE 0142544864 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.