What's New?

baju kurung peplum terpakai jual murah

Moskf

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 6.14

SIZE 34 36 38 40 42 44. RM279 FULL LINING Material KAIN CHIFFON berkualiti tinggi, dan mempunyai hiasan manik,dan warna yang menarik harga boleh kurang free pos seluruh Malaysia BERMINAT? ISI FORM OR WHATSAPP/VIBER/WECHAT/LINE 0142544864 (MIELA) . Perkhidmatan : Menjual secara runcit dan borong Barangan Bayi, Kanak-Kanak dan Dewasa (Baru dan Terpakai) serta perkakasan asas yang lain. Nama Syarikat : SERTC ENTERPRISE.

Moskf

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 5.29

baju kurung peplum bkm684-687. baju kurung peplum kain chiffon dari koleksi fadz. didatangkan dengan empat pilihan warna yang menarik. dengan potongan terbaru baju kurung peplum menambah kecomelan pemakainya. hehe. baju kurung peplum ini diperbuat dari kain chiffon yang berkualiti dan lembut. singgah facebook kami untuk melihat lagi koleksi-koleksi baju kurung moden , baju kurung peplum , jubah dan berbagai lagi. harga rm259. size 38 40 42 44.

Moskf

Diterbitkan pada Tuesday, 11 June 2013 Pukul 6.35

Welcome to Miela77 Online Shoppe - Wholesale and Retail-Jual Cloth Diaper , UK Magic .. BAJU KURUNG PEPLUM CUTE BKM673 - BKM676 - ALL SOLD OUT. PPELUM KURUNG MODEN. SIZE 36 38 40 42 44. RM229 FULL LINING Material KAIN CHIFFON berkualiti tinggi, dan mempunyai hiasan manik,dan . Perkhidmatan : Menjual secara runcit dan borong Barangan Bayi, Kanak-Kanak dan Dewasa (Baru dan Terpakai) serta perkakasan asas yang lain.

Infojelita: Sale Jualan Murah, Kurung Peplum, Blouse Dan...

Diterbitkan pada Sunday, 1 September 2013 Pukul 17.26

Sale Jualan Murah, Kurung Peplum, Blouse dan Jubah. Berminat sila berikan KOD nama baju, Free Postage. whatsapp/sms 018 263 7833 or sms 013 Two Piece Lace Peplum Kurung turqois black RM70 Measurement:

Nak Bisnes Baju Kurung Siap ?

Diterbitkan pada Sunday, 29 June 2014 Pukul 0.31

Walaupun begitu ramai penjual baju kurung, permintaan produk ini saban hari semakin tinggi. Tidak ada istilah tidak boleh jual. Semuanya pasti laku! Keuntungan bisnes baju kurung boleh mencecah 100% hingga 300% 

Kami Menjual Baju Kurung, Peplum Dress Dan Tshirt

Diterbitkan pada Saturday, 15 June 2013 Pukul 16.21

Kami menjual baju kurung, peplum dress dan tshirt terpakai yang masih dalam keadaan elok,mampu milik dan murah.. anda boleh juga beli dan derma kpd sesiapa yg memerlukan dgn membeli baju yg masih elok ini

Mamamia Kids Bundle: C 167-rm7

Diterbitkan pada Wednesday, 15 May 2013 Pukul 3.44

salam 1 Malaysia sume..selamat datang ke mamamia kids bundle..di sini ayu menyediakan perkhidmatan menjual pakaian terpakai/bundle untuk baby & kanak-kanak pada harga yang amat berpatutan..selain itu, ayu juga ada .. *Last stok Baju Kurung Peplum Amnee Harga clear stok sgt berbaloi!* *Saiz yang dinyatakan shj yang ada ye..:) * MATERIAL 100% KAIN COTTON TSHIRT BERKUALIT 1 month ago. BAJU BABY MURAH · GJ 7 - RM 6 *Ukuran* 

Bundle Mart: Jom Layan Bundel

Diterbitkan pada Tuesday, 24 December 2013 Pukul 10.54

Pengalaman layan bundle mmg banyak dan best sekali dapat beli baju n seluar jenama dengan harga murah..contoh masa kat Jengka aku dapat t shirt Polo original RM 10 je..kain nye cantik lagicuma tag die je koyak..( dah mcm baju FOS/Reject .. 10 months ago. Pembekal dan pemborong pakaian terpakai #Long Peplum Kurung# 1802 PURPLE OREN POLKADOT~~~Ready Now - Size : 6-9m, 12m, 18m, 2.3.4y =6pcs Min Qty : 6pcs = RM135. 1 year ago.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -