What's New?

bahasa sunda seserahan nikah pihak panganten pameget

Teks Pembawa Acara Pernikahan Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

13 Des 2014 Teks Pembawa acara dalam pernikahan sunda. Simkuring percanten pihak pribumi ka calon panganten pameget the tos teu bireuk deui, parantos apal, parantos kenal pisan, henteu kedah dijentrekeun deui PANAMPIAN TI PIHAK ISTRI Para tamu rombongan miwah para tamu uleman anu sami hadir!.

Modana: Nikah Make Adat Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

Anu matak, anu nanggung beubeurat dina ngawinkeun teh nya kolot awewe, tapi satuluyna sanggeus kawin, mun cara nu bubuhan mah ngabaldna kudu bubuhan awewe. Eta deui sababna, make aya seserahan atawa papasrahan, ti pihak kulawedet pipanganteneun lalaki katut kaumna, ka pihak panganten awewe, mun .

Biantara Nampi Calon Panganten Di Ciawi Tasikmalaya, Ping 12-10

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

22 Jul 2014 Biantara Nampi Calon Panganten di Ciawi Tasikmalaya, ping 12-10-2013..

Pidato Narima Calon Panganten Pameget

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

30 Ags 2015 Pidato Narima Calon Panganten Pameget Pernikahan Ujang Hendi Ti Panadahan Ujungjaya Ka Neng Ega Yundira Ti Kasokandel, Minggu 30Agustus 2015..

Upacara Pernikahan Wikipedia Bahasa Indonesia, Ensiklopedia

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

Pernikahan adat Sunda saat ini lebih disederhanakan, sebagai akibat percampuran dengan ketentuan syariat Islam dan nilai-nilai "keparaktisan" dimana "sang penganten" ingin lebih sederhana dan tidak bertele-tele. Adat yang biasanya dilakukan meliputi : acara pengajian, siraman (sehari .

Conto Janten Panata Acara Serah Terima Akad Nikah Panganten

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

CONTO JANTEN PANATA ACARA SERAH TERIMA AKAD NIKAH PANGANTEN. Acara : Serah Terima sareng Akad Nikah Panganten Ku : Alimudin, S.Pd.I. Runtuyan acara: 1.Bubuka 2.Ngaosken ayat suci Al-Qur'an 3.Sholawat Nabi 4.Sambutan/Seserahan ti Pihak Calon Panganten pamaget 5. Panampian ti Pihak Calon .

Pidato/sambutan Bahasa Sunda Penyerahan Calon Pengantin Pria

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

2 Feb 2016 Perlu digaris bawahi bahwa ini adalah salah satu Contoh Pidato Bahasa Sunda yang pernah digunakan penulis pada saat penyerahan calon pengatin calon panganten pameget anu wastana Cep (Sebutkan nama calon mempelai pria) kanggo ngalakasanakeun Ijab khobul/Akad nikah,diluhur sausap .

Adat Nikah Wikipédia

Diterbitkan pada Thursday, 21 December 2017 Pukul 0.26

Adat nikah urang Sunda di Parahyangan téh nyaéta talari paranti nu geus dilaksanakeun ku kolot baheula dina acara nikahan nu dianggap sakral jeung sakali dina Seserahan hartina masrahkeun, maksudna masrahkeun calon pangantén lalaki ka pihak kulawarga anu bakal jadi mitohanaNgeuyeuk SeureuhNgeuyeuk .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -