bahasa sunda seserahan nikah pihak panganten pameget

Conto Panata Acara Serah Terima Akad Nikah Panganten

Diterbitkan pada Saturday, 16 November 2013 Pukul 15.03

Bubuka 2.Ngaosken ayat suci Al-Qur'an 3.Sholawat Nabi 4.Sambutan/seserahan ti pihak Calon panganten pamaget 5. Panampian ti pihak Calon panganten Istri 5. Akad nikah 6. Sungkeman 7. Panutup/do'a 8. Saweran Para wargi Bapa/Ibu hadirin sadayana, terutami para tamu ti pihak calon panganten pameget, sateuacanna sim kuring salaku panata acara ngahaturkeun wilujeng sumping saraeng hatur nuhun kana kasumpingannana Keluarga Besar calon 

Juwitafatilyasa: Materi Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 7 June 2013 Pukul 16.46

Nendeun Omong yaitu pembicaraan orang tua atau utusan pihak pria yang berminat mempersunting seorang gadis. seserahan (3 - 7 hari sebelum pernikahan). Calon pengantin pria membawa uang, pakaian, perabot rumah tangga, perabot dapur, makanan, dan lain-lain. 5. Ngeuyeuk seureuh. Ngeuyeuk asalna tina kecap Heuyeuk, hartina ngatur, ngurus, migawe. Contona surat nikah. o Sungkeman, Indung panganten ngarendeng calik mayunan panganten.

Contoh Naskah Protokol Resepsi Pernikahan ( Basa Sunda)

Diterbitkan pada Monday, 9 July 2012 Pukul 17.44

Seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten. - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan. 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA. 6.

Conto Teks Biantara Seserahan Calon Panganten Pameget

Diterbitkan pada Tuesday, 14 August 2012 Pukul 1.35

Conto Teks Biantara seserahan Calon panganten pameget Numutkeun kasaluyuan, dina waktos nu kapengker, dinten ieu teh, parantos ditetepkeun kanggo ngalaksanakeun akad nikahna, ti pihak pun … Pamungkas sih haksami tawakup anu kasuhun, hapunten anu diteda, ka sakumna hadirin anu mulya, kanggo sagala rupi kakirangan sareng kalepatan, boh dina tata basa, boh dina undak usuk bema krama, anu tangtos tebih tina basa utami, anggang tina 

Contoh Teks Mc Nikah Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 16 November 2012 Pukul 14.12

seserahan Bismillahhirrahman nirahim. Para hadirin, miwah para tatamu sadayana, khususna ka calon panganten pameget miwah rombongan, bawi raos emutan pribados, pamali mun dilami-lami, teu kedah dilila-lila, nu dianti-anti ti tatadi,di dago-dago ti bareto, ayeuna parantos nyampak. Sok sanaos sami surti, Para wargi sadayana, nembe sami-sami nyakseni gerentes kalbu kasepuhan ti pihak calon panganten pameget miwah rombongan. Lain lantung 

Contoh Pidato Serah Terima Pengantin Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 28 August 2010 Pukul 10.43

Jisim kuring kalayan asmana pun anak seja nyambung saur, ngadugikeun gerentes ati anu kagungan maksad, nyatana sepuh panganten istri geusan nampi papasrahan ti pihak sepuh panganten pameget anu parantos 

Contoh Teks Mc Pernikahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 6 February 2014 Pukul 18.49

3. Seren sumeren ti 2 pihak calon panaganten - Panyerahan ti pihak calon panganten pameget ku: - Panampian ti pihak calon panganten istri ku : 4. Simbolisasi seserahan 5. Walimatul urusy /akad nikah *ku petugas KUA 6.

Runtuyan Acara Dina Akad Nikah Adat Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 0.33

Atas nami shahibul bait, sim kuring nyanggakeun haturan sumping, ka para tamu sadaya, disarengan ku kabingah nu taya hinggana, ku kasumpingan ibu-bapa sadaya, dugi ka rada sesah, ngarekana ku basa. Ka sesepuh ti rombongan calon panganten pameget, mangga nyanggakeun. seserahan Nyerenkeun calon pipanganteneun pameget. Bismillaahirahman nirrahiim. Alhamdu lillaahil ladzi arsala rasuulahu lahu bil huda, wadinil haq, liyudh hirahuu 'alladiini kullihii 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X