What's New?

ayat pemanggil

Geng Pagi Hot

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 19.43

Jadilah pemanggil pertama apabila isyarat memanggil ke udara. Penyampai akan memberikan abjad pertama (contoh: A, B, C) secara rawak dan pemanggil perlu membina ayat . FREEMASON MERUNTUHKAN MASJID AL-AQSA, PEMBINAAN HAIKAL SULAIMANLuangkanlah masa untuk membaca supaya anda benar-benar mengetahui apa yang berlaku di Palestin pada hari ini. Pihak Israel sedang m….

Sanggartuah Taming Sari

Diterbitkan pada Friday, 24 June 2016 Pukul 20.26

KAJI ILMU MAKRIFAT DAN MISTIK MELAYU => kunjungi juga www.limatuah.blogspot.com => www.jiwangspiritual.blogspot.com. Pemanggil: Assalamualaikum Ustaz.Ustaz: Waalaikumsalam warohmatullah.Pemanggil: Saya bacakan terjemahan Alif Lam Mim ye ustaz.Ustaz: Ye2 sila.Pemanggil: Alif laam miim.Kitab (Al Quran) ini tidak ada k….

Ayat Seribu Dinar

Diterbitkan pada Saturday, 25 June 2016 Pukul 19.42

Apakah itu Ayat Seribu Dinar? Ayat Seribu Dinar yaitu ayat yang jika diamalkan dengan cara spesial dapat menghadirkan rejeki dari beragam langkah yg tidak Anda sangka . Dalam Kitab Safinah Fardhu Wudlu ada 6 yaitu : 1. Niat. 2. Membasuh Wajah (penj. niat dan membasuh wajah dilakukan bersamaan) 3. Membasuh kedua tangan sampai kedua siku. 4. Mengusap sebagian dari ramb…MENYELAMI MAKNA “KUTIBA ‘ALAIKUM” PUASA(Seri Tafsir Ayat-ayat Ramadhan)Oleh: Deden Muhammad MakhyaruddinKekuatan susunan ayat Al-Qur’an sangat terasa di penggalan kedua ayat 183 dari surah al-Ba….

Ilmu Khodam Ilmuhikmah.com

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 13.32

Apabila Anda mampu berbicara atau berkomunikasi dengan khodam ayat kursi yaitu Malik Kandiyaas, maka Anda akan mampu berkomunikasi dengan mahluk jin yang muslim dan baik.Kerjaya sebagai tentera membuatkan salim sering meninggalkan rumah demi menjalankan tugas.Salim tidak pernah merungut kerana itulah pilihan hidupnya sejak dirinya . Banyak tersedia template website gratis, sebagian disertai fitur-fitur tertentu yang disukai desainer website. Misal menu navigasi responsive yang bagus, menu slideshow dan lain sebagainya. Template w…MENYELAMI MAKNA “KUTIBA ‘ALAIKUM” PUASA(Seri Tafsir Ayat-ayat Ramadhan)Oleh: Deden Muhammad MakhyaruddinKekuatan susunan ayat Al-Qur’an sangat terasa di penggalan kedua ayat 183 dari surah al-Ba….

Khalifah Hang Pi Mana Live @ Pentas Best Fm Jb

Diterbitkan pada Wednesday, 30 March 2016 Pukul 6.59

Hang Pi Mana - Khalifah live performance di Dataran Bandaraya Johor Bahru, Sabtu yg lalu (26 March 2016). PENTAS BEST FM Ceriakan pemanggil anda dgn CRT hit !. Johor 2016 Jadual Waktu Berbuka Puasa dan Imsak. Download atau muat turun jadual waktu berbuka puasa dan imsak 2016 bagi negeri johor sepanjang bulan ramadhan Tahun 1437H/2016M. Jadual waktu berbuka p….

Amalan Mahabbah Surat At-taubah Ayat 128-129 Ampuh

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 17.50

Amalan mahabbah surat At-Taubah ayat 128-12 9 – Surat At-Taubah merupakan surat ke 9 dalam daftar Al-Qur’an, dari ayat 128-129 mempunyai khasiat dan manfaat yang . KENING aku berkerut bila melihat ruangan parkiran di hadapan kedai penuh. Lama aku menoleh ke kiri dan kanan mencari ruang kosong, tapi tak ada. Akhirnya, aku masukkan juga di antara dua motosikal yan….

[mtv] Hafiz & Adira

Diterbitkan pada Thursday, 23 June 2016 Pukul 20.49

Langgan Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak Layari Portal Astro Gempak, http://bit.ly/astrogempak [MTV] Hafiz & Adira - Ombak Rindu (OST Ombak Rindu) Muat . Normal0falsefalsefalseEN-USZH-CNX-NONEMicrosoftInternetExplorer4 Pada setiap tahunnya pada bulan 7….

7 Tips Membuka Pintu Rezeki

Diterbitkan pada Friday, 17 June 2016 Pukul 21.03

P\S:Ramai peniaga yang mengantung ayat ini di permis perniagaan agar perniagaannya maju.Cara ini salah..Nak murah rezeki\maju dalam perniagaan bukan dengan gantung . “Dia hidup, tetapi juga mati.”— a prompt by darkchocobeeaurora‘s propertyKim Seokjin – Kim Taehyung – Bae Joohyuna ficlet (exactly 666 words)AU-family ; slight!supranatural ; slight!comedy (….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -