What's New?

ayat pemanggil

7 Tips Membuka Pintu Rezeki

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 12.00

P\S:Ramai peniaga yang mengantung ayat ini di permis perniagaan agar perniagaannya maju.Cara ini salah..Nak murah rezeki\maju dalam perniagaan bukan dengan gantung . Disebut "The Black Paus" oleh banyak para pengikutnya, Anton LaVey mulai jalan ke High Imamat Gereja Setan ketika ia baru berusia 16 tahun dan pemain organ dalam karnaval: "Pada hari Sabtu malam aku a….

Http://riyadhohayatkursi.com/

Diterbitkan pada Monday, 18 July 2016 Pukul 19.00

. Sejak mula menjalankan perniagaan, aku lebih cermat dalam perbelanjaan dan keperluan peribadi. Telefon merupakan antara barang yang aku jaga dengan hati-hati. Supaya tidak rosak dan boleh pakai lama. ….

Khalifah Hang Pi Mana Live @ Pentas Best Fm Jb

Diterbitkan pada Wednesday, 30 March 2016 Pukul 6.59

Hang Pi Mana - Khalifah live performance di Dataran Bandaraya Johor Bahru, Sabtu yg lalu (26 March 2016). PENTAS BEST FM Ceriakan pemanggil anda dgn CRT hit !. Lihat intro artikel di sini.Ketidakpastian KeberangkatanJadwal keberangkatan kami adalah tanggal 8 April 2016. Sehari sebelumnya, tanggal 7 April, merupakan jadwal manasik. Kami ikut rombongan umr….

Isteri Curang Akibat Kesepian

Diterbitkan pada Thursday, 21 July 2016 Pukul 13.56

Kerjaya sebagai tentera membuatkan salim sering meninggalkan rumah demi menjalankan tugas.Salim tidak pernah merungut kerana itulah pilihan hidupnya sejak dirinya . Oleh: Syaikh Abdul Aziz bin Abdullah bin BazSegala puji bagi Allah, shalawat dan salam semoga tercurah kepadaRasulullah Shallallahu ‘alaihiwa sallam, keluarganya, shahabatnya sertaorang-orang ya….

[mtv] Hafiz & Adira

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 14.38

Langgan Astro Gempak, http://bit.ly/ytgempak Layari Portal Astro Gempak, http://bit.ly/astrogempak [MTV] Hafiz & Adira - Ombak Rindu (OST Ombak Rindu) Muat Doa wirid pengasihan yang bisa dilakukan secara jarak jauh untuk meluluhkan dan memikat hati pasangan anda tanpa puasa karena wirid pengasihan tanpa khodam. The Satanic Bible Anton Szandor LaVey Disebut "The Black Paus" oleh banyak para pengikutnya, Anton LaVey mulai jalan ke High Imamat Gereja Setan ketika ia baru berusia 16 tahun dan pemain organ dala….

Ilmu Khodam Ilmuhikmah.com

Diterbitkan pada Wednesday, 20 July 2016 Pukul 5.36

Apabila Anda mampu berbicara atau berkomunikasi dengan khodam ayat kursi yaitu Malik Kandiyaas, maka Anda akan mampu berkomunikasi dengan mahluk jin yang muslim dan baik.HADIS Fasal Pertama : Mengenal Allah dan MengEsakan-Nya. Firman Allah Taala, ertinya: Demi sesungguhnya Tuhan kamu hanya satu." (4, Surah as-Saaffaat).. Menurut website Kikar haShabbat, seorang ahli Haredi yang mencari-cari petunjuk di dalam Bible Code mengenai pemilihan Presiden Amerika Serikat, telah menemukan sesuatu. Bahkan, dia menemukan bahwa ke…Dalam Kitab Safinah Fardhu Wudlu ada 6 yaitu : 1. Niat. 2. Membasuh Wajah (penj. niat dan membasuh wajah dilakukan bersamaan) 3. Membasuh kedua tangan sampai kedua siku. 4. Mengusap sebagian dari ramb….

Geng Pagi Hot

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 7.14

Topik harian yang hangat dan viral yang dibincangkan oleh Geng Pagi Hot serta pendengar.. Namun sekarang, ya YAHWEH, Engkaulah Bapa kami, kami adalah tanah liat, dan Engkaulah Penjunan kami, dan kami semua adalah karya tangan-Mu. (Yesaya 64:8) Catatan dari Redaksi: Bagaimana bisa seorang M….

Amalan Kekayaan Doa Nabi Sulaiman

Diterbitkan pada Friday, 22 July 2016 Pukul 11.46

Amalan Kekayaan Doa Nabi Sulaiman tanpa puasa praktis tidak mengandung khodam dan tumbal sehingga aman tanpa pantangan karena ilmu pesugihan putih islami. Salam Ramadhan Kareem buat semua. Lamanya Juea tak berkesempatan nak update siri novel ni. Mohon ampun maaf kepada yang menunggu. Sebagai tebusannya, Juea update beberapa bab sekali gus kali ini. Mo….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -