What's New?

ayat pemanggil

Jam Hot Hot Fm

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 9.44

Segmen ini memerlukan penyampai memberikan “pick up line” kepada pemanggil perempuan. Dan untuk penilaian “pick up line” tersebut, pendengar akan memberikan . Telah diterangkan dalam suatu hadits, apabila Allah SWT, hendak mencabut ruh seorang hambanya, maka datanglah Malaikat Izrail kepada seorang hamba yang mu'min dari bagian mulutnya untuk mencabut ruhny….

Ilmu Khodam Ilmuhikmah.com

Diterbitkan pada Saturday, 21 May 2016 Pukul 10.29

Apabila Anda mampu berbicara atau berkomunikasi dengan khodam ayat kursi yaitu Malik Kandiyaas, maka Anda akan mampu berkomunikasi dengan mahluk jin yang muslim dan baik.Sultan of Johor is a hereditary seat and the nominal ruler of the Malaysian state of Johor. In the past, the sultan held absolute power over the state and was advised . Tema wordpress, memiliki perbedaan dengan template blogspot. Namun secara garis besar, keduanya sama pada saat di browser. Sama maksudnya disini, css dan html lah yang mengatur tampilan. Sisanya ada…Sumber: brainblogger.comPada awal suatu pagi Ahad yang hening, deringan telefon menyentak Darren daripada tidurnya yang lena di bilik panggilan Befrienders KL. Sejurus mengangkat gagang, dia mula bi….

7 Tips Membuka Pintu Rezeki

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 5.55

P\S:Ramai peniaga yang mengantung ayat ini di permis perniagaan agar perniagaannya maju.Cara ini salah..Nak murah rezeki\maju dalam perniagaan bukan dengan gantung . Subang, Reporter Jabat - Perjuangan Bilal binRabbah dalam mempertahankan keimanan sunguh berat. Karena harus berhadapandengan penghinaan dan penyiksaan dari tuannya Umayah bin Khalaf. Hal tersebut….

Agama Dan Aborsi

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 2.06

AGAMA DAN ABORSI . Kami akan membahas hal ini dari segi agama Islam (Al-Quran & Aborsi) serta agama Kristen (Alkitab & Aborsi) untuk . Telefon interkom berdengung-dengung sejak tadi, walaupun ramai penghuni asrama pada pagi Sabtu ini, tiada seorang pun yang peduli atau sudi mengangkatnya. Demam peperiksaan telah menular di tiap ruang….

Geng Pagi Hot Hot Fm

Diterbitkan pada Monday, 23 May 2016 Pukul 10.41

Jadilah pemanggil pertama apabila isyarat memanggil ke udara. Penyampai akan memberikan abjad pertama (contoh: A, B, C) secara rawak dan pemanggil perlu membina ayat TUHAN SUDAH PILIHKAN BUAT SAYA HIDUP BARU DALAM KRISTUS. DARI PENULIS . Begitu besar kasih Tuhan akan hamba-Nya yang bersaksi ini, tidak dapat saya lukiskan dengan . Cerita ini diadaptasi dari satu peristiwa mistis di lokasi Bandung Selatan. Pelaku peristiwa lolos dari kesepakatan gaib dengan siluman ular. Tetapi, apa yang berlangsung setelah itu….Kehidupan Kart…Pernahkah anda terfikir, bagaimana jika anda diberi peluang untuk mengalami pengalaman seram lagi menakutkan dalam satu malam tanpa henti? Dalam keadaan di mana anda tidak diberi peluang untuk melepas….

Kau + Aku = Kita Grup Buku Karangkraf

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 18.37

Kami, (Ilham Grup Buku Karangkraf) tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi . [Prolog] [#1][#2] [#3] [#4] Samsung Galaxy S6 milik Ain mendendangkan lagu. Ain perhatikan skrin telefon bimbitnya. Tertera nombor yang tidak dikenalinya. Mahu dikatakan nombor Hazwan, dia sudah save ….

Isteri Curang Akibat Kesepian

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 17.18

Kerjaya sebagai tentera membuatkan salim sering meninggalkan rumah demi menjalankan tugas.Salim tidak pernah merungut kerana itulah pilihan hidupnya sejak dirinya . Subang, Reporter Jabat - Perjuangan Bilal binRabbah dalam mempertahankan keimanan sunguh berat. Karena harus berhadapandengan penghinaan dan penyiksaan dari tuannya Umayah bin Khalaf. Hal tersebut….

Riyadhoh Ayat Kursi Satu Amalan Untuk Sejuta Doa...

Diterbitkan pada Friday, 20 May 2016 Pukul 23.45

Rahasia Riyadhoh Ayat Kursi. Rumah Singgah Hati Yang Lelah. Assalamualaikum Wr.Wb. Setiap orang dalam menjalani hidup selalu ingin dan berharap ada perubahan nasib . BAB 38 “Abang, lepas ni nak kena naik feri ke?” Aku tanya Hezry sewaktu kami sampai di Samui Airport bersama riak wajah yang cuak.Risau juga aku kalau nak kena naik pengangkutan laut yang satu tu seba….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -