What's New?

ayat pemanggil

Jam Hot

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 9.56

Segmen ini memerlukan penyampai memberikan “pick up line” kepada pemanggil perempuan. Dan untuk penilaian “pick up line” tersebut, pendengar akan memberikan . RAKYAT MARHAENKerajaan mahu 'rompak' wang rakyat dengan kamera baru AES,Tarik balik tuduhan ‘dongeng’ atau saya saman – MukhrizDeklarasi Rakyat Tun M tak dapat sambutan a….

7 Tips Membuka Pintu Rezeki

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 7.40

P\S:Ramai peniaga yang mengantung ayat ini di permis perniagaan agar perniagaannya maju.Cara ini salah..Nak murah rezeki\maju dalam perniagaan bukan dengan gantung . DIALOG RAKYATKU LI BAKAL DILANTIK TPM KEDUA?Pemilik Restoran Hakim jawab dakwaan bukan IslamWanita Muslim buat kek hari lahir Ratu Elizebeth IIEl-Nino: Pelabuhan Kl….

Riyadhoh Ayat Kursi

Diterbitkan pada Thursday, 21 April 2016 Pukul 18.50

Rahasia Riyadhoh Ayat Kursi. Rumah Singgah Hati Yang Lelah. Assalamualaikum Wr.Wb. Setiap orang dalam menjalani hidup selalu ingin dan berharap ada perubahan nasib . SALAMUN ALAIKUM…Baiklah, saya ada mendapat satu artikel dari sebuah buku mengenai doa-doa yang terkandung dalam al-Quran,Doa-doa ni sangat baik dan bermanfaat untuk kita amalkan bersama.Surah yang per….

Agama Dan Aborsi

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 1.08

AGAMA DAN ABORSI . Kami akan membahas hal ini dari segi agama Islam (Al-Quran & Aborsi) serta agama Kristen (Alkitab & Aborsi) untuk . BERTOBAT DI SAAT TERDESAKII Tawarikh 33Raja Manasye(2Raj. 21:1-18)1Manasye berumur dua belas tahun pada waktu ia menjadi raja dan lima puluh lima tahun lamanya ia memerintah di Yerusalem. 2Ia me….

Ilmu Khodam

Diterbitkan pada Friday, 22 April 2016 Pukul 19.17

Apabila Anda mampu berbicara atau berkomunikasi dengan khodam ayat kursi yaitu Malik Kandiyaas, maka Anda akan mampu berkomunikasi dengan mahluk jin yang muslim dan baik.. 📡Dear Muslims, Saudi Council of Muftis have given the Fatwa that, the ring tones and caller tones of QURAN AAYAT and Azan  are haraam, because The AAYAT are not completed when we pick up the phone, a….

Kau + Aku = Kita

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 23.24

Kami, (Ilham Grup Buku Karangkraf) tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman sosial ini. Ia adalah pandangan peribadi . Sebelum UPBB disemadikan dalam liang lahad tak bernisan, aku ingin mengambil kesempatan “menendang menerajang” persis penyair Indonesia Chairil Anwar yang mana sebahagian dari bait puisinya berjudul “….

Hubungan Orang Yg Hidup & Yg Sudah Mati (babtisan Org Ma...

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 14.23

HUBUNGAN ORANG YG HIDUP & YG SUDAH MATI (BAPTISAN ORANG MATI) PENDAPAT : Ada relationship between orang2 mati sama orang2 hidup, dasarnya ayat ini :. DIALOG RAKYATKU LI BAKAL DILANTIK TPM KEDUA?Pemilik Restoran Hakim jawab dakwaan bukan IslamWanita Muslim buat kek hari lahir Ratu Elizebeth IIEl-Nino: Pelabuhan Kl….

Geng Pagi Hot

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 5.45

Jadilah pemanggil pertama apabila isyarat memanggil ke udara. Penyampai akan memberikan abjad pertama (contoh: A, B, C) secara rawak dan pemanggil perlu membina ayat . Baru-baru ni, aku ada terbaca luahan hati daripada seorang pendengar radio terkemuka tanah air.. Aku yang hanya membaca luahan beliau pun dah berasa marah apatah lagi pendengar tersebut?? Hal ini berl….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -