What's New?

amalan ilmu penderas

Ilmu Sejati

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 16.51

Ilmu sejati menerangkan bahwa manusia benar-benar abadi tidak bisa mati,kebal segala macam bahaya apapun,kaya tidak pernah miskin,inilah kunci kesaktian yang .

Seminar Rezeki Agung Kubro

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 20.42

Kami perkenalkan kaedah Alim Ulama Pondok untuk amalan anda sebagai zikir selepas solat setiap hari. Ada juga kaedah seperti solat hajat, kaedah ayat Quran pilihan .

Besi Kursani, Rahsia Yang Tidak Mahu Diketahui

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 15.27

klu dh actvei ilmu ni,bla mrh nfas jd kncang mcm lmbu jntan nmpk kain mrah(mmg kncang),suara klu mnjrit jdi kuat dr biasa,bdn pn kuat,pkul la pkai pe pn,mmg x lut .

Tadabbur Qur’an Untuk Melenyapkan Gangguan Sihir Dan Jin...

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 11.50

Oleh Fadhil ZA Gangguan sihir dan jin sudah ada sejak zaman dahulu hingga sekarang bahkan akan tetap ada sampai akhir zaman. Gangguan sihir.

Index.html

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 2.40

SAYA DI AKHBAR HARIAN METRO Kes Anak Tetak, Pijak Ibu & Survivor Camp Malaysia Terus Membaca & Daftar Survivor Camp Malaysia SAYA DI AKHBAR KOSMO!.

Ilmu Kirim Mimpi Basah

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 9.47

Ilmu kirim mimpi basah jelas berbeda dengan guna-guna.ilmu ini tidak menempuh perjalanan kesadaran jiwa melalui teknik perewangan.begitulah olah laku ilmu kirim mimpi .

Riyadhoh Ayat Kursi

Diterbitkan pada Saturday, 23 April 2016 Pukul 23.55

Rahasia Riyadhoh Ayat Kursi. Rumah Singgah Hati Yang Lelah. Assalamualaikum Wr.Wb. Setiap orang dalam menjalani hidup selalu ingin dan berharap ada perubahan nasib .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -