What's New?

amalan ilmu penderas

Besi Kursani, Rahsia Yang Tidak Mahu Diketahui

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2016 Pukul 17.01

klu dh actvei ilmu ni,bla mrh nfas jd kncang mcm lmbu jntan nmpk kain mrah(mmg kncang),suara klu mnjrit jdi kuat dr biasa,bdn pn kuat,pkul la pkai pe pn,mmg x lut .

Azimat-azimat ~ Padepokan Gunung Jati.mantra,ajian Ilmu

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 2.26

Apakan belajar keilmuan harus ada guru pembimbing? Apa yang terjadi bila belajar ilmu gaib tanpa guru dan tanpa pengijasahan langsung? Apakan pengijasahan itu mbah??.

Http://riyadhohayatkursi.com/

Diterbitkan pada Wednesday, 13 July 2016 Pukul 13.58

. PROGRAM SOSIAL GEMBLENGAN PROFESIGemblengan ini kami khususkan bagi anda yang ingin berprofesi menjadi Spiritualis Yang Mumpuni dalam segala bidang metafisika, bisa diikuti siapapun, pria / wanita….

Laman Web Rasmi Jabatan Kemajuan Masyarakat (kemas

Diterbitkan pada Friday, 15 July 2016 Pukul 14.17

Jabatan Kemajuan Masyarakat atau lebih sinonim dikalangan khalayak umum sebagai KEMAS adalah lanjutan dari Bahagian Pelajaran Dewasa yang telah ditubuhkan pada 1961..

Ciri-ciri Terkena Pelet ~ Padepokan Gunung Jati.mantra

Diterbitkan pada Sunday, 17 July 2016 Pukul 5.32

Apakan belajar keilmuan harus ada guru pembimbing? Apa yang terjadi bila belajar ilmu gaib tanpa guru dan tanpa pengijasahan langsung? Apakan pengijasahan itu mbah??.

Akademi Tenaga Dalam Malaysia

Diterbitkan pada Tuesday, 5 July 2016 Pukul 13.32

"sesuatu ilmu itu akan menjadi bukan kerana gurunya hebat, tetapi ilmu itu menjadi kerana kuatnya seseorang itu beramal di dalam hatinya penuh ke sucian kerana allah swt".

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -