What's New?

Cerita Kancil Lan Boyo

Abato's: Kancil Lan Baya

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

12 April 2011 Ana ing sawijining dina, kancil mlaku-mlaku ana ing pinggir kali. Dheweke lagi susah mergane wetenge krasa luwe. Wis wiwit wingi kancil ora .

Dongeng Kancil Dan Buaya

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

11 Jul 2012 Dongeng Kancil dan Buaya. adityacerbon Dongeng Anak Indonesia - Siput & Si Kancil - Duration: 24:42. m3apakabar 11,863 views. 24:42 .

Dongeng Bahasa Jawa Kancil Lan Jaran Balap Mlayu

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

15 Agustus 2015 cerita kancil lan jaran ing ngisor iki termasuk dongeng bahasa jawa sing perlu disimak kanggo pelajaran supaya ora sombong..

Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil Lan Pitik Walik Sing Rumongso

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

31 Januari 2014 Mbak Dewi, juragan Bakso Bangjo nduwe Pitik Walik sing seneng ngomong lucu-lucu karo kancane. Menawa ketemu pitik-pitik liyane, Pitik .

Dongeng Fabel Bahasa Jawa Kancil Dadi Raja

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

13 Ags 2015 dongeng fabel berbahasa jawa tentang si kancil dadi raja di hutan dapat kita Weruh rawuh Kancil sing dumadakan, singa banjur kaget lan .

Sastra Jawa Dongèng Sato Kewan, Wintêr, 1923, #1243

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

Tinurun Saka Têmbung Walônda Lan Têmbung Inggris Dening Tuwan .. Kancil padha gumun wêruh wêdining kodhok kang tanpa sabab, awit kancil ora tau .

Cerita Pendek Bahasa Jawa: Kucing Sing Pinter Ngalembana

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

9 Nov 2012 Suwijining ndina ana Kucing sing alus, kinclong, lan putih mulus . Cerita Cekak Bahasa Jawa: Kancil lan Pitik Walik sing rumongso kudu lucu..

Sastra Jawa Sariné Basa Jawa, Padmasukaca, 1967, #139 (hlm

Diterbitkan pada Thursday, 22 September 2016 Pukul 14.05

Golongan: 1 Krowodan = woh-wohan lan jêjanganan. 2 Dhukut kruwut = sakabèhe têtanduran ing pakarangan. 3 Pala gumantung = têtuwuhan sing umure ora .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.