What's New?

Cara Membuat Sulaman Atas Selimut Bantal

Kerajinan Tekstil

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 13.30

KERAJINAN TEKSTIL Tekstil adalah bahan yang berasal dari serat yang diolah menjadi benang atau kain sebagai bahan untuk pembuatan busana dan berbagai produk .

Kerajinan Tekstil

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 0.18

Kerajinan tekstil merupakan karya seni atau kerajinan yang dibuat atau memakai tekstil sebagai bahan utama. Tekstil adalah bahan yang berasal dari serat yang diolah .

Cantik Sihat Semulajadi: 5 Cara Mudah Hilangkan Sakit...

Diterbitkan pada Sunday, 1 May 2016 Pukul 18.02

Kenapa Ostematrix? 1. Mengandungi kalsium dari unsur semulajadi yang paling mudah diserapoleh badan 2. Dilengkapi dengan magnesium, Vitamin D, boron, Vitamin K dan .

Surat Pekeliling Perbendaharaan Bil. 16 Tahun 1993

Diterbitkan pada Saturday, 30 April 2016 Pukul 11.30

2. SEMAKAN KE ATAS KOD BIDANG PENDAFTARAN BAGI BIDANG BEKALAN DAN PERKHIDMATAN 2.1 Daripada pemerhatian dan maklumbalas Kementerian Kewangan mendapati.

Nota Khb-ert

Diterbitkan pada Thursday, 21 April 2016 Pukul 2.36

Pengguna dan Konsumerisme Konsep Pengguna 1) Pengguna atau konsumer ialah individu yang menggunakan barng dan perkhidmatan yang dipasarkan untuk memenuhi keperluan .

Anda Pembekal? Anda Supplier? Mari Kumpulkan Supplier Di...

Diterbitkan pada Friday, 29 April 2016 Pukul 7.42

salam semua. kak minah pembekal semi inner (latest in town) boleh di pakai di dalam baju.. tidak menampakkan ketiak kalau pakai inner full panas dan badan lagi .

5 Contoh Kerajinan Tekstil Modern Dan Tradisional

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 2.16

Batik, tenun, songket, sarung, sarung bantal contoh kerajinan tekstil - kerajinan tekstil modern,.. secara fungsi dapat di bagi sb brkut, 1., sbgai pemenuhan .

Modul 3 Seni Sulaman

Diterbitkan pada Monday, 2 May 2016 Pukul 10.52

Modul 3 Seni Sulaman 1. Hak milik Terpelihara: Dr. Siti Zuraida Maaruf, Fakulti Pendidikan, UiTM Modul Pedagogi Responsif Budaya Seni Kraf Tradisional . Author : shwmeeCast       : Kim Kibum dan OCGenre    : AU, Life, RomanceRating   : TWaktu menyimpan kebijaksanaan. Dari sanalah tercipta pepatah, petuah, juga legenda. Ada pepatah mengatakan….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -