What's New?

harga kipas angin kabut air

Indonesia-icao

Diterbitkan pada Tuesday, 5 December 2017 Pukul 11.48

Ada informasi menarik yang terlewatkan pada saat terjadinya serangan teroris melalui ruang udara Amerika yang dikenal dengan Serangan 9 September 2001 (9/11) yaitu .

Luahan Hati Seorang Pembaca Mengenai Isu Bob Kuman

Diterbitkan pada Wednesday, 6 December 2017 Pukul 14.03

tapi ikut pengalaman aku sendiri, even nurse hospital kerajaan garang2, tapi diorang sangat terlatih.. cekap buat keje.. cucuk tangan aku untuk masuk air pun aku .

Laut Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Tuesday, 5 December 2017 Pukul 0.57

Laut (Jawi: لاءوت), lautan dunia, atau lautan, ialah jasad air masin terhubung yang melitupi melebihi 70 peratus permukaan Bumi. Laut menyederhanakan iklim Bumi . Apa biasanya yang bikin orangtua super-panik? Anak sakit! Bener banget. Dua tahun lalu si sulung dan si bungsu barengan kena demam berdarah dengue (DBD). Awalnya saya pikir hanya demam biasa, namun se….

(video)ghairah Prema Yin & Shah Jaszle, Ingat Ini Amerika Ke?

Diterbitkan pada Wednesday, 6 December 2017 Pukul 10.57

Korang tengok dan nilaikan sendirilah. Ini memang bukan budaya kita rakyat Malaysia. Sila dislike beramai-ramai video ini bagi tuan punya pengarah sedar sikit.

Kapal Perang Buatan Malaysia Dilancar

Diterbitkan pada Thursday, 7 December 2017 Pukul 10.27

1. Walaupun malas untuk pergi ke limbungan pembinaan kapal NGV Tech di Sijangkang, akhirnya saya mengalah kerana ada rakan-rakan yang mahu melihat bentuk kapal.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -