What's New?

ayat nabi yusuf untuk memikat wanita

Contoh Teks Khutbah Jumat " Hidup Sederhana Dan Sabar

Diterbitkan pada Saturday, 25 November 2017 Pukul 17.01

Artinya: “Dijadikan indah pada (pandangan) manusia kecintaan kepada apa-apa yang diingini: Wanita-wanita,anak-anak,harta yang banyak dari jenis emas,perak,kuda . Nabi Yusuf adalah putera ke tujuhdaripada duabelas putera-puteri Nabi Ya'qub. Ia dengan adiknya yang bernama Benyamin adalah beribukan Rahil, saudara sepupu Nabi Ya'qub. IadikurniakanAllah r….

Eifa Naomey: Maksud Nama Lelaki Dan Perempuan

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 11.29

Mungkin ramai yang sedang dalam dilema mencari nama terbaik untuk anak yang bakal dilahirkan kerana menyedari nama yang diberikan kepada seseorang bayi mencerminkan . Nabi Yusuf adalah putera ke tujuh daripada dua belas putera-puteri Nabi Ya'qub. Ia dengan adiknya yang bernama Benyamin adalah beribukan Rahil, saudara sepupu Nabi Ya'qub. Ia dikurniakan Allah rupa ya….

Sindiran Pedas Sm Faisal Kepada Marion Caunter

Diterbitkan pada Saturday, 25 November 2017 Pukul 21.47

Memang tajam menikam je ayat SM Faisal yang kalau tak silap kami adalah abang kepada SM Nasaruddin. Mungkin ayat ini ditujukan selepas pengakuan Marion Caunter yang . بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ اللَّهُمَّ صَلِّ وَسَلِّمْ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍAdalah menjadi hak anak dan kewajipan yang mesti dipenuhi oleh ibubapa memberikan nama yang baik kepada bay….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -