What's New?

Sambutan Serah Terima Calon Pengantin

Biodata Puan Sri Ragad Waleed Alkurdi, Isteri Ketua

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 13.39

[Terkini] Senarai Nama Calon PKR untuk #PRN11Sarawak - Berikut adalah 30 senarai nama yang telah diumumkan oleh Azmin Ali di Kuching petang semalam..

Susunan Acara Pernikahan Akad Nikah & Resepsi

Diterbitkan pada Saturday, 6 February 2016 Pukul 7.33

Susunan acara resepsi pernikahan sendiri sangat bervariasi. Tiap daerah memiliki ciri khas tersendiri. Jadi, susunan acara di bawah ini sangat mungkin untuk diubah .

Proposal Nikah & Tips Merencanakan Pernikahan

Diterbitkan pada Friday, 12 February 2016 Pukul 2.18

Proposal nikah & tips merencanakan pernikahan 1. PROPOSAL NIKAHIbunda dan Ayahanda yang sangat Aku hormati, Aku cintai dan sayangi, semoga Allah selalu .

Sambutan Dari Mempelai Pria - Youtube

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 12.56

Ini ucapan sambutan dari Mempelai pria Sambutan Dr. Hidayat Nur Wahid, mantan Ketua MPR, pada Walimah Riza Azhari dan Laola B. Wawa - Duration: 12:44..

Mukapetang™

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 23.26

Mukapetang Pejuang Alam Maya Menentang Pertualang Negara PDRM berjaya menumpaskan Kumpulan 17 yang mengganas di Malaysia. Mereka cuba menubuhkan Rejim IS di Malaysia..

Adat Perkawinan Melayu | Melayu Online

Diterbitkan pada Wednesday, 10 February 2016 Pukul 17.15

1. Konsep Perkawinan Melayu. Perkawinan merupakan fase kehidupan manusia yang bernilai sakral dan amat penting. Dibandingkan dengan fase kehidupan lainnya, fase .

Untitled Document [keptan.com.my]

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 22.50

Alhmdulilhserta Tahniah berwajah baru..portal ini masih dlm proses pengisian info2 terkiniharap semua pihak ahli keptan sama2 memberi pandangan dan idea untuk .

Contoh Pidato Serah Terima Calon Pengantin Pria - Tohirin

Diterbitkan pada Thursday, 11 February 2016 Pukul 18.54

Pada kesempatan ini saya atas nama keluarga Bapak ……………….. yang merupakan orang tua dari saudara ………………………………. terlebih dahulu . Halo Bro & Sis Sekarang we di Gedung komdak ni, pindahan dari bea cukai pas acara pagi td . Yah ..sesi ke 2 Komdak Pengatin we namannya DEON & DITA Jam 1 lebih we jalan , dari bea cukai Otw ..…

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -