What's New?

Perkembangan Dinar Iraq Januari 2013

[jawab Soal] Perkembangan Politik Mutakhir Di Pentas Irak...

Diterbitkan pada Saturday, 9 August 2014 Pukul 14.00

Media massa memberitakan pada hari-hari terakhir ini, pesawat-pesawat tempur Amerika melakukan serangan udara terhadap beberapa posisi ISIS di utara Irak… Muncul pernyataan-pernyataan Obama dan beberapa 

Basel 111 Dan Kesinambungannya Pada Rv Dinar Iraq.

Diterbitkan pada Monday, 8 July 2013 Pukul 22.29

Perubahan kepada kawalselia system kewangan global ini telah dijalankan semenjak 7 Januari 2013 lagi dan pelaksanaannya telah dipersetujui untuk dilanjutkan sehingga 2019. Unjuran dari Perlaksanaan dan Persetujuan Basel 111 (lihat Basel I, Basel II) telah dibangunkan sebagai tindak balas kepada Sama-sama kita lihat perkembangannya nanti. http://webtv.un.org/watch/daily-press-briefing-sg-travel-security-council-iraq-monusco-somalia-vienna- unicef/ 

Dinar Iraq Boleh Jadi Jutawan

Diterbitkan pada Tuesday, 23 November 2010 Pukul 21.14

Ni dinar Iraq pulak. Jangan mudah terpedaya dengan penipuan ini Cukuplah orang kita dah banyak kena tipu seperti saham ikan keli, lintah, burung puyuh, burung walit dan lain-lain. Dalam dunia sekarang kita perlu ingat, banyak pening pale yang maner satu entah yang betuljadi mane2 kengkawan yang berpengetahuan atau pun memang mengikuti perkembangan dinar iraq ni atau ade buat reseach.mintak email kan lah pade saye.sbb saye tengah selidik 

Sejarah Perkembangan Ekonomi

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 19.21

Minggu, 17 Februari 2013. sejarah perkembangan ekonomi. Sejarah Perkembangan Ekonomi[1]. I. Masa Pra Klasik Salah satu corak perkembangan pemikirin ekonomi pada masa lampau adalah kegiatan bisnisnya yang menggunakan sistem bunga. Para pakar Pada tahun 200 sebelum masehi di Mesopotamia ( wilayah iraq sekarang), telah berkembang sistem bunga. Sementara itu .. Ia lahir di harran 22 Januari 1263 M (10 Rabiul Awwal 661 H). Pemikiran 

Pendita Emas 999: Dinar Iraq Akan Kekal Atau Rv...

Diterbitkan pada Friday, 31 May 2013 Pukul 16.06

raja-raja, pemerintah-pemerintah yang berkuasa, pak-pak menteri sehingga ke status rakyat biasa. Masing-masing menantikan tahun 2013 menjadi permulaan Dinar Iraq diniagakan seperti matawang-matawang asing yang lain. Nah nie dia sejak Januari 2013 melalui carta di bawah kita menyaksikan Mei 2013 menjadi pergerakan agresif nilai DI berbanding USD. KLIK SINI UNTUK LAMAN WEB DIPERKATAKAN. Ada juga rumus mengatakan Mei 2013 sebagai 

Nilai Terkini Dinar Iraq??

Diterbitkan pada Friday, 22 December 2006 Pukul 22.11

Salam kepada semua penyimpan dinar iraq sekalian..dikepala kita mmg asyik bertanya bila nak RV? sbbtu sejak awal2 lg kita dah diingtkan sebelum membeli note dinar nih..kita harus terus menyimpan dan jgn meletakkan harapan yg terlalu salam…sy dgr khabar kna cukup 10 tahun br RV,sb perjanjian mereka 10tahun, so 2013 br cukup 10 tahun, kmungkinan 2014 br RV. Balas. abqory berkata: Januari 10, 2013 at 12:21 pm. sy nak jual sikit dinar sy. not 25k

Dinar Irak, Analisis Dari Orang Bodoh

Diterbitkan pada Sunday, 20 January 2008 Pukul 17.37

Dengan memanfaakan isu dimana dinar Irak akan kembali menguat terhadap dollar Amerika, maka saya akan memanfaatkannya untuk mengambil untung yang lebih besar dibandingkan perolehan keuntungan bisnis saya di Irak, yakni dengan menjual . Mk kita harus Lebih Kejam dr Dunia..kalau mau sukses………ok fuck off. Posting terakhir di blognya fuck-off AS Dukung Rekonsiliasi IRAQ. 16. Mafia Dinar berkomentar pada jam 2:34 am tanggal 23 January 2008 

Dinar Iraq Suatu Penipuan?

Diterbitkan pada Friday, 22 April 2011 Pukul 8.19

Sejak itu nilai Dinar Iraq berbanding USD telah meningkat walaupun tak banyak. Untuk mengetahui perkembangan terkini matawang dinar iraq teman-teman boleh ikut Group Kelab Jutawan Dinar atau dapatkan info di Jadi Jutawan Dinar Iraq. Semua penyimpan matawang dinar iraq harap bersabar kalau 3-4 tahun boleh tunggu kenapa tidak 3-4 bulan lagi. Kalau revelue separuh dari nilai Dinar Kuwait pun dah syukur sangat… tak lari gunung dikejar but its really 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.