What's New?

Perkembangan Dinar Iraq Januari 2013

Pendita Emas 999: Dinar Iraq Akan Kekal Atau Rv...

Diterbitkan pada Friday, 31 May 2013 Pukul 9.06

raja-raja, pemerintah-pemerintah yang berkuasa, pak-pak menteri sehingga ke status rakyat biasa. Masing-masing menantikan tahun 2013 menjadi permulaan Dinar Iraq diniagakan seperti matawang-matawang asing yang lain. Nah nie dia sejak Januari 2013 melalui carta di bawah kita menyaksikan Mei 2013 menjadi pergerakan agresif nilai DI berbanding USD. KLIK SINI UNTUK LAMAN WEB DIPERKATAKAN. Ada juga rumus mengatakan Mei 2013 sebagai 

Dinar Iraq Boleh Jadi Jutawan

Diterbitkan pada Tuesday, 23 November 2010 Pukul 14.14

pening pale yang maner satu entah yang betuljadi mane2 kengkawan yang berpengetahuan atau pun memang mengikuti perkembangan dinar iraq ni atau ade buat reseach.mintak email kan lah pade saye.sbb saye tengah selidik mende nih .. taq 6 Januari 2014 2:29 PTG. Hari ni dah Jan 2014.. Sejak admin post ttg penipuan dinar iraq ni sejak 2010 dlu, sampai skang pun x apung2 pun lg.. Yg xtahan skali, ayat scammer masih sama "dah x lama daaaaaah"

Dinar Iraq Suatu Penipuan?

Diterbitkan pada Friday, 22 April 2011 Pukul 1.19

Sejak itu nilai Dinar Iraq berbanding USD telah meningkat walaupun tak banyak. Untuk mengetahui perkembangan terkini matawang dinar iraq teman-teman boleh ikut Group Kelab Jutawan Dinar atau dapatkan info di Jadi Jutawan Dinar Iraq. Semua penyimpan matawang dinar iraq harap bersabar kalau 3-4 tahun boleh tunggu kenapa tidak 3-4 bulan lagi. Kalau revelue separuh dari nilai Dinar Kuwait pun dah syukur sangat… tak lari gunung dikejar but its really 

Perang Irak-iran, Panggung Modern Konflik Arab-persia...

Diterbitkan pada Thursday, 29 July 2010 Pukul 9.58

Peta lokasi dari Irak & Iran. (Sumber) Timur Tengah bisa dibilang sebagai tanah penuh Namun, Iran enggan menyerah begitu saja & dalam perkembangannya berhasil memukul balik Irak. Problem bagi Iran dalam perang adalah dari segi alutsista atau persenjataan, mereka kalah superior dibanding Irak yang saat itu memang merupakan salah satu .. Anonim 14 Januari 2013 10.23. Iraq negara yang tidak akan pernah lepas dari yang namanya konflik,bangsa 

Nilai Terkini Dinar Iraq??

Diterbitkan pada Friday, 22 December 2006 Pukul 15.11

Salam hormat semua, Utk pengetahuan semua, pihak MyDinar.net berkemungkinan akan berbincang utk meletakkan harga terbaru utk dinar set keluaran MyDinar.net tidak lama lagi. Menurut sumber yg boleh dipercayai, dinar collector set ini akan naik So hrp bersabar..bila dah RV nanti adalah rezeki,jgn terlalu mengharap sgt..cuba buat releks je disamping terus mengikuti perkembangan yg berlaku di bumi iraq.. Balas. razmr berkata: Mei 2, 2012 at 4:05 pm.

Basel 111 Dan Kesinambungannya Pada Rv Dinar Iraq.

Diterbitkan pada Monday, 8 July 2013 Pukul 15.29

Perubahan kepada kawalselia system kewangan global ini telah dijalankan semenjak 7 Januari 2013 lagi dan pelaksanaannya telah dipersetujui untuk dilanjutkan sehingga 2019. Unjuran dari Perlaksanaan dan Persetujuan Basel 111 (lihat Basel I, . Di saat kebanyakan spekulator menghala ke Iraq dan memerhati perkembangannya, ramai yang terlepas pandang pada situasi politik yang melan Mee Rebus Johor ini aku yang punya. MEE REBUS JOHOR erm 

Dinar Iraq Investasi Atau Akal-akalan?

Diterbitkan pada Friday, 18 January 2008 Pukul 8.14

Saya pernah didatangi oleh seseorang yang sudah mengikuti Investasi Dinar Iraq, dia menawarkan kepada saya untuk ikut bisnis tersebut. Waktu itu dia menawarkan 19 Januari, 2008 3:05 am. ““maaf , saya senang mendengar Dinar Iraq akan menguat terhadap Dollar namun saya masih cinta Rupiah”.” wah! bukannya sok berlebihan, tafi saia jadi agak merinding mbaca ini. sikaf seorang nasionalisme sejati! saia saludh! dan saia heran… bahwa ternyata masih 

Dinar Irak, Analisis Dari Orang Bodoh

Diterbitkan pada Sunday, 20 January 2008 Pukul 10.37

Dengan memanfaakan isu dimana dinar Irak akan kembali menguat terhadap dollar Amerika, maka saya akan memanfaatkannya untuk mengambil untung yang lebih besar dibandingkan perolehan keuntungan bisnis saya di Irak, yakni dengan menjual . Mk kita harus Lebih Kejam dr Dunia..kalau mau sukses………ok fuck off. Posting terakhir di blognya fuck-off AS Dukung Rekonsiliasi IRAQ. 16. Mafia Dinar berkomentar pada jam 2:34 am tanggal 23 January 2008 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -