Pelakon Dalam Cinta Bersemi Di Putih Abu Abu

Exo 카이: Super Abg

Diterbitkan pada Friday, 30 November 2012 Pukul 22.11

Okey kebanyakannya pelakon cerita ni sama dengan pelakon cerita cinta bersemi di putih abu-abu.cerita indonesia jugaa. cuma tambah tiga orang iaitu nuno (marcell darwin) and the geng :) *btw fuhh nuno tu hensem Super ABG juga mengisahkan kehidupan ABG masa kini dalam mengejar cinta dan cita-cita. Marcell Darwin, Rizky Nazar, Kevin Lukas, Yama Carlos, Lucky Alamsyah, Adjie Pangestu, Joshua, serta sederet artis muda pendatang baru juga hadir dalam Super ABG.

Fizamaarof: Cinta Bersemi Di Putih Abu-abu!!!

Diterbitkan pada Saturday, 22 December 2012 Pukul 15.58

Nama, pelakon, Hubungan. Jessica Anastasya, Luna, Kekasih Alex. Rizky Nazar, Alex, Kekasih Luna. Kevin Lukas, Billy, Kawan Alex. Nahza Soebijakto, Cindy, Ketua Kumpulan Wow/Kumpulan Gedik. Rizky Julio, Bima 

Prience Billy

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 19.46

Nama dia KEVIN LUKAS , pelakon cerita cinta bersemi di putih abu abu . dalam cerita ni , dia berlakon sebagai Billy , Wohoo , dia nie ensem ,el . Kalau dekat indon , orang cakap ganteng seyh , hahaha .

Exo 카이: Cinta Bersemi Di Putih Abu-abu.

Diterbitkan pada Thursday, 22 November 2012 Pukul 22.00

Tengok cerita ni.cerita ni untuk remaja.untuk orang-orang dah berumur tengok pun boleh juga,tapi confem dorang tak minat sangat. meh sini mien tunjukkan pelakon-pelakon sinetron cinta bersemi di putih abu-abu key (yang mien tahu je) :- 

Life With Music : Pelakon Idamanku "putra Dinata"

Diterbitkan pada Thursday, 27 December 2012 Pukul 15.30

Ini dia hero saya<3 Putra Dinata or (Julian R4) setiap hari tak kan missed cerita "cinta bersemi di putih abu abu semata mata nak tengok dia berlakon :). handsome kan ?? astagfirullahalazim :) haha. with cindy dalam cerita 

(episode Akhir)

Diterbitkan pada Wednesday, 13 June 2012 Pukul 12.54

Episode 1 - 34 (Episode Akhir) - FTV Istimewa: cinta bersemi di putih abu-abu mulai 11 Juni 2012 pukul 17.30 WIB di SCTV. Sinopsis: LUNA berasal dari keluarga sederhana. Ibunda Luna memiliki sebuah warung, 

Older Posts

Diterbitkan pada Friday, 28 December 2012 Pukul 15.59

Tajuk nya adalah 'cinta bersemi di putih abu-abu' . Hahaha Ni para pelakon sinetron CBDPAA THE SERIES , abaikan orang yg rambut kerinting tu , haha Semua dalam gambar ni pelakon CBDPAA THE SERIES .

Pengaruh Tv : Pelakon Utama Cinta Bersemi Di Putih Abu...

Diterbitkan pada Monday, 17 December 2012 Pukul 14.14

AJ betul-betul jatuh cinta dengan cerita cinta bersemi di putih abu-abu ni Cerita diael sangat. Kalau korang tak tau cerita apa, baca Sinopsis cerita ni dulu ye.. =D. Hari ni AJ nak bagitau korang pelakon utama nya 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X