Pelakon Dalam Cinta Bersemi Di Putih Abu Abu

Exo 카이: Cinta Bersemi Di Putih Abu-abu.

Diterbitkan pada Thursday, 22 November 2012 Pukul 22.00

Tengok cerita ni.cerita ni untuk remaja.untuk orang-orang dah berumur tengok pun boleh juga,tapi confem dorang tak minat sangat. meh sini mien tunjukkan pelakon-pelakon sinetron cinta bersemi di putih abu-abu key (yang mien tahu je) :- 

Exo 카이: Super Abg

Diterbitkan pada Friday, 30 November 2012 Pukul 22.11

Okey kebanyakannya pelakon cerita ni sama dengan pelakon cerita cinta bersemi di putih abu-abu.cerita indonesia jugaa. cuma tambah tiga orang iaitu nuno (marcell darwin) and the geng :) *btw fuhh nuno tu hensem Super ABG juga mengisahkan kehidupan ABG masa kini dalam mengejar cinta dan cita-cita. Marcell Darwin, Rizky Nazar, Kevin Lukas, Yama Carlos, Lucky Alamsyah, Adjie Pangestu, Joshua, serta sederet artis muda pendatang baru juga hadir dalam Super ABG.

Sophie Yanna: Mereka Tetap Di Hati Ku :)

Diterbitkan pada Thursday, 3 January 2013 Pukul 14.49

Mana kamu tengok dia ni ? haah .. dia ni pelakon cinta bersemi di putih abu-abu tuh lah . watak dia sebagai si billy . hensem kan dia ? *double wow* . biar pun dia banyak tahi lalat , dia hensem lagi macho gituh ! suara dia yang paling aku suka beb ! adui , sekali dengar suara dia , cair aku terus ! triple wow ! dia sama sama si Kevin Lukas berlakon dalam cinta bersemi di putih abu-abu sebagai Julian . garang kan dia? # Putra Dinata. # Jakarta. # 2 JAN 1993.

(episode Akhir)

Diterbitkan pada Wednesday, 13 June 2012 Pukul 12.54

Episode 1 - 34 (Episode Akhir) - FTV Istimewa: cinta bersemi di putih abu-abu mulai 11 Juni 2012 pukul 17.30 WIB di SCTV. Sinopsis: LUNA berasal dari keluarga sederhana. Ibunda Luna memiliki sebuah warung, 

Pengaruh Tv : Pelakon Utama Cinta Bersemi Di Putih Abu...

Diterbitkan pada Monday, 17 December 2012 Pukul 14.14

AJ betul-betul jatuh cinta dengan cerita cinta bersemi di putih abu-abu ni Cerita diael sangat. Kalau korang tak tau cerita apa, baca Sinopsis cerita ni dulu ye.. =D. Hari ni AJ nak bagitau korang pelakon utama nya 

Biodata Dan Foto Kevin Lukas Terbaru

Diterbitkan pada Monday, 13 August 2012 Pukul 21.05

Kevin Lukas adalah salah satu aktor pendukung di sinetron serial remaja yang tayang di SCTV yang berjudul cinta bersemi di putih abuabu 2. Kevin Lukas juga pernah mengikuti ajang pemilihan coverboy aneka yess 

Fizamaarof: Cinta Bersemi Di Putih Abu-abu!!!

Diterbitkan pada Saturday, 22 December 2012 Pukul 15.58

Nama, pelakon, Hubungan. Jessica Anastasya, Luna, Kekasih Alex. Rizky Nazar, Alex, Kekasih Luna. Kevin Lukas, Billy, Kawan Alex. Nahza Soebijakto, Cindy, Ketua Kumpulan Wow/Kumpulan Gedik. Rizky Julio, Bima 

Lelaki Malaysia.: Gadis Indonesia. Priyanka Melodia.

Diterbitkan pada Monday, 28 January 2013 Pukul 15.49

Kebetulan, time tu cerita " cinta bersemi di putih abu-abu " dah start. Aku pun nak try tengok cerita tu. Muka seorang pelakon tu memang lawa. Cantik sangat. Aku mula khusyuk tengok cita tu. Tapi dalam cerita itu watak dia 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X