Pasang Tile Sendiri

Animasi: Cara Memasang Tile / Jubin / Mozek / Keramik

Diterbitkan pada Wednesday, 6 April 2011 Pukul 6.28

Sesapa yang nak cuba-cuba pasang sendiri dah boleh buat dah, tanpa perlu contractor atau upah orang. Saya sendiri pun cam bancuh simen ari tu bukan pandai pun ikut pakat bedal ja alih alih siap dah cun.

Progress 2: Pasang Tile

Diterbitkan pada Wednesday, 18 April 2012 Pukul 12.07

Kami memang tak puas hati, salah pasang tile. Lambat pasang tile. Buat kerja delay seminggu. Itu la nak murah kan. Nasib kami terkena dengan orang begini. Sedih bangsa sendiri buat begini. Kalau tak boleh buat, cakap la 

Me Life Everything: Kesianpakaikanlah Baju...

Diterbitkan pada Tuesday, 3 May 2011 Pukul 12.50

pasang tiles je pun. Ibarat pakaikan baju la nie. La ni meroyan apsal developer ni buat umah tak pasang siap2. Nyusahkan betul. Aku nengok, umah sekarang semuanya siap tiles bagai.Muhahahaha bingai betul aku ni. Ko beli tawon berapa, deorang beli tawon berapa. Untuk pasang tiles, 4 kontraktor kitorang pasang sendiri la woiiii!!! duit buleh buat joli! kataku macam la aku reti pasang tiles sendiri..kahkahkah! May 3, 2011 at 7:02 PM · SyidaGorjes said.

Bina Bungalow Sendiri: Memasang Tile

Diterbitkan pada Monday, 15 July 2013 Pukul 11.17

Dalam waktu yang sama dengan Baha mengecat papan lantai, Osman bersama adik dan abang iparnya sebagai pembantu memulakan proses memasang tile. Harga upah yang agak munasabah oleh Osman berjaya 

Works In Progress : Tile Dapur Dan Bilik Mandi

Diterbitkan pada Tuesday, 21 January 2014 Pukul 14.58

Tibe2 die kate esok die tak keje, boleh la die pasang tile dapur, sebab part yang tu paling mudah, tak yah alih2 barang sangat..Aku pon, ape lagi. wahhh byk blh jimat pasang sendiri ni..terbaekkk :). January 21, 2014 at 6:13 

Kursus Cara Memasang Tiles Jubin Dan Mozaik

Diterbitkan pada Thursday, 24 January 2013 Pukul 10.16

Memasang tiles sendiri itu mudah! Ikuti langkah-langkah video ini, dan Anda dapat mewujudkan design lantai dan dinding yang anda inginkan. Gunakan peralatan yang tepat.

Kontraktor Pasang Tiles

Diterbitkan pada Monday, 12 May 2014 Pukul 5.30

Pengalaman kami masa kontraktor pasang tiles tempoh hari. Harap berguna.. but ni sekadar pengalaman ok. Kalau nak tau lebih lanjut korang kena research sendiri okayy.. 1. Kalau dah pasang tile and ada problem ni, bukan je nampak tak elok dan tak sekata, malahan if installed on the floor, nanti kalau terkena bucu dekat kaki, that's a hazard already.. I find this link quite easy to understand about this problem and how to prevent it :) 3. Cara susunan tiles - yang 

Apabila Keyboard Menggantikan Pen: Tile Hall & Dapur

Diterbitkan pada Monday, 17 February 2014 Pukul 12.09

tile Hall & Dapur. Salam semua, Bulan lepas aku ade cite yang aku pasang tile kat dapur kan.Penat hokei..Penat tengok. Haha. Terpaksa memasak dalam keadaan dapur yang huru hare..Tapi hasilnye, aku memang puas hati.. =) Nak puji lelebih kang korang kate aku riak plak Kebetulan budak ofis aku ni memang serba bole, satu rumah die renovate sendiri, sampaikan pagar dan kitchen cabinet pon die buat sendiri..Aku sendiri tgk hasilnya, memang cantek gila 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X