What's New?

Pasang Tile Sendiri

Cara Memasang Gwarnet Di Rumah Kita Sendiri

Diterbitkan pada Monday, 26 May 2014 Pukul 9.49

Written By mas tile on Sunday, May 25, 2014 | 7:49 PM. hello sobat miftakhul kali ini saya akan share cara memsang Gwarnet dirumah kita sendiri dari pada bingung bingung langsung ke topik nya aja ya gan :D cekidooot

Diy: Memasang Jubin Dinding

Diterbitkan pada Thursday, 15 December 2011 Pukul 6.53

Kali ini berkesempatan untuk bercuti agak lama di rumah, aku mengambi keputusan untuk memasang jubin pada dinding bilik air rumah mak. Projek pemasangan jubin dinding bilik air bermua pada hari Sabtu lepas, seawal 

Kursus Cara Memasang Tiles Jubin Dan Mozaik

Diterbitkan pada Thursday, 24 January 2013 Pukul 10.16

Memasang tiles sendiri itu mudah! Ikuti langkah-langkah video ini, dan Anda dapat mewujudkan design lantai dan dinding yang anda inginkan. Gunakan peralatan yang tepat.

Bina Bungalow Sendiri: Memasang Tile

Diterbitkan pada Monday, 15 July 2013 Pukul 11.17

Dalam waktu yang sama dengan Baha mengecat papan lantai, Osman bersama adik dan abang iparnya sebagai pembantu memulakan proses memasang tile. Harga upah yang agak munasabah oleh Osman berjaya 

Animasi: Cara Memasang Tile / Jubin / Mozek / Keramik

Diterbitkan pada Wednesday, 6 April 2011 Pukul 6.28

Korang nak pasang kat mana? Berapa kaki persegi? Besar mana jubin mahu pakai? Berapa kos anda? Kalo korang nak pasang sendiri ko kena mahir bab nie.. Boleh jadi tak comei nanti kalo x de experience. Tapi still kita 

~embracing Mommyhood~: Hack Tiles Diy Project

Diterbitkan pada Tuesday, 1 April 2014 Pukul 5.33

Sebelum kami akan pasang kitchen cabinet, kami nak pasang tiles baru untuk menggantikan tiles sedia ada. Lagi senang bila dah pasang sebelum kitchen cabinet masuk. And we Masih tak yakin nak pasang tiles sendiri.

Spekman: Tips Pasang Jubin (tile) Sendiri

Diterbitkan pada Saturday, 24 August 2013 Pukul 6.45

The subfloor must be sound enough to support tile. Tile can be heavy and must be installed on a flat, rigid surface. Subfloors under tile should be no less than 1 inch thick. A flexing floor will cause cracks to show up in the grout 

Progress 2: Pasang Tile

Diterbitkan pada Wednesday, 18 April 2012 Pukul 12.07

Kami memang tak puas hati, salah pasang tile. Lambat pasang tile. Buat kerja delay seminggu. Itu la nak murah kan. Nasib kami terkena dengan orang begini. Sedih bangsa sendiri buat begini. Kalau tak boleh buat, cakap la 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.