Pasang Tile Sendiri

Pemasangan Tiles Garaj

Diterbitkan pada Thursday, 25 September 2014 Pukul 8.19

Hari tu lama jugak pemasangan tiles ni. Ada lebih kurang 2 minggu kot. Sepatutnya dapat siap lebih awal tapi encik kontraktor banyak job tempat lain. Jadi lambatlah sikit siapnya Tiles ni kami beli sendiri sebab nak jimat 

Spekman: Tips Pasang Jubin (tile) Sendiri

Diterbitkan pada Saturday, 24 August 2013 Pukul 6.45

The subfloor must be sound enough to support tile. tile can be heavy and must be installed on a flat, rigid surface. Subfloors under tile should be no less than 1 inch thick. A flexing floor will cause cracks to show up in the grout 

Works In Progress : Tile Dapur Dan Bilik Mandi

Diterbitkan pada Tuesday, 21 January 2014 Pukul 14.58

Tibe2 die kate esok die tak keje, boleh la die pasang tile dapur, sebab part yang tu paling mudah, tak yah alih2 barang sangat..Aku pon, ape lagi. wahhh byk blh jimat pasang sendiri ni..terbaekkk :). January 21, 2014 at 6:13 

Animasi: Cara Memasang Tile / Jubin / Mozek / Keramik

Diterbitkan pada Wednesday, 6 April 2011 Pukul 6.28

Korang nak pasang kat mana? Berapa kaki persegi? Besar mana jubin mahu pakai? Berapa kos anda? Kalo korang nak pasang sendiri ko kena mahir bab nie.. Boleh jadi takei nanti kalo x de experience. Tapi still kita 

Diy: Memasang Jubin Dinding

Diterbitkan pada Thursday, 15 December 2011 Pukul 6.53

Semoga sihat sejahtera hendaknya, pagi ini begitu nyaman di sini, hujan turun membasahi bumi, sudah hampir 2 minggu tidak tingga di rumah sendiri. Projek pemasangan jubin dinding bilik air bermua pada hari Sabtu lepas, seawal pagi sabtu selepas bersarapan dengan mak dan isteriku, aku pun pergi ke kedai jubin berdekatan, setelah memilih jubin yang sesuai, aku pun menelefon abang aku untuk bertanyakan berapa jumlah jubin yang perlu aku beli.

Progress 2: Pasang Tile

Diterbitkan pada Wednesday, 18 April 2012 Pukul 12.07

Kami memang tak puas hati, salah pasang tile. Lambat pasang tile. Buat kerja delay seminggu. Itu la nak murah kan. Nasib kami terkena dengan orang begini. Sedih bangsa sendiri buat begini. Kalau tak boleh buat, cakap la 

Bina Bungalow Sendiri: Memasang Tile

Diterbitkan pada Monday, 15 July 2013 Pukul 11.17

Dalam waktu yang sama dengan Baha mengecat papan lantai, Osman bersama adik dan abang iparnya sebagai pembantu memulakan proses memasang tile. Harga upah yang agak munasabah oleh Osman berjaya 

Kursus Cara Memasang Tiles Jubin Dan Mozaik

Diterbitkan pada Thursday, 24 January 2013 Pukul 10.16

Memasang tiles sendiri itu mudah! Ikuti langkah-langkah video ini, dan Anda dapat mewujudkan design lantai dan dinding yang anda inginkan. Gunakan peralatan yang tepat.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X