Naskah Drama Sunda Si Kabayan Playboy

Sunda Pangumbaraan: Si Kabayan

Diterbitkan pada Thursday, 28 February 2013 Pukul 12.38

Selanjutnya Utuy T. Sontani menulis dramasi kabayan” dalam bahasa Indonesia dan bukunya diterbitkan pada 1959. naskah yang sama diterjemahkan ke dalam bahasa Rusia, menjadi si Kabaian (1960). Sembilan tahun 

Narasi Dari Tanah Cianjur (drama-drama Utuy Tatang...

Diterbitkan pada Friday, 4 April 2014 Pukul 3.40

drama Indonesia. Penerbit Pustaka Jaya mencetak ulang lima drama Utuy Tatang Sontani: Bunga Rumah Makan, Selamat Jalan Anak Kufur; Di Muka Kaca, si kabayan… Dalam kata pengantar Di Bawah Langit Tak Berbintang Ajip Rosidi menulis, “Setelah Utuy meninggal, saya mendapat fotocopi naskah-naskah yang ditinggalkan Utuy, pertama dari Prof. Dr. Denys Studi klub Kiwari beranggotakan para pengarang dan seniman sunda yang tinggal di Jakarta.

Naskah Drama Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 30 March 2013 Pukul 0.52

Nyi Iteung, pamajikanana kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh ngidam hoyong pisan Nangka, tapi si kabayan nu dasarna kebluk, tara daek ngala Nangka. Dina hiji isuk, Iteung nyamperkeun kabayan nu keur sasarean di bale 

Nurul Mustika: Naskah Drama Bahasa Sunda Karya Nurul...

Diterbitkan pada Thursday, 21 August 2014 Pukul 19.14

Ambu: ari ambu mah, asa ulah eung. Manya kabayan teu karunya ka ambu. Keur mah si abah merntau. Manya ayeuna ek di tinggalkeun ku kabayan. kabayan teh kasep da ngan hanjakalna saeutik, pinter oge ngan masih 

Aidzin Iman Blog: Naskah Drama Sunda Jeung 7 Jalmi

Diterbitkan pada Sunday, 20 January 2013 Pukul 11.40

Peutingna sobat kabayan nyaeta Cenang jeung Nanang datang ka imah siKabayan,nu alesana hayang tepang jeung si kabayan padahal mah ku sabab si kabayan boga TV anyar,janteun manehna tiasa nonton TV gratis di imah si kabayan 

"effective Study Tips": Naskah Drama Sunda

Diterbitkan pada Friday, 30 September 2011 Pukul 14.54

si kabayan anu katelah pinter tapi bodo, bodo tapi pinter, tina gunem caturna jeung Nyi Iteung meunang ilham. Seja usaha neangan pangarupa jiwa pikeun maraban kulawarga.Kumaha ketakna si kabayan? Sumangga 

Drama Sunda 6 Orang: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Monday, 2 December 2013 Pukul 19.35

Sing aya guam hirup téh, da jelema mah teu ngeunah dagingna (si kabayan NGOREJAT, TERUS NANGTUNG, SURA-SEURI GUMASEP) . Contoh naskah drama Pendek “Kesalahpahaman” 5 Orang Laki-laki.

Kupas Tuntas Sosok Si Kabayan

Diterbitkan pada Friday, 11 May 2012 Pukul 22.02

Sebagai cerita rakyat sunda si kabayan sejajar dengan Abu Nawas dan Koja Nasrudin. Orang sering . Karya ini dianggap sebagai saduran dari salah satu naskah drama karya Moliere, “Le Medicin Malgre Lui”. Menginjak 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X