Naskah Drama Kabayan Bahasa Sunda Boyband

Nurul Mustika: Naskah Drama Bahasa Sunda Karya Nurul...

Diterbitkan pada Thursday, 21 August 2014 Pukul 19.14

naskah drama bahasa sunda karya nurul mustika. kabayan JADI MALIN. Ambu : yan… kabayan… geura hudang atuh! Tuh barudak leutik oge geus arulin, ari maneh can hudang-hudang acan. kabayan: (bari kuliat) aya naon atuh ambu? Ucok: jadi office boy. kabayan: widih gaya euy pagaweanna boy-boyan kitu. Jiga boy band atuh nya? Ucok: karep, kumaha pean. Engke weh pean nelepon deu… Tuuttt..tuttt..tutttt. Euh, pulsana beak. kabayan: halo ucok?

Yessica's Dream: Naskah Drama Sunda ^^

Diterbitkan pada Wednesday, 25 April 2012 Pukul 14.25

naskah drama sunda ^^. Tembang sunda. Hiji poe di kampong leutik, nu nami na desa asin peda kecamatan lauk bandeng kabupaten sambel teri . aya pameget yatim piatu anu kedul, nami na kabayan sareung istri kembang desa nu nami na iteung . eta duaan teh saling cinta jeung ngajalin hubungan, hanjakalna kolot na iteung teu mere restu kulantaran kabayan the teu dameul jeung budak kedul . poe . vita : untung abi the tiasa basa sunda, jadi rasa nyambung.

Pidato Bahasa Sunda Tentang Keagamaan

Diterbitkan pada Sunday, 28 April 2013 Pukul 12.34

Pidato bahasa sunda tentang keagamaan. naskah drama untuk 5 orang pemain tentang persahab Contoh cerpen salam bahasa Kumpulan pantun atau sisindiran bahasa sunda · Contoh drama bahasa sunda si kabayan jadi boyband.

Drama Bahasa Sunda Untuk 7 Orang Pemain Judul : Hayang...

Diterbitkan pada Sunday, 28 April 2013 Pukul 12.34

drama bahasa sunda untuk 7 orang pemain judul : Hayang Kawin. 20.51 bahasa sunda, naskah drama 0ments. drama Seni Budaya Judul : “Hayang Kawin !!” Pemeran : Ahmad Andrie Agazi sebagai Maman (Anak kampung)

Contoh Naskah Drama Bahasa Sunda: Drama Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 19.56

Contoh naskah drama bahasa sunda: drama bahasa sunda: ''kabayan JANTEN boyband'' Lima taun baheula kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuaca.

Naskah Drama Bahasa. Sunda Si Kabayan

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 16.24

naskah drama bahasa. sunda si kabayan. naskah drama Basa sunda. kabayan Ngala Nangka (edited by me). drama sunda komedi untuk 5 orang. Nyi Iteung, pamajikanana kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh 

Contoh Drama Bahasa Sunda Si Kabayan Jadi Boyband...

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 9.49

Contoh drama bahasa sunda si kabayan jadi boyband. 22.00 bahasa sunda, naskah drama 0ments. Contoh drama bahasa sunda si kabayan jadi boyband. Lima taun baheula kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona 

Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 15.09

drama sunda. Dialog drama Basa sunda Judul : Kalung BerlianPeran:1. Loisel2. Nyi Loisel3. Juragan Mentri George Ramponneau4. Istri Juragan Mentri George Ramponneau5. Nyi Forestier (Nu diijeuman perhiasan)6. Nyi Matilda (Tukang Butik)7. Pulisi8. Tukang Iklan9. Babaturan Loisel10. . Teu di sangka-sangka kabayan, Cenang,jeung Nanang teh jantenanu meunang janten boyband terkenal,anu ngarana boyband Hotts.kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X