Naskah Drama Kabayan Bahasa Sunda Boyband

Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 15.09

drama sunda. Dialog drama Basa sunda Judul : Kalung BerlianPeran:1. Loisel2. Nyi Loisel3. Juragan Mentri George Ramponneau4. Istri Juragan Mentri George Ramponneau5. Nyi Forestier (Nu diijeuman perhiasan)6. Nyi Matilda (Tukang Butik)7. Pulisi8. Tukang Iklan9. Babaturan Loisel10. . Teu di sangka-sangka kabayan, Cenang,jeung Nanang teh jantenanu meunang janten boyband terkenal,anu ngarana boyband Hotts.kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji 

Contoh Naskah Drama Bahasa Sunda: Drama Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 19.56

Contoh naskah drama bahasa sunda: drama bahasa sunda: ''kabayan JANTEN boyband'' Lima taun baheula kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuaca.

Curkan Irawan: Naskah Drama Bahasa. Sunda Si Kabayan

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 16.24

Nyi Iteung, pamajikanana kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh ngidam hoyong pisan Nangka, tapi si kabayan nu dasarna kebluk, tara daek ngala Nangka. Dina hiji isuk, Iteung nyamperkeun kabayan nu keur 

Aidzin Iman Blog: Naskah Drama Sunda Jeung 7 Jalmi

Diterbitkan pada Sunday, 20 January 2013 Pukul 11.40

Ambu :”Ah maneh mah kabayan,di kampung siga kieu mah,mana nyaho basa anu kararitu,geuslah maneh istirahat heula,buru hurungkeun TVna,ambu bade nongton Darso.” kabayan :”Wah,kabeneran pisan aya audisi jadi boyband.

Cerita Lucu Pendek Dan Singkat Bikin Ngakak

Diterbitkan pada Saturday, 22 December 2012 Pukul 15.37

Cerita Lucu Si kabayan Terbaru bahasa Indonesia Cerita Lucu Si kabayan bahasa indonesia, walaupun tokoh dari sunda namun ada juga kisah yang menggunakan bahasa Indonsia. Kalo kisahnya se Posting Lebih Baru Posting Lama 

Yessica's Dream: Naskah Drama Sunda ^^

Diterbitkan pada Wednesday, 25 April 2012 Pukul 14.25

naskah drama sunda ^^. Tembang sunda. Hiji poe di kampong leutik, nu nami na desa asin peda kecamatan lauk bandeng kabupaten sambel teri . aya pameget yatim piatu anu kedul, nami na kabayan sareung istri kembang desa nu nami na iteung . eta duaan teh saling cinta jeung ngajalin hubungan, hanjakalna kolot na iteung teu mere restu kulantaran kabayan the teu dameul jeung budak kedul . poe . vita : untung abi the tiasa basa sunda, jadi rasa nyambung.

Si Kabayan Ngalamun

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2007 Pukul 10.33

Mitoha si kabayan keuheuleun pisan, sabab si kabayan sok ngalamun wae. di gawe bari ngalamun, dahar bari ngalamun, mandi bari ngalamun komo di pacilinganmah mani beuki anteng ngalamuna teh sakali mangsa si kabayan manggih endog meri, ngagoler dina jarami di sawah mitohana, si kabayan atoheun pisan, gancang endog meri teh di ga ngerti bahasa sundanya … komo lamun ngadangohkeun drama na si kabayan mah nyakikik nepi ka ceurik.

Sitemap

Diterbitkan pada Monday, 18 November 2013 Pukul 17.00

bahasa sunda. Carita Pondok bahasa sunda. Carita sunda Si kabayan Ngala Nangka. Carpon bahasa sunda Singkat. Contoh Biantara bahasa sunda Singkat. Contoh Cerita Dongeng bahasa sunda Sangkuriang . naskah drama. Cara Membuat naskah drama. Contoh drama Untuk 6 Orang Pemain. Contoh naskah drama 4 Orang Tema Persahabatan. Contoh naskah drama 6 Orang Tentang Persahabatan. Contoh naskah drama Singkat Untuk 3 Orang.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X