What's New?

Naskah Drama Kabayan Bahasa Sunda Boyband

Nurul Mustika: Naskah Drama Bahasa Sunda Karya Nurul...

Diterbitkan pada Thursday, 21 August 2014 Pukul 19.14

naskah drama bahasa sunda karya nurul mustika. KABAYAN JADI MALIN. Ambu : yan… kabayan… geura hudang atuh! Tuh barudak leutik oge geus arulin, ari maneh can hudang-hudang acan. Kabayan: (bari kuliat) aya naon atuh ambu? Ucok: jadi office boy. Kabayan: widih gaya euy pagaweanna boy-boyan kitu. Jiga boy band atuh nya? Ucok: karep, kumaha pean. Engke weh pean nelepon deu… Tuuttt..tuttt..tutttt. Euh, pulsana beak. Kabayan: halo ucok?

Drama Sunda: Si Kabayan Ngingu Munding

Diterbitkan pada Friday, 20 March 2015 Pukul 14.22

www.scribd.com - BUBUKA KU JURU CATUR/NARATOR: Pamiarsa, si Kabayan anu kakocap pinter tapibodo, bodo tapi pinter, tina gunem caturna jeung Nyi Iteung meunang ilham. Seja usaha,neangan pangupa jiwa pikeun 

Drama Bahasa Sunda, Sikabayan Ngala Nangka...

Diterbitkan pada Thursday, 6 June 2013 Pukul 7.46

23.21 Bahasa Sunda, Naskah Drama 0 comments. Drama Si Kabayan Ngala Nangka Iteung : (Ngagangguan Kabayan) Kang, hayu atuh pang alakeun Nangka kanggo Iteung! Kabayan : (Melek hiji soca, langsung sare deui) Haduh, Nyai, 

Contoh Naskah Drama Bahasa Sunda: Drama Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 19.56

contoh naskah drama bahasa sunda: drama bahasa sunda: ''KABAYAN JANTEN BOYBAND'' Lima taun baheula Kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuaca.

My Experience: Naskah Drama " Kabayan Jadi Boyband "

Diterbitkan pada Wednesday, 28 May 2014 Pukul 16.39

Disebuah desa terdapat seorang pemuda yang bernama kabayan, dia adalah seorang pemuda yang sangat sederhana.Dia berfropesi sebagai petani,sehari-harinya dia berladang . Suatu hari dia berfikir ingin merubah 

Contoh Drama Bahasa Sunda Si Kabayan Jadi Boyband...

Diterbitkan pada Thursday, 11 April 2013 Pukul 9.49

Contoh drama bahasa sunda si kabayan jadi boyband. 22.00 Bahasa Sunda, Naskah Drama 0 comments. Contoh drama bahasa sunda si kabayan jadi boyband. Lima taun baheula Kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona 

Kang_agas: Naskah Drama Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 9 January 2015 Pukul 7.05

dudung mayunan (sabari ngagandeng leungendudung). Saminggu saentosna, Julaeha jadi kabogoh Maman, teras Encun tetep ngudag-ngudagdudung saterasna. CONTOH NASKAH DRAMA Bahasa Sunda untuk 5 orang - Kabayan Ngala Nangka. Kabayan Ngala Nangka .. Teu di sangka-sangka Kabayan, Cenang,jeung Nanang teh jantenanu meunang janten Boyband terkenal,anu ngarana Boyband Hotts.Kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji 

Naskah Drama "kabayan Jadi Boyband"

Diterbitkan pada Tuesday, 27 January 2015 Pukul 21.46

Inilah naskah drama yang dipakai ketika kelas X, tugas ini diberikan untuk memenuhi tugas mata pelajaran bahasa Sunda, Alhamdulillah coy didalam drama ini si Saya berperan sebagai Cenang, babaturanna si Kabayan.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -