Naskah Drama Kabayan Bahasa Sunda Boyband

Si Kabayan Ngalamun

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2007 Pukul 10.33

Mitoha si kabayan keuheuleun pisan, sabab si kabayan sok ngalamun wae. di gawe bari ngalamun, dahar bari ngalamun, mandi bari ngalamun komo di pacilinganmah mani beuki anteng ngalamuna teh sakali mangsa si kabayan manggih endog meri, ngagoler dina jarami di sawah mitohana, si kabayan atoheun pisan, gancang endog meri teh di ga ngerti bahasa sundanya … komo lamun ngadangohkeun drama na si kabayan mah nyakikik nepi ka ceurik.

Nurul Mustika: Naskah Drama Bahasa Sunda Karya Nurul...

Diterbitkan pada Thursday, 21 August 2014 Pukul 19.14

naskah drama bahasa sunda karya nurul mustika. kabayan JADI MALIN. Ambu : yan… kabayan… geura hudang atuh! Tuh barudak leutik oge geus arulin, ari maneh can hudang-hudang acan. kabayan: (bari kuliat) aya naon atuh ambu? Ucok: jadi office boy. kabayan: widih gaya euy pagaweanna boy-boyan kitu. Jiga boy band atuh nya? Ucok: karep, kumaha pean. Engke weh pean nelepon deu… Tuuttt..tuttt..tutttt. Euh, pulsana beak. kabayan: halo ucok?

Contoh Naskah Drama Bahasa Sunda: Drama Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Thursday, 7 February 2013 Pukul 19.56

Contoh naskah drama bahasa sunda: drama bahasa sunda: ''kabayan JANTEN boyband'' Lima taun baheula kabayan jeung Iteung meunang pagawean anu resikona kedah misahkeun manehna duaan.Sateuaca.

Drama Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 15.09

drama sunda. Dialog drama Basa sunda Judul : Kalung BerlianPeran:1. Loisel2. Nyi Loisel3. Juragan Mentri George Ramponneau4. Istri Juragan Mentri George Ramponneau5. Nyi Forestier (Nu diijeuman perhiasan)6. Nyi Matilda (Tukang Butik)7. Pulisi8. Tukang Iklan9. Babaturan Loisel10. . Teu di sangka-sangka kabayan, Cenang,jeung Nanang teh jantenanu meunang janten boyband terkenal,anu ngarana boyband Hotts.kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin dina hiji 

Naskah Drama Bahasa. Sunda Si Kabayan

Diterbitkan pada Thursday, 16 February 2012 Pukul 16.24

naskah drama bahasa. sunda si kabayan. naskah drama Basa sunda. kabayan Ngala Nangka (edited by me). drama sunda komedi untuk 5 orang. Nyi Iteung, pamajikanana kabayan teh nuju hamil ngora. Manehna teh 

Aidzin Iman Blog: Naskah Drama Sunda Jeung 7 Jalmi

Diterbitkan pada Sunday, 20 January 2013 Pukul 11.40

naskah drama sunda jeung 7 jalmi. ''kabayan JANTEN boyband''. Lima taun Ambu :”Ah maneh mah kabayan,di kampung siga kieu mah,mana nyaho basa anu kararitu,geuslah maneh istirahat heula,buru hurungkeun TVna,ambu bade nongton Darso.” kabayan :”Heu si Ambu mah ari kabayan . Teu di sangka-sangka kabayan, Cenang,jeung Nanang teh jantenanu meunang janten boyband terkenal,anu ngarana boyband Hotts.kabayan Akhirna patepang jeung Syahlacin 

Yessica's Dream: Naskah Drama Sunda ^^

Diterbitkan pada Wednesday, 25 April 2012 Pukul 14.25

naskah drama sunda ^^. Tembang sunda. Hiji poe di kampong leutik, nu nami na desa asin peda kecamatan lauk bandeng kabupaten sambel teri . aya pameget yatim piatu anu kedul, nami na kabayan sareung istri kembang desa nu nami na iteung . eta duaan teh saling cinta jeung ngajalin hubungan, hanjakalna kolot na iteung teu mere restu kulantaran kabayan the teu dameul jeung budak kedul . poe . vita : untung abi the tiasa basa sunda, jadi rasa nyambung.

Drama Bahasa Sunda Si Kabayan

Diterbitkan pada Wednesday, 6 June 2012 Pukul 14.02

Di hiji lembur anu kasohor ku lembur makmur hirup hiji pamuda pangangguran, Si kabayan Ngararana katelahna kabayan Situmorang lain kupedah si kabayan urang Batak make situmorang da Si kabayan mah asli urang 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X