What's New?

youtube nurul izzah dan pensyarah

.: Bicara Qalbi :.:

Diterbitkan pada Monday, 12 December 2011 Pukul 21.35

Microteaching Guru & Pensyarah MARA (MRSM & Kolej MARA) ~. Assalamu'alaikum.. Kali ni saya nak kongsi tentang bicara qalbi Nurul 'Izzah pada jam Monday, December 12, 2011 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to 

Matkilaupenang: Ekslusif : Video Aksi Terlarang...

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 21.00

May 2, 2013 at 11:19 AM. Anonymous said http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=COm3D6FDmwY . May 4, 2013 at 4:45 PM. Anonymous said Mgkin dlm video bukan nurul izzah (walaupon wan az sudah mengaku itu adala anak sulongnya) tetapi pelajar ini bukan Budak berumor 13 tahun dah boleh berfikir mana baik atau burok Dan pensyarah itu mmg pensyarah yg patut d tendang terus baik dari uni atau mana pon tempat pengajian.

Riak Skandal Seks Nurul Izzah Bersama Pensyarah

Diterbitkan pada Friday, 15 February 2013 Pukul 11.03

KUALA LUMPUR 11 Feb: Penolakan debat bersama Nurul Izzah Anwar oleh Datuk Raja Nong Chik Zainal Abidin bukti Menteri Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar itu takut skandal penyelewengan anaknya 

Eksklusif ! Terkini ! Video Seks Nurul Izzah Dengan Pensyarah

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 21.52

Terkini ! Video Seks Nurul Izzah Dengan Pensyarah ?! Full Color Part I. Tengok sendiri dan enjoy. Nurul dah mula lancarkan "Arab Spring" part-1 untuk menghancurkan Malaysia. MKP pun nak start jugak video Part-1 buatnya 

Matkilaupenang: Video : Aksi Terlarang Anak...

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 20.00

Aku kenal,itu Nurul izzah. Aku kenal dengan pensyarah itu, kami sama kelas. Padan dalam kelas pun izzah baik dengan pensyarah itu. Nak dapat penuntut cemerlang Lagi aku dengar izzah ada skandal dengan pensyarah 

Montero: Kisah Nurul Izzah Dan Pensyarah !!!

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 20.07

Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah Nurul Izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam pengajian di sebuah institut pengajian tinggi dalam negara. Sangkakala rasa biarlah 

Sangkakalajari9: Kisah Nurul Izzah Dan Pensyarah

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 20.11

Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah Nurul Izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam pengajian di sebuah institut pengajian tinggi dalam negara. Sangkakala 

Skandal Seks Nurul Izzah, Pembangkang Kerah Gangster...

Diterbitkan pada Saturday, 4 May 2013 Pukul 20.00

Ekoran pendedahan mengenai video seks yang melibatkan anak perempuan Anwar Ibrahim, Nurul Izzah dengan seorang pensyarah baru-baru ini, pencacai pembangkang dilihat panik dan mula hilang arah. Tambah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -