youtube nurul izzah dan pensyarah

Nak Tengok Video Penuh Nurul Izzah

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 23.30

Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah nurul izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam nurul izzah BUAT APA DALAM BILIK pensyarah n_izzah

Akibat Murtad Nurul Izzah Bercerai Dengan Suaminya

Diterbitkan pada Thursday, 8 November 2012 Pukul 23.29

Selain itu macam biasalah pelakon airmata terhebat Datin Seri Wan Azizah memulakan lakonan watak sedih seorang ibu yang kasihankan anaknya nurul izzah yang berhadapan dengan serangan berbagai pihak akibat mengeluarkan kenyataan yang politically incorrect bagi partinya berkenaan kebebasan Selepas mengambil sikap berdiam diri selepas didakwa mencabul dengan meraba buah dada seorang pelajarnya pensyarah yang juga pakar motiv

Kapt Zaharie The Unspinners Blogger

Diterbitkan pada Sunday, 16 March 2014 Pukul 20.02

Kemudian sebelum p raya ke 13 tersebar video seorang pensyarah dgn seorang ahliParlimen PgayR kita pun rasa mustahil tapi bila Yukates dedahkan yg dia dirahkan menyelesaikan hal tersebut dgn pensyarah berkenaan menunjukan ianya juga betul Banyak lagi benda yg dulu nampak PKR vice president hopeful Rafizi Ramli denied today that he had formed a political alliance with Saifuddin Nasution Ismail and nurul izzah Anwar for the p 11 hours ago

Sangkakalajari9 Kisah Nurul Izzah Dan Pensyarah

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 20.11

Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah nurul izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam pengajian di sebuah institut pengajian tinggi dalam negara Sangkakala

Montero Kisah Nurul Izzah Dan Pensyarah

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 20.07

Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah nurul izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam pengajian di sebuah institut pengajian tinggi dalam negara Sangkakala rasa biarlah

Video Nurul Izzah Lebih Hina Dari Pelacur Jendela Maya

Diterbitkan pada Sunday, 11 November 2012 Pukul 10.45

KESIAN Reply Tanpa Nama 22 Februari 2014 2 41 PTG nurul izzah engkau telah menerima padahnya didunia lagi kerana telah menyalah tafsirkan ayat2 Al Quran untuk kepentingan politik Ingatlah azab di akhirat nanti lebih pedih

Celah Gelegar Sedih Baca Tweet Suami Nurul Izzah

Diterbitkan pada Friday, 24 January 2014 Pukul 10.09

Ahli Parlimen Lembah Pantai nurul izzah Anwar disahkan memfail penceraian terhadap suaminya Raja Ahmad Shahrir Iskandar Raja Salim di Mahkamah Syariah Jalan Duta Pemeriksaan rekod mahkamah oleh The Star

26 Panas Gambar Seks Nurul Izzah Sudah Tersebar Sape

Diterbitkan pada Wednesday, 27 March 2013 Pukul 21.40

Antara kepimpinan parti yang diketahui cenderung kepada Wan Azizah ialah YB Fuziah Salleh YB nurul izzah YB Tien Chua YB Xavier Jayakumar Mustapha Kamil Ayub Shamsul Iskandar YB Yusmadi YB Elizabeth Wong YB William Siapa ek pensyarah tu Yang pernah jadi pelajarnya mesti kenal Kepada yg kenal tolonglah beritahu kt dlm blog ni Nak tanya kat pensyarah tu syok tak kena kolom Kata orang dulu dulu klau tertelan air tu boleh awet muda

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X