What's New?

youtube nurul izzah dan pensyarah

Seks Pensyarah

Diterbitkan pada Wednesday, 21 August 2013 Pukul 8.22

Pra PRU13 : Video “Mesra” Nurul Izzah Dengan Pensyarah Pula Pensyarah - Selamat Datang ke Laman Suami Orang. Rakaman Sulit : Pensyarah UPM Paksa Pelajar - YouTube. Ekoran pendedahan mengenai video seks yang melibatkan 

Matkilaupenang: Video : Aksi Terlarang Anak...

Diterbitkan pada Thursday, 2 May 2013 Pukul 20.00

Aku kenal,itu Nurul izzah. Aku kenal dengan pensyarah itu, kami sama kelas. Padan dalam kelas pun izzah baik dengan pensyarah itu. Nak dapat penuntut cemerlang Lagi aku dengar izzah ada skandal dengan pensyarah 

Skandal Seks Nurul Izzah, Pembangkang Kerah Gangster...

Diterbitkan pada Saturday, 4 May 2013 Pukul 20.00

Ekoran pendedahan mengenai video seks yang melibatkan anak perempuan Anwar Ibrahim, Nurul Izzah dengan seorang pensyarah baru-baru ini, pencacai pembangkang dilihat panik dan mula hilang arah. Tambah 

Sangkakalajari9: Kisah Nurul Izzah Dan Pensyarah

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 20.11

Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah Nurul Izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam pengajian di sebuah institut pengajian tinggi dalam negara. Sangkakala 

Montero: Kisah Nurul Izzah Dan Pensyarah !!!

Diterbitkan pada Friday, 3 May 2013 Pukul 20.07

Sangkakala lihat kini terlalu banyak blog yang mengeluarkan video kisah Nurul Izzah bersama sama bekas pensyarah sewaktu beliau masih dalam pengajian di sebuah institut pengajian tinggi dalam negara. Sangkakala rasa biarlah 

Eksklusif ! Terkini ! Video Seks Nurul Izzah Dengan Pensyarah

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 21.21

Video Seks Nurul Izzah Dengan Pensyarah ?! Full Color Part I gilOO DOOH !! Klip video seks yang didakwa mirip seorang pemimpin pembangkang, sekali lagi dimuat turun ke laman Youtube sejak tiga hari lalu dan kali .

Eksklusif ! Terkini ! Video Seks Nurul Izzah Dengan Pensyarah

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 21.52

Terkini ! Video Seks Nurul Izzah Dengan Pensyarah ?! Full Color Part I. Tengok sendiri dan enjoy. Nurul dah mula lancarkan "Arab Spring" part-1 untuk menghancurkan Malaysia. MKP pun nak start jugak video Part-1 buatnya 

.: Bicara Qalbi :.:

Diterbitkan pada Monday, 12 December 2011 Pukul 21.35

Microteaching Guru & Pensyarah MARA (MRSM & Kolej MARA) ~. Assalamu'alaikum.. Kali ni saya nak kongsi tentang bicara qalbi Nurul 'Izzah pada jam Monday, December 12, 2011 · Email ThisBlogThis!Share to TwitterShare to 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -