What's New?

youtube lagu dok mano

Dok Mano ?? (lagu Akon Versi Kelantan)

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 22.14

Sejak bermenjak-menjak ni, rama pulok hok duk koya nok kecek klate. Sampaikan berbelit lidoh-lidoh. Kalu bunyi Klate takpo la, ni tibo-tibo bunyi bahaso Mongolia lagu mano ni?? Korang nak sangat belajar bahasa 

Finnbogi And Isabella

Diterbitkan pada Friday, 12 December 2014 Pukul 20.35

Then type your knowledge, add image or YouTube video till "Good-o-meter" shows "Cool" or "Awesome!". Publish your explanation with "Explain" button. Get karma points! [Finnbogi] Ku tahu demo sajo kato begitu. Buat aku duk tunggu mu. Demo jange wak nyanyo ku [Isabella] Jange la, Abe dok tuduh begitu. Ku buke peranga lagu tu. Demo kea sediri pon tahu [Isabella] Nothing happen right now, now, now. Still want you right now, now, now. Come to me right now, now, now, now

Dunia Aliya : Cete Lagu Dok Mano...

Diterbitkan pada Sunday, 25 November 2012 Pukul 22.48

cete lagu DOK MANO.. Hello, wassup2!! hari nie ak nak cete pasal kejadian yang menyakitkan hati aku, korang mesti nak tahu kan ape die??? nie nak cete ar nie.. kawan aku nie, suka sangat bukak lagu kelantan.. ak pun x phm apesal, sbb die nie orang sabah.. setahu aku, mestilah die Lagu popular yg die suke bukak.. jeng2 ak bg link kat korang nie, bukak jangan x bukak..http://www.youtube.com/watch?v=bLyxobXEh8k(haa, korang bukak la yea.. n layan :)

Ho La, Ho La… Ni Kawe Nok Nulih La Nih…

Diterbitkan pada Monday, 28 November 2011 Pukul 11.19

Tu pun lah maso demo nok mitok maah nga kawe, bereh tu kawe tau masaalah demo, kawe pehe jugok, tok payoh la nyesal pun, kalu nga kawe dok tahu jadi lagu mano lagi, mano tahu koho berat ko, ko guano?

Isam Ismail Ii: Dok Mano

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 13.18

Ku tahu demo sajo kato gitu. Buat aku dok tunggu mung. Demo jange uat nyanyo ku. Jangelaabe dok tuduh begitu. Ku buke peranga lagu tu. Demo kea sediri pun tahu. Nothing happen right now. Stay want you right now.

It's My Lifee: Akon

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 3.41

Akon | Versi Kelantan | Dok Mano | mato demo jah hok duk pinar. Ku tahu demo sajo kato gitu. Puah aku duk tunggu mu. Demo jange wak nyaknyo ku. Jange lah abe duk tuduh begitu ku buke peranga lagu tu. Demo kan sendiri pun tahu. Nothing happen right now now now. Still want you right now now now. Come to me right now now now. Still with me right now now now. Ya Habibi Ya Maulana Tele butir klubi tubik butir kana. Tok soh duk pujuk kawe tok se 

Tatz: Duk Mano?

Diterbitkan pada Saturday, 3 November 2012 Pukul 0.58

Balik rumah ni aku try carik lagu tu, tau dah la tajuknya Duk Mano atau mungkin ejaannya Dok Mano dinyanyikan oleh Man Khan & Rosalinda. Tapi bila tengok video klipnya di YouTube jadi ko luga la pulok. Bersunggoh 

Modernitycolumnist: Pelan Bangunansori Lucah Sikit!!!!...

Diterbitkan pada Sunday, 23 September 2007 Pukul 13.46

Kalu pele bangune, ado la dale beg nie! Tak ghoyak pun pele bangune!. Mano ambo tahu! Pegawai Bangunan : Kawe ingat demo paham! Hok dok mari doh pun tak penah jadi lagu nie! Demo dok mano? Kontraktor rumah : Gua Muse!

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.