youtube lagu dok mano

Isam Ismail Ii: Dok Mano

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 13.18

Ku tahu demo sajo kato gitu. Buat aku dok tunggu mung. Demo jange uat nyanyo ku. Jangelaabe dok tuduh begitu. Ku buke peranga lagu tu. Demo kea sediri pun tahu. Nothing happen right now. Stay want you right now.

Dunia Aliya : Cete Lagu Dok Mano...

Diterbitkan pada Sunday, 25 November 2012 Pukul 22.48

Cete lagu dok mano.. Hello, wassup2!! hari nie ak nak cete pasal kejadian yang menyakitkan hati aku, korang mesti nak tahu kan ape die??? nie nak cete ar nie.. kawan aku nie, suka sangat bukak lagu kelantan.. ak pun x phm apesal, sbb die nie orang sabah.. setahu aku, mestilah die lagu popular yg die suke bukak.. jeng2 ak bg link kat korang nie, bukak jangan x bukak..http://www.youtube.com/watch?v=bLyxobXEh8k(haa, korang bukak la yea.. n layan :)

Ho La, Ho La… Ni Kawe Nok Nulih La Nih…

Diterbitkan pada Monday, 28 November 2011 Pukul 11.19

Tu pun lah maso demo nok mitok maah nga kawe, bereh tu kawe tau masaalah demo, kawe pehe jugok, tok payoh la nyesal pun, kalu nga kawe dok tahu jadi lagu mano lagi, mano tahu koho berat ko, ko guano?

(video)rosalinda Kembali Dengan Lagu Right Now...

Diterbitkan pada Wednesday, 12 September 2012 Pukul 16.56

Hahaha. Kejang perut Abang Nara mendengar lagudok mano” oleh Rosalinda dan Man Khan ini. lagu ini diadaptasi daripada lagu Akon yang berjudul Right Now. Memang first class sungguh pengalihbahasaan yang 

Video Parody Akon

Diterbitkan pada Sunday, 9 December 2012 Pukul 23.49

Video parody akon - dok mano by rosalinda dan man khan - Trekblogger | Bukan Sekadar Blog. but unik wat haha. so layan laa dok manooooo. :D. "dok mano" Nyanyian : Man Khan & Rosalinda lagu/Lirik : Man Khan.

Dok Mano ?? (lagu Akon Versi Kelantan)

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 22.14

Kalu bunyi Klate takpo la, ni tibo-tibo bunyi bahaso Mongolia lagu mano ni?? Korang nak sangat belajar bahasa Kelantan kan? Jom try pakat nyanyi lagu ni. Tulis banyak-banyak pun tak guna sebab korang bukannya nak 

"dok Mano" Naikkan Nama Man Khan

Diterbitkan pada Sunday, 10 November 2013 Pukul 7.02

Man Khan korang penah dengar tak lagu dok mano.. ala lagu yang mcm lagu Akon tu.. tapi dalam dialek kelantan.. lagu parodi ni.. penulis lirik dan penyanyi. kalau tengok dkt youtube tu rating jumlah penonton lebih 1 juta tu.. bukan senang ye nak tengok lagu jenis lagu daerah ni boleh meletup camni.. yang lagi best tu.. bukan stakat malaysia je lagu tu popular.. Man Khan pernah dijemput ke singapura.. wahh.. kira dah international la lagu ni.. Man Khan sendiri 

It's My Lifee: Akon

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 3.41

Lirik: Duk mano (di bawah. Duk mano? Demo janji kato nok jupo. Doh lamo puah ku duk tunggu demo. Ku ado, ku tok gi kemano-mano. Mung keno, tanyo dulu sebelom kato. Demo berona na na na baru ku kenal na na na Jange lah abe duk tuduh begitu ku buke peranga lagu tu. Demo kan sendiri pun tahu. Nothing happen right now now now. Still want you right now now now.e to me right now now now. Still with me right now now now. Ya Habibi Ya 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X