What's New?

youtube lagu dok mano

It's My Lifee: Akon

Diterbitkan pada Friday, 1 February 2013 Pukul 20.41

Akon | Versi Kelantan | Dok Mano | mato demo jah hok duk pinar. Ku tahu demo sajo kato gitu. Puah aku duk tunggu mu. Demo jange wak nyaknyo ku. Jange lah abe duk tuduh begitu ku buke peranga lagu tu. Demo kan sendiri pun tahu. Nothing happen right now now now. Still want you right now now now. Come to me right now now now. Still with me right now now now. Ya Habibi Ya Maulana Tele butir klubi tubik butir kana. Tok soh duk pujuk kawe tok se 

Dok Mano ?? (lagu Akon Versi Kelantan)

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 15.14

Sejak bermenjak-menjak ni, rama pulok hok duk koya nok kecek klate. Sampaikan berbelit lidoh-lidoh. Kalu bunyi Klate takpo la, ni tibo-tibo bunyi bahaso Mongolia lagu mano ni?? Korang nak sangat belajar bahasa 

Dunia Aliya : Cete Lagu Dok Mano...

Diterbitkan pada Sunday, 25 November 2012 Pukul 15.48

cete lagu DOK MANO.. Hello, wassup2!! hari nie ak nak cete pasal kejadian yang menyakitkan hati aku, korang mesti nak tahu kan ape die??? nie nak cete ar nie.. kawan aku nie, suka sangat bukak lagu kelantan.. ak pun x phm apesal, sbb die nie orang sabah.. setahu aku, mestilah die Lagu popular yg die suke bukak.. jeng2 ak bg link kat korang nie, bukak jangan x bukak..http://www.youtube.com/watch?v=bLyxobXEh8k(haa, korang bukak la yea.. n layan :)

Tatz: Duk Mano?

Diterbitkan pada Friday, 2 November 2012 Pukul 17.58

Balik rumah ni aku try carik lagu tu, tau dah la tajuknya Duk Mano atau mungkin ejaannya Dok Mano dinyanyikan oleh Man Khan & Rosalinda. Tapi bila tengok video klipnya di YouTube jadi ko luga la pulok. Bersunggoh 

Finnbogi And Isabella

Diterbitkan pada Friday, 12 December 2014 Pukul 13.35

[Finnbogi] Ku tahu demo sajo kato begitu. Buat aku duk tunggu mu. Demo jange wak nyanyo ku [Isabella] Jange la, Abe dok tuduh begitu. Ku buke peranga lagu tu. Demo kea sediri pon tahu [Isabella] Nothing happen right now, now, now

Dok Mano? Na Na Na...

Diterbitkan pada Thursday, 4 October 2012 Pukul 1.28

Tapi gua memang respek habis laa terer diorang jadikan lagu tu versi kelantan Penyanyi memang lawa dan hensem pakej jadi penyanyi memang dah ade dah suare pun dah tervaek dah gua paling suke suare 

Isam Ismail Ii: Dok Mano

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 6.18

Ku tahu demo sajo kato gitu. Buat aku dok tunggu mung. Demo jange uat nyanyo ku. Jangelaabe dok tuduh begitu. Ku buke peranga lagu tu. Demo kea sediri pun tahu. Nothing happen right now. Stay want you right now.

Kisah Aku Dan Dunia: Kecek Kelate Lagu Mano ?

Diterbitkan pada Saturday, 16 July 2011 Pukul 13.07

Ahhh sudoh kijo doh la, ooo paghok staro tu, pahtu lagu mano?, takdok apo doh la, jange wat kuca gak, tok degih staro tu, acu tra cubo teh, dio tak dok doh, lah mano tuu, loghat napok ? nyo maghi telitah, ambo berehi bena 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -