youtube lagu dok mano

Ho La, Ho La… Ni Kawe Nok Nulih La Nih…

Diterbitkan pada Monday, 28 November 2011 Pukul 11.19

Tu pun lah maso demo nok mitok maah nga kawe, bereh tu kawe tau masaalah demo, kawe pehe jugok, tok payoh la nyesal pun, kalu nga kawe dok tahu jadi lagu mano lagi, mano tahu koho berat ko, ko guano?

The Duck Song

Diterbitkan pada Monday, 23 March 2009 Pukul 17.22

Song by Bryant Oden. Video by Forrest Whaley. iOS app out now! Works on iPod Touch, iPad, & iPhone https://itunes.apple.com/us/app/the-duck-song/id6812337

Miszathirah :): Hostel Life

Diterbitkan pada Wednesday, 30 January 2013 Pukul 6.51

Bila breakfast pagi and takdak orang langsung. Bila layan lagu dok mano and Mekchah menari macam orang tak betul. Bila selalu rasa mengantuk time prep kat dewan makan asrama. Bila Malie menjerit terkejut Anis datang 

Blogsura: Dok Mano?

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 9.41

dok mano adik kakok..kat ofis ke kat umah?Saper2 yg dah start cuti bestlakan..3 #Umi dgr dah lama lagu ni kat THR..carik kat you tube x dapat sebab x tau saper nyanyi dan x tau tajuk#. Dicatat oleh Sura Mohd di 10:41 AM.

Isam Ismail Ii: Dok Mano

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 13.18

Ku tahu demo sajo kato gitu. Buat aku dok tunggu mung. Demo jange uat nyanyo ku. Jangelaabe dok tuduh begitu. Ku buke peranga lagu tu. Demo kea sediri pun tahu. Nothing happen right now. Stay want you right now.

Alicia Keys

Diterbitkan pada Saturday, 3 November 2012 Pukul 3.58

Music video by Alicia Keys featuring Nicki Minaj performing Girl On Fire (Inferno Version). (C) 2012 RCA Records, a division of Sony Music Entertainment.

Dunia Aliya : Cete Lagu Dok Mano...

Diterbitkan pada Sunday, 25 November 2012 Pukul 22.48

Cete lagu dok mano.. Hello, wassup2!! hari nie ak nak cete pasal kejadian yang menyakitkan hati aku, korang mesti nak tahu kan ape die??? nie nak cete ar nie.. kawan aku nie, suka sangat bukak lagu kelantan.. ak pun x phm apesal, sbb die nie orang sabah.. setahu aku, mestilah die lagu popular yg die suke bukak.. jeng2 ak bg link kat korang nie, bukak jangan x bukak..http://www.youtube.com/watch?v=bLyxobXEh8k(haa, korang bukak la yea.. n layan :)

Polri Hanya Jembatani Mano Dan Kepolisian Malaysia

Diterbitkan pada Tuesday, 2 June 2009 Pukul 12.15

Polri Hanya Jembatani mano dan Kepolisian Malaysia video foto. Didit Tri Kertapati - detikNews. foto: dok. keluarga. Terkait. video Manohara Kabur dari Fakhry. foto Rindu mano, Daisy Ciptakan lagu. Jakarta - Mabes Polri 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X