youtube lagu dok mano

Isam Ismail Ii: Dok Mano

Diterbitkan pada Wednesday, 24 October 2012 Pukul 13.18

Ku tahu demo sajo kato gitu. Buat aku dok tunggu mung. Demo jange uat nyanyo ku. Jangelaabe dok tuduh begitu. Ku buke peranga lagu tu. Demo kea sediri pun tahu. Nothing happen right now. Stay want you right now.

Ho La, Ho La… Ni Kawe Nok Nulih La Nih…

Diterbitkan pada Monday, 28 November 2011 Pukul 11.19

Tu pun lah maso demo nok mitok maah nga kawe, bereh tu kawe tau masaalah demo, kawe pehe jugok, tok payoh la nyesal pun, kalu nga kawe dok tahu jadi lagu mano lagi, mano tahu koho berat ko, ko guano?

Dok Mano ?? (lagu Akon Versi Kelantan)

Diterbitkan pada Thursday, 30 May 2013 Pukul 22.14

Kalu bunyi Klate takpo la, ni tibo-tibo bunyi bahaso Mongolia lagu mano ni?? Korang nak sangat belajar bahasa Kelantan kan? Jom try pakat nyanyi lagu ni. Tulis banyak-banyak pun tak guna sebab korang bukannya nak 

It's My Lifee: Akon

Diterbitkan pada Saturday, 2 February 2013 Pukul 3.41

Lirik: Duk mano (di bawah. Duk mano? Demo janji kato nok jupo. Doh lamo puah ku duk tunggu demo. Ku ado, ku tok gi kemano-mano. Mung keno, tanyo dulu sebelom kato. Demo berona na na na baru ku kenal na na na Jange lah abe duk tuduh begitu ku buke peranga lagu tu. Demo kan sendiri pun tahu. Nothing happen right now now now. Still want you right now now now.e to me right now now now. Still with me right now now now. Ya Habibi Ya 

Dunia Aliya : Cete Lagu Dok Mano...

Diterbitkan pada Sunday, 25 November 2012 Pukul 22.48

Cete lagu dok mano.. Hello, wassup2!! hari nie ak nak cete pasal kejadian yang menyakitkan hati aku, korang mesti nak tahu kan ape die??? nie nak cete ar nie.. kawan aku nie, suka sangat bukak lagu kelantan.. ak pun x phm apesal, sbb die nie orang sabah.. setahu aku, mestilah die lagu popular yg die suke bukak.. jeng2 ak bg link kat korang nie, bukak jangan x bukak..http://www.youtube.com/watch?v=bLyxobXEh8k(haa, korang bukak la yea.. n layan :)

Tamari Gents: Saloh Pahe..

Diterbitkan pada Thursday, 5 February 2009 Pukul 17.07

mano ambo tahu !!! Pegawai Bangunan : Kawe ingat demo paham !!! Hok dok mari doh pun tak penah jadi lagu nie !!! Demo dok mano? Kontraktor rumah : Gua Muse !!! Posted by Yuzaini Jie at Thursday, February 05, 2009 

Zul Kyo Punya Blog: Data-ku Menanti Ku Menangis(lagu...

Diterbitkan pada Sunday, 1 August 2010 Pukul 14.38

Baju mano hok dok sakuk tu ko. ho laa.. orr baji tu ore siro kuoh tu bey hurrmm tokse g hatar lagi tu.. hahh adik jupo pek pior ni palo dok gekok ni bagi abe isak dehh.. hurmm isak mace.. LIRIK lagu TERSEBUT. August 1 

"dok Mano" Naikkan Nama Man Khan

Diterbitkan pada Sunday, 10 November 2013 Pukul 7.02

Man Khan korang penah dengar tak lagu dok mano.. ala lagu yang mcm lagu Akon tu.. tapi dalam dialek kelantan.. lagu parodi ni.. penulis lirik dan penyanyi. kalau tengok dkt youtube tu rating jumlah penonton lebih 1 juta tu.. bukan senang ye nak tengok lagu jenis lagu daerah ni boleh meletup camni.. yang lagi best tu.. bukan stakat malaysia je lagu tu popular.. Man Khan pernah dijemput ke singapura.. wahh.. kira dah international la lagu ni.. Man Khan sendiri 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X