youtube bayu cinta luna episod akhir

Sinopsis Bcl Episode 100

Diterbitkan pada Sunday, 27 January 2013 Pukul 23.21

Sinopsis BCL Episode 100 - 138 (akhir). Sinopsis ringkas sinetron bayu cinta luna Episode 100, Kamis, 28 Januari 2010. Fahri berjanji kepada Riska akan membuat surat perceraian mereka secepatnya. Zia menyarankan 

Bayu Cinta Luna Episode 138

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 14.09

bayu cinta luna Episode 138 bayu cinta luna Episode akhir · bayu cinta luna Episode 7 · bayu cinta luna Episode 3 · bayu cinta luna Episode 138 · bayu cinta luna. Persahabatan Rahman dan 

Edtv: Terbaik, Sinetron Bayu Cinta Luna Di Tv9!

Diterbitkan pada Saturday, 15 September 2012 Pukul 13.46

Setelah berkahwin, bayu dan luna dilanda pelbagai dugaan. Nak tahu lebih lanjut, saksikan sendiri sinetron 138 episod ini. Perkahwinan bayu dan luna. bayu cinta luna atau singkatannya BCL. Lakonan BCL memang hebat dalam sinetron ini. Saksikan sinetron ini setiap Isnin hingga Jumaat, pukul 5.30 petang di slot Mutiara (Samarinda TV3) episod akhir drama Ramadan Jangan Pergi · (Telenovela TV3) Drama Sana Ay Ikaw Na Nga ganti Temptation Of Wife.

From Time To Time: Mulai Episode 1

Diterbitkan pada Thursday, 14 November 2013 Pukul 15.00

Gala Sinetron Terbaru SCTV “bayu cinta luna” mulai 19 October 2009 setiap hari di SCTV pukul 19.00 WIB menggantikan sinetron Melati Untuk Marvel yang telah tiba di penghujung Episode 349 - Episode 1 hingga 137

Sinopsis Sinetron Bayu Cinta Luna

Diterbitkan pada Sunday, 18 October 2009 Pukul 10.42

Poster bayu cinta luna. Sinetron bayu cinta luna. “Selain menghadirkan tiga bintang muda tersebut, BCL juga didukung oleh aktor senior Boy Tirayoh dan Tasman Taher, :-) artis cantik Tyas Mirasih, Della Puspita, Celine . bayu n luna bersatu yaaaaaa………………………n saya harap sin ini ga muluk” n sampe tayang ber episode” (dlm waktu yg sanagt panjang) karena semakin lama akan semakin berbelit”..dan penonton lbh suka n ingin melihat akhir yg happy 

Bayu Cinta Luna Episode Akhir

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 21.23

Mmg lah bezt lagu & cite ni. .lagu & cite dia pun sy suka gak. .i hope you all pun suka gak. .sy ingat nk nyanyikan lagu ni utk boyfriend sy iaitu faez boboy ku yg tersayang. . BalasPadam. Tanpa Nama 28 Mac 2013 7:50 PG.

Mira Adzlia: Bayu Cinta Luna

Diterbitkan pada Tuesday, 6 November 2012 Pukul 6.47

bayu cinta luna. Assalammualaikum Aishsemenjak cite bayu cinta luna nih tayang kat tv9, hidup-hidupku kini dah berubah menjadi seorang peminat sinetron..hihihi.. Rasanya dulu last fanatik ngan sinetron nih masa cite bawang putih bawang merah tu..tu pun tengok sekerat jerpasal cite nya semakin merapu meraban. Tapi, dari awal dok layan ayut berkata ni brape plak la episode yer ni..hihihi.cite sinetron indon kan suke pjg2x cite yertu tak layan tu :).

Episode Terakhir "bayu Cinta Luna"

Diterbitkan pada Tuesday, 9 March 2010 Pukul 18.04

Inetron bayu cinta luna (BCL) yang tayang di SCTV memasuki episode terakhir. Pada episode ke-138 itu, semua kru tampak terharu. Tak terkecuali Bunga Citra Lestari yang berperan sebagai luna.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X