ustazah bugil photo

Cursing Malay : Awkward Agama : Ustazah Yang Nakal

Diterbitkan pada Friday, 18 May 2012 Pukul 9.15

"Video apa ustazah? Jangan video lucah pembangkang dah la sebab kitorang semua dah tengok, anak buah saya pun dah tengok, baru darjah dua! Tanya saya pasal liwat-liwat ni," gurau seorang pelajar lelaki. " Just watch the video first, then I want to hear your feedback.." jelas ustazah. snap photo pun ada sikit USAHA tu pun kena juga mcm ustaz borhantakkan nk marah dlm hati je selalu -coma-. May 18, 2012 at 10:50:00 AM GMT+8. Haizam kawan syakir 

Pipik Dian Tak Mau Dipanggil Ustazah

Diterbitkan pada Thursday, 26 September 2013 Pukul 16.17

Namun dalam acara Seputar Obrolan Seleberiti (SOS) yang ditayangkan di ANTV, Kamis (26/9) Pipik enggan dipanggil ustazah. Kehadirannya di sebuah pengajian, disebutnya hanya sebagai orang yang memberikan 

Kenangan Manis: Tanyalah Ustazah

Diterbitkan pada Monday, 10 February 2014 Pukul 11.54

TaNYaLah ustazah. Assalamualaikum.jumaat lepas, PUSPANITA daerah Sepang telah menghadiri program tanyalah ustazah anjuran TV9. Topik yang dibincangkan mengenai tabaruj, iaitu bersolek. Mari kita baca sedikit kupasan mengenai tabaruj ni Tabaruj (Bersolek). . Dan jangan di pahami bahwa maksud ayat; tidak berdosa bagi mereka menanggalkan pakaiannya, dengan menanggalkan seluruh pakaian yang biasa di pakainya sehingga menjadi bugil.

Suhaemah Mau Dinikahi Karena Zaenal Anak Ustazah...

Diterbitkan pada Tuesday, 31 December 2013 Pukul 13.46

Let's be smart. "Saya lihat dia keturunan baik-baik, ibunya ustazah yang tahu agama, bapaknya pensiunan ABRI," kata Suhaemah. Model nekat bugil di stadion setelah tim favoritnya menang. MOST LIKE. Polisi temukan 

Abby Abadi Ialah Ustazah Jadian

Diterbitkan pada Monday, 4 March 2013 Pukul 8.27

Abby ibarat seorang ustazah tidak bertauliah yang sesuka hati mengeluarkan fatwanya sendiri seperti mana yang pernah ditunjukkan beberapa pemimpin Pas lain. Jadi, bila seseorang 'ustazah Jadian' ini berbicara, saya 

Tempeleng Ustazah Di Musala, Caleg Pks Ditahan...

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 18.29

Merdeka.com - Kasus penganiayaan yang melibatkan caleg Partai Keadilan Sejahtera (PKS) kepada ustazah Mifrokhah selasa (25/02) malam akhirnya mengantarkan pelaku berinisial Mln (26) mendekam di tahanan.

Ustazah Nuridah Elly Wong

Diterbitkan pada Tuesday, 17 February 2009 Pukul 17.01

Ayoyo ada toyol skodeng amoi todo woo tapi itu toyol mandi pon ada bugil jugak Read moreShow less I not agree take photo is moralrity problem, Unless she the the photo as any benefit. If take photo as morarity 

Tempeleng Ustazah Di Musala, Caleg Pks Sudah Ditahan...

Diterbitkan pada Wednesday, 26 February 2014 Pukul 23.31

Media bli.com-Kasus penganiayaan yang melibatkan caleg Partai Keadilan Sejahtera (PKS) kepada ustazah Mifrokhah selasa (25/02) malam akhirnya mengantarkan pelaku berinisial Mln (26) mendekam di tahanan.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X