What's New?

undangan kenduri bahasa jawa

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Monday, 12 September 2016 Pukul 6.34

Vote for iceFilms.info on globolister:

Negeri Sembilan Wikipedia Bahasa Melayu, Ensiklopedia Bebas

Diterbitkan pada Saturday, 10 September 2016 Pukul 19.36

Negeri-negeri di Malaysia نڬري٢ د مليسيا: نڬري سمبيلن دار الخصوص Negeri Sembilan Darul Khusus. TAMAN FIRDAUS DAN JAHANAM : SATU KEPULANGAN ABADI.OLEH : MOHAMED IBRAHEEM BAHAGIAN 1 BAB 1 : SALAM Aku masih belum dapat melelapkan kedua-dua belah mataku ini. Sebelum aku ke Jordan tiga tahun lepas, ….

Kepelbagaian Bangsa Malaysia

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2016 Pukul 23.03

Alat muzik tradisional merupakan warisan budaya bagi setiap kaum di Malaysia. Pada zaman dahulu, alat muzik tradisional memainkan peranan sebagai alat penyebaran . *Ditulis oleh Linda ChristantyPertama kali dipublikasikan oleh Aceh Feature Service (2008). Disalin dari buku Dari Jawa Menuju Atjeh: Kumpulan Tulisan tentang Politik, Islam, dan Gay (2009). ---------….

Berbagaireviews.com

Diterbitkan pada Sunday, 11 September 2016 Pukul 20.47

Collection of a variety of review articles, share knowledge, education and window to the world, berbagi ulasan pengetahuan dan pendidikan.. oleh: Muhammad Iik Syaropah*Indonesia adalah Negara Kesatuan yang penuh dengan keragaman. Indonesia terdiri atas beraneka ragam budaya, bahasa daerah, ras, suku bangsa, agama dan kepercayaan, dll.….

Salasilah Jejakwaris

Diterbitkan pada Sunday, 4 September 2016 Pukul 7.05

Ruangan ini dikhaskan untuk keluarga dan saudara-mara bagi mengenal salasilah keluarga, namum pelawat juga boleh melihat salasilah ini atas dasar memahami pentingnya .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.