Jasa Konsultan Bangunan dan Konstruksi bangunan. Selalu berinovasi dalam bidangnya. Berpengalaman dalam bidang low-rise, mid-rise dan high-rise. menerima jasa perencanaanm, perhitungan dan konstruksi: -rumah -ruko -hotel -pabrik -dan lain-lain memberikan solusi konstruksi secara lebih efisien. Beberapa Referensi dapat di lihat dalam gambar.

What's New?

umpan udang galah sungai

Sepit Biru (udang Galah)

Diterbitkan pada Friday, 31 October 2014 Pukul 6.55

PANEN UDANG GALAH DENGAN SISTEM UGADI ( UDANG GALAH PADI ) - Duration: 5:31. Humas Pemprov Jawa Tengah 86,666 viewskesulitan untuk mengelak perambut terpintal, umpan berkecai atau susah untuk membuat balingan.. cuba perambut ini. (antara post terawal blog saya, tetapi ini dengan . Ada banyak teknik atau petua yang digunakan kaki pancing untuk menangkap udang galah. Adakah benar udang galah sukar untuk ‘dijatuhkan’? Apakah taktik untuk memancing udang galah meragut umpan yang di….

Pancing Udang Harimau

Diterbitkan pada Wednesday, 12 September 2012 Pukul 6.56

Zainab kali ni memancing udang harimau. Created with MAGIX Video deluxe MX PlusPerambut adalah kaedah atau teknik persembahan umpan yang mempunyai kombinasi perambut, mata kail dan ladung. Dikenalpasti terdapat pelbagai kaedah dan . Negeri Sembilan | Berbelas Lokasi Menarik Di Port Dickson Untuk Dilawati | Port Dickson ialah sebuah pantai peranginan tidak jauh dari Kuala Lumpur. Hanya sejam setengah dari Kuala Lumpur dan sekitar ….

Udang Galah Untuk Dijual

Diterbitkan pada Friday, 14 October 2016 Pukul 17.30

salam kepada warga majalah sekalian, kami membekalkan udang galah dijual fresh / segar, specs seperti di bawah. Penawaran buat Restoran, Hotel, kedai makan dan lain-lain.. ASSALAMUALAIKUM,Saya memohon maaf setelah 10 bulan meninggalkan anda tanpa perkhabaran. Sesungguhnya, saya amat sibuk dengan undangan ceramah di seluruh negara. Hingga kini sudah 106 venue yang saya….

Umpan

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2016 Pukul 8.58

Setiap kaki pancing ada bermacam-macam gelagat dan tabiat yang tersendiri untuk keluar memancing. Boleh kita lihat ada yang dari jenis ‘lone ranger’ dan ada juga . ASSALAMUALAIKUM,Dengan izin Allah, kita bertemu semula dalam pos pada kali ini. Saya dengan segala rendah hati memohon maaf kepada sebahagian besar pengikut blog ini kerana gagal meneruskan bimbinga….

10 Umpan Paling Popular Kaki Pancing

Diterbitkan pada Sunday, 16 October 2016 Pukul 3.59

6 – Sotong. Merupakan salah satu Umpan terbaik cara tradisional.. 5 – Udang. Umpan paling famous selain anak ikan belanak jika memancing di kolam air masin.. Beberapa anggota Mancing Mania Group Kaltim kembali mencoba ke lokasi baru untuk menemukan lokasi terbaik spot ikan mujair di daerah tambak ikan bandeng dan udang di muara sungai Mahakam Kalimantan ….

Umpan Ikan Kelah Paling Power Di Kalangan Kaki

Diterbitkan pada Sunday, 16 October 2016 Pukul 13.03

Buah kelapa sawit yang diperam menjadi umpan ikan kelah paling power di kalangan kaki pancing ikan kelah di Malaysia.. Normal0falsefalsefalse MicrosoftInternetExplorer4Ayah sedang sakit. Ibu menjaganya di rumah. Tidak dibawa ke rumah sakit, karena ketiadaan uang. Untuk sement….

Ikan Kelah Portal Berita Eksklusif Ikan Kelah Dan

Diterbitkan pada Monday, 17 October 2016 Pukul 2.17

Portal Ikan Kelah Ini Khusus Memuatkan Informasi & Berita Tentang Ikan Kelah Merah Dan Dunia Akuakultur Di Malaysia.. Normal0falsefalsefalse MicrosoftInternetExplorer4Ayah sedang sakit. Ibu menjaganya di rumah. Tidak dibawa ke rumah sakit, karena ketiadaan uang. Untuk sement….

Air Tawar Selamat Datang Ke Kaki Pancing

Diterbitkan pada Wednesday, 12 October 2016 Pukul 14.05

Hemibagrus nemurus (baung) Taburan : Semenanjung Malaysia, Sumatera, Jawa dan Borneo Habitat : Tasik, sungai yang keruh dan muara sungai. Diet : Serangga, anak ikan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.