What's New?

ulem jawa

Undangan Versi Jawa : Serat Ulem

Diterbitkan pada Friday, 12 December 2008 Pukul 10.59

Sodara2, menginap semalam di kamar Astri --mantan adik kos di Jurangmangu yang sekarang jadi kaya adik sendiri-- ternyata membawa berkah. Saya menemukan selembar undangan yang unik banget, amat sangat 

6best Friends: Ulem Mantenan Nganggo Basa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 19.41

Ulem Mantenan nganggo Basa Jawa. Assalaamu'alaikum wa rahmatuLlahi wa barakaatuh. Nuwun hawiyosipun serat punika sesulihing badan kawula sowan wonten ing ngarsa panjenengan sekaliyan. Mbok bilih Gusti Allah angganjar 

6best Friends: Ulem Basa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 20.27

Ulem Basa Jawa. Mugi Katur Panjenenganipun Bpk./Ibu/Sdr.______…. wonten ing Yogyakarta. Bismillahirohmaanirrohim Assalamu 'alaikum Wr. Wb. Rinenggo sagunging pakurmatan. Kanthi hangajab nugrahaning Gusti Allah Ingkang 

Nulis Layang Ulem (undangan)

Diterbitkan pada Thursday, 8 January 2015 Pukul 20.19

Undangan utawa ulem-ulem yakuwi laying kang aweh weruh supaya teka ana ing upacara adat, pawiwahan, supitan, lan sapanunggalane. Lumrahe undangan utawa ulem iku nganggo basa kang ringkes lan cetha.

Macam- Macam Layang Bjawa Layang Ulem , Iber-iber , Kitir...

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 16.19

pertama nih di kasih tugas sama guru b,jawa tercinta .. disuruh nyari tugas layang b.jawa . dan nyari di internet nya itu susah banget .. dan sekarang saya mau ngasih semua jenis layang . biar. gampang nih buat semuanya 

Contoh Undangan Bahasa Jawa Atau Ulem-ulem

Diterbitkan pada Wednesday, 25 April 2012 Pukul 20.50

Contoh Undangan bahasa jawa atau Ulem-ulem. Selamat datang. Bantul, 1 September 2011. Bismillahirrohmaanirrohim Assalamu'alaikum Wr. Wb. Winantu sagunging pakurmatan. Kanthi lumaraping nawala sedhahan, 

Undangan Atau Ulem Pengantin Jawa Pake Bahasa Jawa...

Diterbitkan pada Tuesday, 2 September 2014 Pukul 10.52

undangan atau ulem pengantin jawa pake bahasa jawa. Serat Ulem. Lan saka sawenehe ayat tandha yekti kasampurnaning kekuasaa-Ne Allah, yaiku. Panjenengan-Ne wus nitahke tumpra sira kabeh pirang-pirang jodho.

Ulem (undangan Bahasa Jawa)

Diterbitkan pada Monday, 7 November 2011 Pukul 13.14

Assalaamualaikum sobat! Posting kali ini sesuai judulea,majnun akan share undangan pernikahan dengan bahasa jawa yang biasa disbut dengan ULEM (dalam istilah jawa). Okey,langsung saja. Ngunduh Temanten 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -

x

Pasang iklan melalui perangkat Android Anda secara langsung. Klik disini untuk menginstall IklanGratiz Android.