What's New?

ulem jawa

Nulis Layang Ulem (undangan)

Diterbitkan pada Thursday, 8 January 2015 Pukul 13.19

Undangan utawa ulem-ulem yakuwi laying kang aweh weruh supaya teka ana ing upacara adat, pawiwahan, supitan, lan sapanunggalane. Lumrahe undangan utawa ulem iku nganggo basa kang ringkes lan cetha.

Macam- Macam Layang Bjawa Layang Ulem , Iber-iber , Kitir...

Diterbitkan pada Friday, 1 November 2013 Pukul 9.19

pertama nih di kasih tugas sama guru b,jawa tercinta .. disuruh nyari tugas layang b.jawa . dan nyari di internet nya itu susah banget .. dan sekarang saya mau ngasih semua jenis layang . biar. gampang nih buat semuanya 

Pakuspedia: Ulem Ulem Jawa

Diterbitkan pada Thursday, 21 May 2015 Pukul 2.25

Contoh Desain Ulem-ulem/Undangan dalam Bahasa Jawa. Untuk mendownload dalam format ketikan Microsoft Word klik link berikut http://www.mediafire.com/view/4dx77qdic1d61hi/Ulem-ulem_Jawa_Edit.doc. Diposkan 

Ulem (undangan Bahasa Jawa)

Diterbitkan pada Monday, 7 November 2011 Pukul 6.14

Assalaamualaikum sobat! Posting kali ini sesuai judulea,majnun akan share undangan pernikahan dengan bahasa jawa yang biasa disbut dengan ULEM (dalam istilah jawa). Okey,langsung saja. Ngunduh Temanten 

Reengan: Serat Ulem Ku (undangan Pernikahanku)

Diterbitkan pada Sunday, 24 February 2013 Pukul 8.09

Pas dibaca di luarnya eh kok tulisannya bukan Undangan ya, tapi Serat Ulem, hmmmm.semakin menarik nih pas lihat di dalamnya wuaaaaaaaa. bahasanya bahasa Jawa yang suka dipake dalang, Kromo Hinggil (ini 

Belajar Adat Jawa Tengah: Contoh Ulem Kumbokarnan

Diterbitkan pada Wednesday, 24 June 2015 Pukul 7.41

Nuwun hambok bilih Gusti hangeparengaken saha sepen ing pambeng sedayanipun kula. nyuwun kepareng panjenengan, kula suwun rawuh ing griya kula. Danukusuman, Surakarta. Ing Dinten : Setu Pahing, 20 Januari 2014. Wanci tabuh 

Ulem Basa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 11.25

Mugi Katur Panjenenganipun Bpk./Ibu/Sdr.______…. wonten ing Yogyakarta. Bismillahirohmaanirrohim Assalamu 'alaikum Wr. Wb. Rinenggo sagunging pakurmatan. Kanthi hangajab nugrahaning Gusti Allah Ingkang Maha 

Ulem Mantenan Nganggo Basa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 14 June 2013 Pukul 11.20

Nuwun hawiyosipun serat punika sesulihing badan kawula sowan wonten ing ngarsa panjenengan sekaliyan. Mbok bilih Gusti Allah angganjar wilujeng ing samudayanipun, kita badhe gadhah niat ningkahaken yoga kita 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -