What's New?

tuladha pawarta udan

I Think My Life: Pawarta Lan Tuladhane Ten Boso Jowo

Diterbitkan pada Thursday, 4 August 2016 Pukul 7.41

Tuladha pawarta. SWARA GEMLUDHUG GAWE KUWATIRE WARGA. Kari-kari iki, penere wiwit ssi Januari nganti Pebruari ing wilayah Tulungagung lan Trenggalek kerep keprungu .

Bjawax: Soal Basa Jawa (tuladha)

Diterbitkan pada Saturday, 6 August 2016 Pukul 9.19

(tuladha) 1. Ajak-ajak Acara diwiwiti karo tradisi njaluk udan marang gusti kanthi jukuk godong jati enom sing didadeke Ukara pawarta ing nginggil ingkang .

Sinau Bahasa Jawa: Pawarta

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 5.40

Tuladha pawarta: Sugeng siyang pamirsa Slamet Widodo, embung dipundhamel kangge madahi toya wonten unnes saenggo boten banjir rikala mangsa udan..

Kumpulan Pawarta Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Friday, 5 August 2016 Pukul 23.11

Pawarta bahasa jawa lengkap by reno0soffyan0rifqi in Types > School Work and freeTuladha Pawarta Bahasa Jawa ( Olahraga ) saking siswa SMA Negeri 1 Kendal..

Tegese Pawarta Pak Guru Ian

Diterbitkan pada Wednesday, 3 August 2016 Pukul 23.28

Tuladha pawarta: Sugeng siyang Duta Muda indah, Slamet Widodo, embung dipundhamel kangge madahi toya wonten unnes saenggo boten banjir rikala mangsa udan..

Contoh Pawarta Hut Sma

Diterbitkan pada Saturday, 6 August 2016 Pukul 21.22

Tuladha Pawarta Bahasa Jawa SMA 1 Kendal 2014-12-04 | Download. Contoh Video Pawarta Bahasa Jawa SMA N 1 Kendal 2014-12-25 | Download. Tuladha Pawarta Bahasa Jawa SMA tuladha pawarta basa jawa 16/12/14. Pengetan Dinten Wit Sa Donya, 4.000 Wiji Mangrove Dipun Tanem Sarta 5.000 Kerang Ijem Dipunculaken. Rabu pon, 10 Des 2014..

Revius: Pawarta Bahasa Jawa

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 4.51

Pirang-pirang dina iki, ing ngendi-endi papan keprungu pawarta banjir, ora mung kutha-kutha ing pulo Jawa, kayata Yogyakarta, Solo, Bandung, Jakarta, Surabaya, lan .

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.