What's New?

tukang urut seksi

Tukang Urut Seksi Sembunyi Dalam Tayar

Diterbitkan pada Saturday, 23 November 2013 Pukul 10.53

Sungai Petani: Enam wanita warga Thailand mempertaruhkan keselamatan diri masing-masing dengan melarikan diri melalui bumbung bangunan dua tingkat bagi mengelak dicekup pihak berkuasa yang membuat serbuan 

Jomo Malaya: Terjah Urut Body! Tukang Urut Seksi...

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 13.43

Terjah Urut BODY! Tukang Urut Seksi Menangis Salahkan Khalid WELCOME TO SELANGOR. Rumah Urut kian tumbuh macam cendawan di Selangor PAS tak boleh buat apa Diam dan tau bising kat Surau jer.

Tukang Urut Seksi Tanpa Lesen Dicekup

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 8.45

Ayer Keroh - Seramai 17 pendatang asing termasuk 12 wanita yang bekerja sebagai tukang urut, ditahan Jabatan Imigresen negeri di tiga lokasi sekitar Melaka.

Pakcik Tukang Urut Perempuan Seksi Bosan Dengan Kerja...

Diterbitkan pada Tuesday, 9 October 2012 Pukul 20.44

Diceritakan, pakcik yang bernama Siao Ah Pek (crazy old man) ini sudah bosan dengan kerjayanya sebagai tukang urut, sedangkan ramai anak muda (kami percaya)

Servis Terbaik Punya, Mandi Berahi 'main Buih Dan Seks...

Diterbitkan pada Thursday, 28 August 2014 Pukul 9.37

Menurut pihak berkuasa, bilik mandi berkenaan digunakan pemilik premis berkenaan menyediakan perkhidmatan seks berserta mandi buih di atas tilam secara bogel di antara tukang urut dan pelanggan. Tidak diketahui, kegunaan 

Tukang Urut Seksi Sembunyi Dalam Tayar

Diterbitkan pada Saturday, 23 November 2013 Pukul 11.11

TUKANG URUT SEKSI SEMBUNYI DALAM TAYAR. DUA tukang urut dijumpai bersembunyi di dalam timbunan tayar. Sungai Petani: Enam wanita warga Thailand mempertaruhkan keselamatan diri masing-masing dengan 

S A I N I O L O G I

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2009 Pukul 22.46

*sambil mata bersinar2 mengharapkn awek2 seksi yg urut ktorg*. dan hampehnya org kedai tu pn menjawab. "owh.. it will be me sir.. and Zaim: uishhh.. ooookey. best jeh. tukang urut aku tu siap ada kelulusan dlm bidang reflexologi lg tau ja everything psl bdn neh. and he can even with blinded eyes - sentuh ja part bdn, and he knows, tmpt ni angin byk la. kolestrol byk la. and whatsoever.. Aku: owh Zaim: kau? cemane? okey x? Aku: shaddap! get in the car.

Iklan Haram: Sedia 'hantar' Tukang Urut Seksi..!!

Diterbitkan pada Tuesday, 24 September 2013 Pukul 15.03

Iklan haram: Sedia 'hantar' tukang urut seksi. Antara lambakan iklan urut seks. Sinar Harian menyamar dengan menghubungi nombor tersebut. LAMBAKAN iklan urut seks semakin hari semakin berleluasa di merata-rata tempat di Lembah 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -