What's New?

tukang urut seksi

Jom Cap Teh: Tukang Urut

Diterbitkan pada Wednesday, 23 June 2010 Pukul 18.47

Urutan ini menggunakan perkhidmatan warga asing yang cun melecun.Kalau kita lihat di Bandaraya Kuala Lumpur,"fullamak" memang tukang urut berpakaian seksi. Kepada isteri-isteri di rumah awasilah pergerakan suami 

Iklan Haram: Sedia 'hantar' Tukang Urut Seksi..!!

Diterbitkan pada Tuesday, 24 September 2013 Pukul 15.03

Iklan haram: Sedia 'hantar' tukang urut seksi. Antara lambakan iklan urut seks. Sinar Harian menyamar dengan menghubungi nombor tersebut. LAMBAKAN iklan urut seks semakin hari semakin berleluasa di merata-rata tempat di Lembah 

18 Tukang Urut Seksi Ditangkap.

Diterbitkan pada Thursday, 1 November 2012 Pukul 5.00

Jabatan Imigresen Melaka menahan 18 tukang urut rakyat asing dalam operasi Program Penyelesaian Menyeluruh Pekerja/PATI (6P) di Melaka Raya di sini. Pengarahnya Kamalludin Ismail berkata kesemua mereka yang 

Tukang Urut Seksi Tanpa Lesen Dicekup

Diterbitkan pada Tuesday, 26 March 2013 Pukul 8.45

Ayer Keroh - Seramai 17 pendatang asing termasuk 12 wanita yang bekerja sebagai tukang urut, ditahan Jabatan Imigresen negeri di tiga lokasi sekitar Melaka.

Tukang Urut Seksi Sembunyi Dalam Tayar

Diterbitkan pada Saturday, 23 November 2013 Pukul 10.53

TUKANG URUT SEKSI SEMBUNYI DALAM TAYAR. DUA tukang urut dijumpai bersembunyi di dalam timbunan tayar. Sungai Petani: Enam wanita warga Thailand mempertaruhkan keselamatan diri masing-masing dengan 

S A I N I O L O G I

Diterbitkan pada Thursday, 28 May 2009 Pukul 22.46

*sambil mata bersinar2 mengharapkn awek2 seksi yg urut ktorg*. dan hampehnya org kedai tu pn menjawab. "owh.. it will be me sir.. and Zaim: uishhh.. ooookey. best jeh. tukang urut aku tu siap ada kelulusan dlm bidang reflexologi lg tau ja everything psl bdn neh. and he can even with blinded eyes - sentuh ja part bdn, and he knows, tmpt ni angin byk la. kolestrol byk la. and whatsoever.. Aku: owh Zaim: kau? cemane? okey x? Aku: shaddap! get in the car.

Pakcik Tukang Urut Perempuan Seksi Bosan Dengan Kerja...

Diterbitkan pada Tuesday, 9 October 2012 Pukul 20.44

Diceritakan, pakcik yang bernama Siao Ah Pek (crazy old man) ini sudah bosan dengan kerjayanya sebagai tukang urut, sedangkan ramai anak muda (kami percaya)

Tukang Urut Seksi Menangis Salahkan Khalid...

Diterbitkan pada Thursday, 2 August 2012 Pukul 13.43

Terjah Urut BODY! Tukang Urut Seksi Menangis Salahkan Khalid WELCOME TO SELANGOR. Rumah Urut kian tumbuh macam cendawan di Selangor PAS tak boleh buat apa Diam dan tau bising kat Surau jer.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -