What's New?

trik whatsapp celcom zip rename jar

Trick Paling Mudah Hantar File Jar Guna S40

Diterbitkan pada Sunday, 24 March 2013 Pukul 18.30

Dan Walau pun kita sda rename jd _jar bru hantar guna bluetooth jadinya operamini_jar.ext kan so dgn trick nie sungguh mudah. Jom kita terus jak toturial nya.. cara menghantar file jar dengan mudah di s40 first harus ada bahanya dulu. ✽ blueftp (ingat harus blueftp) ✽ file (.zip yg mahu di hantar) suda ada smuanya kita trus dgn toturialnya. ⒈ aktifkan bluetooth si pengirim dan si penerima ⒉ masuk aplikasi blueftp ⒊ sesudah tu tekan arrow kanan → (bluetooth)

Uc 94 Mod Handler Celcom Live Java Phone S40...

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 1.03

Assalammualaikum Wbt,wah wah wah . . . .ramai yang menunggu versi terbaru dari pihak UC Browser,kini admin telah mereliskan aplikasi ini kepada mod celcom setting coverage dalam handler daripada celcom.Korang 

Upgrade Uc 910 Handlerui 208 Mod Celcom Dead...

Diterbitkan pada Sunday, 7 July 2013 Pukul 3.00

uc-v91-java-208celdead Ip Bebas kalau ada yang Ip laju boleh guna..Pastikan Rename file ke Jar sebelum download achu hui.

Uc Browser Ultimate Celcom Live For Java...

Diterbitkan pada Monday, 7 October 2013 Pukul 8.04

UC BROWSER ULTIMATE CELCOM LIVE FOR JAVA PHONE S40. Posted by AchuHui on 08:04 AM, 07-Oct-13 • Under: aplikasi uc browser , Celcom. anakpanah.gif on.gif achu unlimited celcom live_jar.zipRename/Extrax KE file jar 

Ucweb 77 Handler Mod Mati Laluan Boleh Download Bagi...

Diterbitkan pada Thursday, 8 November 2012 Pukul 16.26

jadi siapa siapa mahu muat turun ucweb 7.7 mati laluan handler mod jar, ada kat bawah. downloadnow.jpg. zip rename ke jar. konek no ip no port, atau guna celcom 3g internet pun boleh.. SEMOGA DI FAHAMI, SELAMAT 

Celcom Live Update Uc9.0

Diterbitkan pada Thursday, 16 May 2013 Pukul 8.00

uc ini telah di modkan ke handler celcom live.korang tak perlulah nak susah letak trickaplikasi ini di ubah ke ZIP korang perlu rename ke JAR.Ingat sebelum save dalam handphone 

Trick Opmin Handlerui Digi Super Speed Browsing N...

Diterbitkan pada Thursday, 25 October 2012 Pukul 15.49

Okeh cara setting dea begini ya lihat SKRINSOTT yang aku sediakan. masih tak paham jugak. .Jangan Salah kan aku. tumblr_m7u8xdwyxQ1rc7gc6o1_500_thumb.gif. KAU PIKIR LAH SENDIRI ! ! opmin51speedui150.zip. Ni Opminhandler aku SUGGESTKAN Untuk kamu RENAME KE .JAR Whatsapp Plus Reborn v1.93 (ANTIBAN) · Chappie (2015) · write , read n post ~ · × Bored , Alone , Lonely , Missing & Half Crazy × · × Uc v9.4 One Piece Celcom Dead × 

Aplikasi Oupeng Vs Opmin Duet Trik Gratis All...

Diterbitkan pada Sunday, 7 July 2013 Pukul 2.19

jika pengen di rubah menjadi file jar silahkan di rename aja masbro smile .. nih sobat aplikasinya smile silahkan di download filenya??.. oupeng66handlerui203.zip · opmin7029915hui204c.zip. Hehehe nih masbro saya tambahin dengan TRIK GRATIS . GAMES | THEMES | http://wonosarizone.mywapblog.com/whatsapp-v2-10-2000-mod-e-by-exodius-gra.xhtml ke lubuk ane razz http://ryankyrazz.mywapblog.com/veripeng-7-1-ft-7-5-mod-celcom-deadftliv.xhtml 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -