What's New?

trik whatsapp celcom zip rename jar

Uc Browser Ultimate Celcom Live For Java...

Diterbitkan pada Monday, 7 October 2013 Pukul 15.04

UC BROWSER ULTIMATE CELCOM LIVE FOR JAVA PHONE S40. Posted by AchuHui on 08:04 AM, 07-Oct-13 • Under: aplikasi uc browser , Celcom. anakpanah.gif on.gif achu unlimited celcom live_jar.zipRename/Extrax KE file jar 

Uc 94 Mod Handler Celcom Live Java Phone S40...

Diterbitkan pada Monday, 21 October 2013 Pukul 8.03

Assalammualaikum Wbt,wah wah wah . . . .ramai yang menunggu versi terbaru dari pihak UC Browser,kini admin telah mereliskan aplikasi ini kepada mod celcom setting coverage dalam handler daripada celcom.Korang 

Kumpulan Aplikasi Java Zip N Jar

Diterbitkan pada Thursday, 27 February 2014 Pukul 3.53

[Tips-Trick] [Application Java] [Games] [trik celcom ] [trik maxis] [trik digi]. kumpulan aplikasi java zip n jar. Di: ApLiKaSi JaVa. asalamualaikum hari nie saya nak berkongsi sedikit aplikasi java okey saya tak cukup masa nak ckp pnjang trus je 

Trick Paling Mudah Hantar File Jar Guna S40

Diterbitkan pada Monday, 25 March 2013 Pukul 1.30

Dan Walau pun kita sda rename jd _jar bru hantar guna bluetooth jadinya operamini_jar.ext kan so dgn trick nie sungguh mudah. Jom kita terus jak toturial nya.. cara menghantar file jar dengan mudah di s40 first harus ada bahanya dulu. ✽ blueftp (ingat harus blueftp) ✽ file (.zip yg mahu di hantar) suda ada smuanya kita trus dgn toturialnya. ⒈ aktifkan bluetooth si pengirim dan si penerima ⒉ masuk aplikasi blueftp ⒊ sesudah tu tekan arrow kanan → (bluetooth)

Uc9.3 Turbo Celcom Dead

Diterbitkan pada Saturday, 21 September 2013 Pukul 11.02

change zip to jar Celcom no ip no port uc 9.3 test celcom dead turbo -jar.zip. Cara Melajukan Internet Tahap Limit uc browser 9.3 turbo speed mod celcom live java aplikasi » 

Internet Percuma Maxis, Celcom & Digi Untuk Semua...

Diterbitkan pada Friday, 19 October 2012 Pukul 1.42

Untuk format .zip kat atas ada yang kena rename ke .jar saja. So, pandai-pandai la korang okay! Pastikan kredit di bawah RM1 untuk mencuba aplikasi! Good Luck! ******************. Cara download aplikasi: Anda hanya 

Aplikasi Oupeng Vs Opmin Duet Trik Gratis All...

Diterbitkan pada Sunday, 7 July 2013 Pukul 9.19

jika pengen di rubah menjadi file jar silahkan di rename aja masbro smile .. nih sobat aplikasinya smile silahkan di download filenya??.. oupeng66handlerui203.zip · opmin7029915hui204c.zip. Hehehe nih masbro saya tambahin dengan TRIK GRATIS . GAMES | THEMES | http://wonosarizone.mywapblog.com/whatsapp-v2-10-2000-mod-e-by-exodius-gra.xhtml ke lubuk ane razz http://ryankyrazz.mywapblog.com/veripeng-7-1-ft-7-5-mod-celcom-deadftliv.xhtml 

Ucweb 77 Handler Mod Mati Laluan Boleh Download Bagi...

Diterbitkan pada Thursday, 8 November 2012 Pukul 23.26

jadi siapa siapa mahu muat turun ucweb 7.7 mati laluan handler mod jar, ada kat bawah. downloadnow.jpg. zip rename ke jar. konek no ip no port, atau guna celcom 3g internet pun boleh.. SEMOGA DI FAHAMI, SELAMAT 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -