trick youtube handler celcom 2013

Trick Facebook Handler (celcom)

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 14.00

Assalamu'alaikum wr.wb. Bagaimana kabarnya sobat?semoga masih dalam keadaan sehat . Untuk kali ini , saya akan share trick Facebook handler Untuk celcom . Syarat :- 1. Download dulu Facebook Handlernya di sini 2.

Trik Uc Browser Handler Celcom Dead N Uc 72 Handlerui...

Diterbitkan pada Monday, 15 July 2013 Pukul 15.30

Trik ni hanya berjalan pada versi yang handler saje Lihat trik dibawah 10.1.72.56:8080/prepaid/web_service_not_allowed_message.htm?imsi=01424623000/~kabuto/nph-proxy.cgi/20/http/mini5.opera-mini.net copy teks katĀ 

Youtube Handler Maxis

Diterbitkan pada Wednesday, 13 March 2013 Pukul 14.00

Selamat tengah hari pada para pengunjung dan rakan MBW. Pada hari ini dalam sejarah MWB, Admin nak sharekan youtube handler untuk mxs. Dengan menggunakn trik yang sama.

Trick Celcom Youtube Handler

Diterbitkan pada Saturday, 10 November 2012 Pukul 4.00

Hii aLL.. First.. pLease dOwnLoad youtube handler hErE..!! cLik_hErE.JAR cLik_hErE.ZIP And ThEn TypE LikE This REMOVE PORT: X (MarK) PROXY TYPE: HosT PROXY SERVER:

Senarai Trick Trick Yg Boleh Tembus Guna Operamini Handler...

Diterbitkan pada Thursday, 13 September 2012 Pukul 13.32

Under: trick celcom. assalamualaikum wr mwb kita bertemu lagi genkz, aku nak share kat korang senarai trick trick yang boleh tembus guna operamini handler celcom. FRONTQUERY ANDA frenzer.mobi.4-go.mig33.com/genkz/http/ frenzer.mobi.4-go.u-mobile.com/genkz/http/ frenzer.mobi.4-go.yahoo.com/genkz/http/ frenzer.mobi.4-go.youtube.com/genkz/http/ frenzer.mobi.4-go.firefox.com/genkz/http/ frenzer.mobi.4-go.nimbuzz.com/genkz/http/

Trick Free Internet Celcom Guna Opmin 42 Labs...

Diterbitkan pada Thursday, 6 September 2012 Pukul 10.41

Kerana sudi share trick ni ngan noob mcm saya ok sebelum cerita pasal trick nya.. korg kena lah ada opmin nya.. amik ni download opera-4-2-labs-handler-15.apk tpi korg kena juga donlot aplikasi ni kalau nak jalan kanĀ 

Trik Opmin Celcom : Guna Opnext 70

Diterbitkan pada Thursday, 3 May 2012 Pukul 8.25

01:50 AM, 03-May-12. APN tu lebih baik kalau di letak celcom3g ataw wap.celcom.net.my , tapi pastikan huruf kecil semua nya XD, apa2 pun nice trick. . @catuk, youtube handler punya trik belum jumpa lagilah genk.

Youtube Handler Celcom

Diterbitkan pada Sunday, 25 November 2012 Pukul 17.33

Assalamualaikum .pagi ni aq nak share youtube download Ni screnshot dri phone ku Download at bwh ni yourtube103handlerui150.jar Ni pulak untuk lihat connection m-connection.sisx.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X