trick opera celcom tak makan kredit

Trick Operamini 42 Celcom Hidup Laluan Dapat Download File...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 16.11

-gunakan celcom 3g internet atau ip=kosngkan port=0 setting internet operamini -remove port : tandakan -proxy type : host -proxy address : m.frenspot.com silahkan di cuba. Download OPERAMINI 4.2.zip rename ke .jar *cara senang download dari tusfiles - Pertama klik dahulu link ini http://www.tusfiles.net/?design=4 - setelah masuk ke halaman tusfile design 4 asman pada 08:36, 17-Jun-13. BONZER ada kha ip celcom android yg tak telan kredit masa online ?

Trick Opera Celcom Adroit

Diterbitkan pada Friday, 6 April 2012 Pukul 9.30

Nanti tak pasal2 kredit kena tolak.. Cuba time xde kredit je. sila pastikan juga,korang set betol2..Jika terdapat sbrang kesilapan..Memang x jd la jwbnya itu je genkKalau x paham atau x menjadi..Komen je..Nanti aku bls 

Trick Operamini Celcom Android Paling Simple

Diterbitkan pada Friday, 5 October 2012 Pukul 3.15

Kalau sebelum ni saya dan berikan trick operamini Digi untuk android yang boleh dikatakan senang nak buat, trick kali ni lagi senang dari tu..sesuai untuk newbie yang baru berjinak-jinak dengan trick free internet ni. Pastikan korang guna trick ni time takda kredit. Benda pertama yang kita kena buat Nak tnya klu kita ON "Use packet data" & "Data roaming" x makan kredit kita ke? Sbb dlu pernah ter..ON, dia makan kredit wlupun sya x online. Lpas OFF bru ok.

Trick Opera Mini 6.5 Multioperator 2012

Diterbitkan pada Sunday, 5 February 2012 Pukul 12.09

Comments. 31 responses to "trick opera Mini 6.5 Multioperator 2012" Gshark93 on 04:12 AM, 11-Feb-12. bromakan kredit gua dekat 10ringgit dah nehadehhaku dh ikot step by step dahtp tk dpt gakasal ek?

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 8.41

Selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah. CUSTOM HTTP http://wap.speesh.com.mini5beta.opera-mini.net:80

Free Internet Untuk Pengguna Android

Diterbitkan pada Thursday, 26 December 2013 Pukul 0.50

Make sure yg kredit korang dah tnggal skit. Klau x, trik ni akan makan kredit korang. ♫ Pastikan tarikh kredit korang tidak luput. (SOX dan UOX digalakkan). ♫ Sebelum surf internet guna opera mini ni, korang kena enable 

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 23 April 2013 Pukul 14.04

Pada hari ini aku akan berkongsi TRIK celcom tak makan kredit.Trik ni bukan lah aku yang cari tetapi trik ni aku COPY dekat Salah satu Group di facebook,kepada yang nak join Group tu add aku difacebook Sufian 

Trik Celcom Opmin Handler Tak Telan Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 12 June 2012 Pukul 13.23

Hahaha. . Setelah aku buat iklan maxis tadi. . . Skang aku nak bg korg trik celcom x telan kredit. . . Okeh, , , baca.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X