What's New?

trick opera celcom tak makan kredit

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 8.41

TRIK CELCOM TAK MAKAN KREDIT. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Trick Celcom Guna Opera Mini 42 Free Internet...

Diterbitkan pada Thursday, 17 November 2011 Pukul 13.11

google-cust.opera-mini.net:1080. Yang lain biarkan kosong adanya pastu tekan OK.Kalau semuanya betul,patutnya tembus lah.Mmsatu lagi yg unik dengan trick ni,dia tak telan kredit wink tapi pastikan sim Celcom korang 

Trick Celcom Free Internet Browsing

Diterbitkan pada Friday, 21 October 2011 Pukul 8.18

Untuk melaksanakan trick Celcom ni,korang memerlukan Opera Mini Handler 4.2.Ingat,Opera Mini 15:24, 29-Nov-11. knpe celcom download makan kredit.abih kridet membar aku.sian kat die.untk nc3 knpe x leh tembus 

Celcom X Tolak Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 26 February 2013 Pukul 2.31

Mat petang semuanya dan salam 1 malaysia. hari nih admin nak share trik celcom x tolak kredit k? homepage: http://mms.celcom.net.my.server4.operamini.com (ip) 118.098.233.020 80.239.242.113 82.145.209.253 64.288.180.129 

New Update Ucbrowser Handler Celcom (android)

Diterbitkan pada Tuesday, 1 October 2013 Pukul 16.48

tengok SS dlo biar lebih puas dg keberhasilan trick nie . proxy server (mms.celcom.net.my:1080/). yg laen blank je Kalau kredit ad lagi kne telan x?biasenye on data terus kdit kne telan. opera mini 4.4 for android ada g?

Trick Opera Mini 6.5 Multioperator 2012

Diterbitkan pada Sunday, 5 February 2012 Pukul 12.09

Under: CELCOM FREE INTERNET , MAXIS FREE INTERNET , U MOBILE TRICK. Hello guys this trick work with Maxis, Celcom, U Mobile. Maxis Opera Mini 6.5 Multioperator jar or Opera Mini 6.5 Multioperator zip for .zip just rename it to .jar. After you have download it, open and choose your operator trick at ''Tricks''. Gshark93 on 04:12 AM, 11-Feb-12. bromakan kredit gua dekat 10ringgit dah nehadehhaku dh ikot step by step dahtp tk dpt gakasal ek?

Free Internet Untuk Pengguna Android

Diterbitkan pada Thursday, 26 December 2013 Pukul 0.50

Make sure yg kredit korang dah tnggal skit. Klau x, trik ni akan makan kredit korang. ♫ Pastikan tarikh kredit korang tidak luput. (SOX dan UOX digalakkan). ♫ Sebelum surf internet guna opera mini ni, korang kena enable 

Handler Multi 71 Celcom Hidup/mati Laluan...

Diterbitkan pada Saturday, 7 September 2013 Pukul 5.51

HANDLER MULTI 7.1 CELCOM HIDUP/MATI LALUAN. Posted by freesite, server opera dan juga dns google. bro camne nk buat celcom live tak telan kredit Alat perang ada tp try semua trik yg aq pnya tak lepas la.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -