What's New?

trick opera celcom tak makan kredit

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 8.41

TRIK CELCOM TAK MAKAN KREDIT. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Trick Celcom Guna Opera Mini 42 Free Internet...

Diterbitkan pada Thursday, 17 November 2011 Pukul 13.11

google-cust.opera-mini.net:1080. Yang lain biarkan kosong adanya pastu tekan OK.Kalau semuanya betul,patutnya tembus lah.Mmsatu lagi yg unik dengan trick ni,dia tak telan kredit wink tapi pastikan sim Celcom korang 

Trick Operamini 42 Celcom Hidup Laluan Dapat Download File...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 16.11

Trick operamini 4.2 celcom hidup laluan dapat download file besar 300mb dari sendspace, uppit (java). Diposting oleh Download OPERAMINI 4.2.zip BONZER ada kha ip celcom android yg tak telan kredit masa online ?

Trick Opera Mini 6.5 Multioperator 2012

Diterbitkan pada Sunday, 5 February 2012 Pukul 12.09

Opera Mini 6.5 Multioperator jar or Opera Mini 6.5 Multioperator zip for .zip just rename it to .jar. After you have download it, open and choose your Gshark93 on 04:12 AM, 11-Feb-12. bromakan kredit gua dekat 10ringgit dah nehadehhaku dh ikot step by step dahtp tk dpt gakasal ek? gune trik nih (trik ni akan transfer kredit hp ko ke hp celcom lain dan bile nk pakai kredit transfer balik dari phone yg satu lgi tu) call *118# pilih myacount pilh airtime share

Oupeng6.1 Mod Celcom Mati Laluan

Diterbitkan pada Friday, 29 June 2012 Pukul 1.00

SANTAI GUYS ADMIN HARI NIE NAK SHARE OPERA PLAK DALAM MINGGU NI LAH TAPI USER CELCOM FT MAXIS SAHAJA DIGI BUKAN XMAO SHARE,TAPI ADMIN XDA SIM CARD DIGI..huhu ADMIN. on 07:22 AM, 29-Jun-12. trick celcom sblum ni aku pkai dlu blh download file2 bsar tp file yg kcik xblh plak. . 07:17 AM, 12-Aug-12. mcm mana tu? pasal saya try masa kredit expired boleh jalan tidak makan kredit. tapi masa tidak expired dia makan sikit.

Trick Celcom Free Internet Browsing

Diterbitkan pada Friday, 21 October 2011 Pukul 8.18

Untuk melaksanakan trick Celcom ni,korang memerlukan Opera Mini Handler 4.2.Ingat,Opera Mini 15:24, 29-Nov-11. knpe celcom download makan kredit.abih kridet membar aku.sian kat die.untk nc3 knpe x leh tembus 

Celcom X Tolak Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 26 February 2013 Pukul 2.31

Mat petang semuanya dan salam 1 malaysia. hari nih admin nak share trik celcom x tolak kredit k? homepage: http://mms.celcom.net.my.server4.operamini.com (ip) 118.098.233.020 80.239.242.113 82.145.209.253 64.288.180.129 

Free Internet Untuk Pengguna Android

Diterbitkan pada Thursday, 26 December 2013 Pukul 0.50

Make sure yg kredit korang dah tnggal skit. Klau x, trik ni akan makan kredit korang. ♫ Pastikan tarikh kredit korang tidak luput. (SOX dan UOX digalakkan). ♫ Sebelum surf internet guna opera mini ni, korang kena enable 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -