trick opera celcom tak makan kredit

Trik Celcom Tak Telan Kredit

Diterbitkan pada Thursday, 20 December 2012 Pukul 15.00

Okeh, , , baca betul2 pertama korg edit dulu proxy dan port korg. . . Buat mcm ni kat proxy: 141.000.011.253 port: 80 pastu korg bukak mana2 handler yg korg nak pastu buat mcm ni kat fq: mms.celcom.net.my proxy tipe: 

Pianz Masterv2 Blog™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 8.41

TRIK celcom tak makan kredit. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Cara Install Opera Celcom Live Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Thursday, 24 July 2014 Pukul 23.48

Cara install opera celcom live tak makan kredit. UC WEB FOR celcom LIVE AND DEAD ON (ANDROID) | ^^GHOSTBANGKITZ^^ opera Mini X makan kredit July 2014 Trik Mencuci Handphone dengan Aman Handphone merupakan benda 

Oupeng6.1 Mod Celcom Mati Laluan

Diterbitkan pada Friday, 29 June 2012 Pukul 1.00

SANTAI GUYS ADMIN HARI NIE NAK SHARE opera PLAK DALAM MINGGU NI LAH TAPI USER celcom FT MAXIS SAHAJA DIGI BUKAN XMAO SHARE,TAPI ADMIN XDA SIM CARD DIGI..huhu ADMIN. on 07:22 AM, 29-Jun-12. trick celcom sblum ni aku pkai dlu blh download file2 bsar tp file yg kcik xblh plak. . 07:17 AM, 12-Aug-12. mcm mana tu? pasal saya try masa kredit expired boleh jalan tidak makan kredit. tapi masa tidak expired dia makan sikit.

Trik Celcom Opmin Handler Tak Telan Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 12 June 2012 Pukul 13.23

Hahaha. . Setelah aku buat iklan maxis tadi. . . Skang aku nak bg korg trik celcom x telan kredit. . . Okeh, , , baca betul2 pertama korg edit dulu proxy dan port korg. . . Buat mcm ni kat proxy: 141.000.011.253 port: 80 pastu korg 

Setting Homepage Access Point Celcom(tak Makan Kredit...

Diterbitkan pada Thursday, 16 August 2012 Pukul 0.26

Khas untuk pengguna CelcomKali ini saya ingin kongsikan trick celcom yang tidak tolak reload/kredit semasa on9Simple trick hanya di tambah pada Homepage di access point

Trick Opera Celcom Adroit

Diterbitkan pada Friday, 6 April 2012 Pukul 9.30

Nanti tak pasal2 kredit kena tolak.. Cuba time xde kredit je. sila pastikan juga,korang set betol2..Jika terdapat sbrang kesilapan..Memang x jd la jwbnya itu je genkKalau x paham atau x menjadi..Komen je..Nanti aku bls 

Trick Celcom Tak Telan Kredit April 2013

Diterbitkan pada Sunday, 28 April 2013 Pukul 8.24

Assalamualikum sob Kali admin Nak Bagi trick Celcomz..trick nie sdh aQ Ujin sendiri MANTAP tak TELAN kredit Cek OKEY NIETRICK NYA Frontquery: Kosongkan Remove Port: Tandakan.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X