trick opera celcom tak makan kredit

Trik Operamini 6.0 Handlerui Celcom

Diterbitkan pada Wednesday, 14 March 2012 Pukul 14.01

Category: trick celcom. apa khabar genk. tentu nya sihat2 ya? Ari nie aq nak share ngan kowang trik opera 6.0 celcom? Dari pada aq simpan lama2 kat aq baek aq share kat kowang? hahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahah iklan jap? Ok la nie trik nya letak kat fronquery mms.celcom.net.my.4-go.com/cgi-bin/nph-get.cgi/2cang/http/ princess [08:37 AM, 14-Mar-12]. klu sim aktif kredit 2 kna makan la..cm mna 2..aqu kurang jlas la genk.

Trick Opera Celcom Adroit

Diterbitkan pada Friday, 6 April 2012 Pukul 9.30

Nanti tak pasal2 kredit kena tolak.. Cuba time xde kredit je. sila pastikan juga,korang set betol2..Jika terdapat sbrang kesilapan..Memang x jd la jwbnya itu je genkKalau x paham atau x menjadi..Komen je..Nanti aku bls 

Trick Celcom Tak Telan Kredit April 2013

Diterbitkan pada Sunday, 28 April 2013 Pukul 8.24

Assalamualikum sob Kali admin Nak Bagi trick Celcomz..trick nie sdh aQ Ujin sendiri MANTAP tak TELAN kredit Cek OKEY NIETRICK NYA Frontquery: Kosongkan Remove Port: Tandakan.

Trick Operamini 42 Celcom Hidup Laluan Dapat Download File...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 16.11

-gunakan celcom 3g internet atau ip=kosngkan port=0 setting internet operamini -remove port : tandakan -proxy type : host -proxy address : m.frenspot.com silahkan di cuba. Download OPERAMINI 4.2.zip rename ke .jar *cara senang download dari tusfiles - Pertama klik dahulu link ini http://www.tusfiles.net/?design=4 - setelah masuk ke halaman tusfile design 4 asman on 07:36 AM, 17-Jun-13. BONZER ada kha ip celcom android yg tak telan kredit masa online ?

Opera Celcom Tamat Laluan

Diterbitkan pada Friday, 29 June 2012 Pukul 1.00

SALAM SANTAI GUYS ADMIN HARI NIE NAK SHARE opera PLAK DALAM MINGGU NI LAH TAPI USER celcom FT MAXIS SAHAJA DIGI BUKAN XMAO SHARE,TAPI ADMIN XDA SIM CARD DIGI..huhu ADMIN. trick celcom sblum ni aku pkai dlu blh download file2 bsar tp file yg kcik xblh plak. . . Nah skrng download . AM, 12-Aug-12]. mcm mana tu? pasal saya try masa kredit expired boleh jalan tidak makan kredit. tapi masa tidak expired dia makan sikit.

Trik Celcom Tak Telan Kredit

Diterbitkan pada Thursday, 20 December 2012 Pukul 15.00

Okeh, , , baca betul2 pertama korg edit dulu proxy dan port korg. . . Buat mcm ni kat proxy: 141.000.011.253 port: 80 pastu korg bukak mana2 handler yg korg nak pastu buat mcm ni kat fq: mms.celcom.net.my proxy tipe: 

Pianz Masterv2 Blog™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 23 April 2013 Pukul 14.04

Pada hari ini aku akan berkongsi TRIK celcom tak makan kredit.Trik ni bukan lah aku yang cari tetapi trik ni aku COPY dekat Salah satu Group di facebook,kepada yang nak join Group tu add aku difacebook Sufian 

Pianz Masterv2 Blog™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 8.41

TRIK celcom tak makan kredit. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X