What's New?

trick opera celcom tak makan kredit

Trick Celcom Guna Opera Mini 42 Free Internet...

Diterbitkan pada Thursday, 17 November 2011 Pukul 6.11

google-cust.opera-mini.net:1080. Yang lain biarkan kosong adanya pastu tekan OK.Kalau semuanya betul,patutnya tembus lah.Mmsatu lagi yg unik dengan trick ni,dia tak telan kredit wink tapi pastikan sim Celcom korang 

Trick Opera Mini 6.5 Multioperator 2012

Diterbitkan pada Sunday, 5 February 2012 Pukul 5.09

Hello guys this trick work with Maxis, Celcom, U Mobile. Maxis use Trick Opera Mini 6.5 Multioperator 2012 bromakan kredit gua dekat 10ringgit dah nehadehhaku dh ikot step by step dahtp tk dpt gakasal ek?

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 1.41

TRIK CELCOM TAK MAKAN KREDIT. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Trik Celcom Free Internet Guna Opmin 42,43...

Diterbitkan pada Thursday, 12 April 2012 Pukul 7.19

Trik Celcom free internet kali ini aku kata simple sebab korang tak perlu lagi nak buat new access point atau guna prov file. Bagi yg masih tak tau cara dapatkan configuration setting Celcom,sila baca posting; Cara Dapatkan configuration Setting Celcom (Celcom 3G Wap). UNTUK OPERA MINI 4.2 DAN 4.3 silalah download dulu bagi yg masih belum ada versi handler-nya. Opera Mini 4.2 Handler: Nice,tapi laluan kena hidup dan kredit kompom kena makan 

New Update Ucbrowser Handler Celcom (android)

Diterbitkan pada Tuesday, 1 October 2013 Pukul 9.48

tengok SS dlo biar lebih puas dg keberhasilan trick nie . proxy server (mms.celcom.net.my:1080/). yg laen blank je Kalau kredit ad lagi kne telan x?biasenye on data terus kdit kne telan. opera mini 4.4 for android ada g?

Trick Celcom Free Internet Browsing

Diterbitkan pada Friday, 21 October 2011 Pukul 1.18

Untuk melaksanakan trick Celcom ni,korang memerlukan Opera Mini Handler 4.2.Ingat,Opera Mini 15:24, 29-Nov-11. knpe celcom download makan kredit.abih kridet membar aku.sian kat die.untk nc3 knpe x leh tembus 

Celcom X Tolak Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 19.31

Mat petang semuanya dan salam 1 malaysia. hari nih admin nak share trik celcom x tolak kredit k? homepage: http://mms.celcom.net.my.server4.operamini.com (ip) 118.098.233.020 80.239.242.113 82.145.209.253 64.288.180.129 

Free Internet Untuk Pengguna Android

Diterbitkan pada Wednesday, 25 December 2013 Pukul 17.50

Make sure yg kredit korang dah tnggal skit. Klau x, trik ni akan makan kredit korang. ♫ Pastikan tarikh kredit korang tidak luput. (SOX dan UOX digalakkan). ♫ Sebelum surf internet guna opera mini ni, korang kena enable 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -