trick opera celcom tak makan kredit

Trik Celcom Opmin Handler Tak Telan Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 12 June 2012 Pukul 13.23

Hahaha. . Setelah aku buat iklan maxis tadi. . . Skang aku nak bg korg trik celcom x telan kredit. . . Okeh, , , baca.

Trick Operamini 42 Celcom Hidup Laluan Dapat Download File...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 16.11

-gunakan celcom 3g internet atau ip=kosngkan port=0 setting internet operamini -remove port : tandakan -proxy type : host -proxy address : m.frenspot.com silahkan di cuba. Download OPERAMINI 4.2.zip rename ke .jar *cara senang download dari tusfiles - Pertama klik dahulu link ini http://www.tusfiles.net/?design=4 - setelah masuk ke halaman tusfile design 4 asman pada 08:36, 17-Jun-13. BONZER ada kha ip celcom android yg tak telan kredit masa online ?

Trick Opera Celcom Adroit

Diterbitkan pada Friday, 6 April 2012 Pukul 9.30

Nanti tak pasal2 kredit kena tolak.. Cuba time xde kredit je. sila pastikan juga,korang set betol2..Jika terdapat sbrang kesilapan..Memang x jd la jwbnya itu je genkKalau x paham atau x menjadi..Komen je..Nanti aku bls 

Trick Operamini Celcom Android Paling Simple

Diterbitkan pada Friday, 5 October 2012 Pukul 3.15

Pada post kali ni saya akan berikan trick mudah operamini di android untuk talian kegemaran ramai..c3lc0m. Kalau sebelum Nak tnya klu kita ON "Use packet data" & "Data roaming" x makan kredit kita ke? Sbb dlu pernah 

Cara Install Opera Celcom Live Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Thursday, 24 July 2014 Pukul 14.00

UC WEB FOR celcom LIVE AND DEAD ON (ANDROID) | ^^GHOSTBANGKITZ^^ opera Mini X makan kredit July 2014 Trik Mencuci Handphone dengan Aman Handphone merupakan benda yang Cara Mudah Install opera Web Browser di 

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 23 April 2013 Pukul 14.04

TRIK celcom tak makan kredit. ASSALAMUALAIKUM W.B.T Dan SALAM 1 MALAYSIA Terima kasih kepada hadrat Illahi kerana memberi kita bernafas lagi dihari yang indah ini. Jika post sebelum ini aku berkongsi 

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 8.41

TRIK celcom tak makan kredit. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Free Internet Untuk Pengguna Android

Diterbitkan pada Thursday, 26 December 2013 Pukul 0.50

Make sure yg kredit korang dah tnggal skit. Klau x, trik ni akan makan kredit korang. ♫ Pastikan tarikh kredit korang tidak luput. (SOX dan UOX digalakkan). ♫ Sebelum surf internet guna opera mini ni, korang kena enable 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X