What's New?

trick opera celcom tak makan kredit

Trick Android Celcom Dan Maxis Free Internet...

Diterbitkan pada Saturday, 25 February 2012 Pukul 10.31

maxis.mobby.me.server4.operamini.com:80 dh siap tekan save dan surflah smile. Amaran : Sebaik baiknya korang pastikan kredit korang dibawah serringgit klu tidak walaupun korang tk install opmin lagi, kredit korang dh 

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 8.41

TRIK CELCOM TAK MAKAN KREDIT. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Free Internet Untuk Pengguna Android

Diterbitkan pada Thursday, 26 December 2013 Pukul 0.50

Make sure yg kredit korang dah tnggal skit. Klau x, trik ni akan makan kredit korang. ♫ Pastikan tarikh kredit korang tidak luput. (SOX dan UOX digalakkan). ♫ Sebelum surf internet guna opera mini ni, korang kena enable 

Celcom X Tolak Kredit

Diterbitkan pada Tuesday, 26 February 2013 Pukul 2.31

Mat petang semuanya dan salam 1 malaysia. hari nih admin nak share trik celcom x tolak kredit k? homepage: http://mms.celcom.net.my.server4.operamini.com (ip) 118.098.233.020 80.239.242.113 82.145.209.253 64.288.180.129 

Trick Operamini 42 Celcom Hidup Laluan Dapat Download File...

Diterbitkan pada Tuesday, 22 January 2013 Pukul 16.11

Trick operamini 4.2 celcom hidup laluan dapat download file besar 300mb dari sendspace, uppit (java). Diposting oleh Download OPERAMINI 4.2.zip BONZER ada kha ip celcom android yg tak telan kredit masa online ?

Hack Stars Malaysia: Android: Trick Internet Percuma Celcom

Diterbitkan pada Thursday, 11 July 2013 Pukul 2.07

7) Jangan lupa, korang harus meng"klik" link yg sampai di email untuk mengesahkan akaun mcent korang CARA MENDAPATKAN KREDIT☆ Install aplikasi yang ditawarkan oleh Mcent, buka selama 30 saat, kamu akan memperolehi .. tq bromsh blh guna trik nitp syarat wajib memang kena credit rm0kalau tak memang dengan rakusnya celcom telan credit andahahaha, dlm masa kurang seminit dia telan rm5 crdit sy..hahaha, slepas hbs credit baru la dia 

Trick Celcom Guna Opera Mini 42 Free Internet...

Diterbitkan pada Thursday, 17 November 2011 Pukul 13.11

google-cust.opera-mini.net:1080. Yang lain biarkan kosong adanya pastu tekan OK.Kalau semuanya betul,patutnya tembus lah.Mmsatu lagi yg unik dengan trick ni,dia tak telan kredit wink tapi pastikan sim Celcom korang 

Trick Opera Mini 6.5 Multioperator 2012

Diterbitkan pada Sunday, 5 February 2012 Pukul 12.09

Opera Mini 6.5 Multioperator jar or Opera Mini 6.5 Multioperator zip for .zip just rename it to .jar. After you have download it, open and choose your Gshark93 on 04:12 AM, 11-Feb-12. bromakan kredit gua dekat 10ringgit dah nehadehhaku dh ikot step by step dahtp tk dpt gakasal ek? gune trik nih (trik ni akan transfer kredit hp ko ke hp celcom lain dan bile nk pakai kredit transfer balik dari phone yg satu lgi tu) call *118# pilih myacount pilh airtime share

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -