What's New?

trick opera celcom tak makan kredit

Trick Android Celcom Dan Maxis Free Internet...

Diterbitkan pada Saturday, 25 February 2012 Pukul 3.31

TRICK ANDROID CELCOM DAN MAXIS FREE INTERNET 2012 Bagi pengguna Celcom : Pilih Celcom 3G Internet pastu edit camni. NAME:CELCOM OPERA APN: Celcom3g PROXY: 141.0.011.253. PORT: 80. MMSC: http://mms.celcom.net.my.etern1ty.ru/cgi-bin/ nph-proxy.cgi/0a/http/ AUTHENTICATION: PAP Amaran : Sebaik baiknya korang pastikan kredit korang dibawah serringgit klu tidak walaupun korang tk install opmin lagi, kredit korang dh kena telan!

Celcom X Tolak Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 19.31

Mat petang semuanya dan salam 1 malaysia. hari nih admin nak share trik celcom x tolak kredit k? homepage: http://mms.celcom.net.my.server4.operamini.com (ip) 118.098.233.020 80.239.242.113 82.145.209.253 64.288.180.129 

Trick Celcom Free Internet Browsing

Diterbitkan pada Friday, 21 October 2011 Pukul 1.18

Untuk melaksanakan trick Celcom ni,korang memerlukan Opera Mini Handler 4.2.Ingat,Opera Mini 15:24, 29-Nov-11. knpe celcom download makan kredit.abih kridet membar aku.sian kat die.untk nc3 knpe x leh tembus 

Trik Operamini 6.0 Handlerui Celcom

Diterbitkan pada Wednesday, 14 March 2012 Pukul 7.01

Under: TRICK CELCOM. apa khabar genk. tentu nya sihat2 ya? Ari nie aq nak share ngan kowang trik opera 6.0 celcom? Dari pada aq simpan lama2 kat aq baek aq share kat kowang? hahahahahahahahahahahahah hahahahahahahahahahahahah iklan jap? Ok la nie trik nya letak kat fronquery mms.celcom.net.my.4-go.com/cgi-bin/nph-get.cgi/2cang/http/ princess on 08:37 AM, 14-Mar-12. klu sim aktif kredit 2 kna makan la..cm mna 2..aqu kurang jlas la genk.

Free Internet Untuk Pengguna Android

Diterbitkan pada Wednesday, 25 December 2013 Pukul 17.50

Make sure yg kredit korang dah tnggal skit. Klau x, trik ni akan makan kredit korang. ♫ Pastikan tarikh kredit korang tidak luput. (SOX dan UOX digalakkan). ♫ Sebelum surf internet guna opera mini ni, korang kena enable 

Trick Celcom Guna Opera Mini 42 Free Internet...

Diterbitkan pada Thursday, 17 November 2011 Pukul 6.11

google-cust.opera-mini.net:1080. Yang lain biarkan kosong adanya pastu tekan OK.Kalau semuanya betul,patutnya tembus lah.Mmsatu lagi yg unik dengan trick ni,dia tak telan kredit wink tapi pastikan sim Celcom korang 

Masterv2 News™: Trik Celcom Tak Makan Kredit

Diterbitkan pada Monday, 25 February 2013 Pukul 1.41

TRIK CELCOM TAK MAKAN KREDIT. Assalamualaikum dan selamat pagi isnin,hari ini aku ingin kongsikan trik celcom yang tak makan kredit dan juga yang aku pakai sekarang,tanpa buang masa copy trik dibawah.

Trick Opera Mini 6.5 Multioperator 2012

Diterbitkan pada Sunday, 5 February 2012 Pukul 5.09

Under: CELCOM FREE INTERNET , MAXIS FREE INTERNET , U MOBILE TRICK. Hello guys this trick work with Maxis, Celcom, U Mobile. Maxis Opera Mini 6.5 Multioperator jar or Opera Mini 6.5 Multioperator zip for .zip just rename it to .jar. After you have download it, open and choose your operator trick at ''Tricks''. Gshark93 on 04:12 AM, 11-Feb-12. bromakan kredit gua dekat 10ringgit dah nehadehhaku dh ikot step by step dahtp tk dpt gakasal ek?

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -