testimoni sabun layer

Me_azrynn: Testimoni Sabun Gluta Kojic Vit C

Diterbitkan pada Wednesday, 1 August 2012 Pukul 13.46

Seperti yang telah dijanjikan dulu, aku nak tunjukkan hasil bergambar setelah aku menggunakan sabun gluta. Memang memuaskan bila tengok testimoni you nie :) ni sis pkai sabun gluta yg 3 layer or 2 layer ea?

Diari Cik Pipi: .testimoni : Sabun Glutathione Collagen (1).

Diterbitkan pada Thursday, 1 November 2012 Pukul 23.00

Aku kan kulit gelap . pastu tambah pulak dengan masalah jerawat yang tak pernah nak benti membiak , ia sangat stress ! aku pun tak sure howe aku jumpa sabun ni . beberapa hari gak la aku dok usha kat internet pasal 

Sabun Glutakojic 3 Layer Original

Diterbitkan pada Saturday, 3 August 2013 Pukul 16.47

"sabun dah dapat, 3 kali cuci dah dapat rasa kesanmak kita pun nak guna juga..hehehe " testimoni Rohamiza " Sis, brg dah dapat petang semalam, dah pakai sabun 2 , bes sgt2..smlm sampai terus pakai,baru sehari dah 

Antara Sabun Susu Beras & Sabun Gluta 3 Layer, Yang...

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 14.19

Entri ini sekadar perkongsian pengalaman sy dlm memakai sabun susu beras & sabun gluta 3 layer.apa yg akan sy kongsikan ini adalah ikhlas & jujur dr hati sy tnpa ada niat yg terselindung yer Rasenya sy start pakai sbn 

Testimoni Sabun Kurus & Sabun Payudara

Diterbitkan pada Thursday, 2 June 2011 Pukul 15.38

Nak bagi testimoni sejak pakai sabun botanic nihinci tak. tau lah berkurang ke tidak..tapi yg pasti..kulit rasa lembut dan. wangi sangat..tapi sabun nenen tuh mmg nampak lahsebab. kwn2 dok tegur sebenaqnya baru 

Shasya.dadha: Penangan Sabun Glutakojic 3 Layer

Diterbitkan pada Saturday, 9 November 2013 Pukul 11.41

Antara kandungan dalam sabun ini ialah : Kandungan yang tidak merbahaya, kan? Korang boleh gunakan sabun ini tanpa was-was. Kami boleh tunjukkan testimoni-testimoni yang telah berjaya menggunakan sabun 

Sabun Glutakojic 3 Layer Originalpermatasofea.com

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 14.50

testimoni lagi ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn 

Sabun Gluta Kojic Collegen 3 Layer

Diterbitkan pada Thursday, 25 April 2013 Pukul 8.36

<3 Kelebihan VCO yang terdapat dalam sabun ini mampu melembapkan kulit dengan serapan yang cepat. <3 Mengurangkan masalah kekeringan kulit kerana diperkayakan dengan tambahan Vitamin C & E. <3 Bagi wanita yang sudah 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X