testimoni sabun layer

Intan Beauty Centre: Sabun Gluta Kojic 3 Layer Original !!

Diterbitkan pada Saturday, 4 May 2013 Pukul 14.40

testimoni lagi ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn make still on.

Antara Sabun Susu Beras & Sabun Gluta 3 Layer, Yang...

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 14.19

Entri ini sekadar perkongsian pengalaman sy dlm memakai sabun susu beras & sabun gluta 3 layer.apa yg akan sy kongsikan ini adalah ikhlas & jujur dr hati sy tnpa ada niat yg terselindung yer Rasenya sy start pakai sbn 

Hati2 Dengan Sabun 3 Layer Tiruan

Diterbitkan pada Tuesday, 2 July 2013 Pukul 7.37

Hati2 dengan sabun 3 layer tiruan. Costemer yang amat kami hormati .kami menjual sabun 3 layer yang ORIGINAL..anda boleh bandingkan sabun 3 layer yang kami jual dgn yang tiruan berdasarkan gambar di bawah

Sabun Glutakojic 3 Layer Originalpermatasofea.com

Diterbitkan pada Saturday, 14 September 2013 Pukul 14.50

testimoni lagi ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn 

Me_azrynn: Testimoni Sabun Gluta Kojic Vit C

Diterbitkan pada Wednesday, 1 August 2012 Pukul 13.46

Seperti yang telah dijanjikan dulu, aku nak tunjukkan hasil bergambar setelah aku menggunakan sabun gluta. Memang memuaskan bila tengok testimoni you nie :) ni sis pkai sabun gluta yg 3 layer or 2 layer ea?

Intan Beauty Centre: Testimoni Sabun Susu Beras

Diterbitkan pada Friday, 18 January 2013 Pukul 16.47

testimoni sabun Susu Beras. sabun Susu Beras KKM: NOT111203263k. sabun SUSU BERAS TELAH MENDAPAT KELULUSAN KEMENRETIAN KESIHATAN MALAYSIA. weight: 60gSize: 55mm x 55mm x25. HARGA TAWARAN :.

Diari Cik Pipi: .testimoni : Sabun Glutathione Collagen (1).

Diterbitkan pada Thursday, 1 November 2012 Pukul 23.00

Aku kan kulit gelap . pastu tambah pulak dengan masalah jerawat yang tak pernah nak benti membiak , ia sangat stress ! aku pun tak sure howe aku jumpa sabun ni . beberapa hari gak la aku dok usha kat internet pasal 

Sabun Gluta Kojic 3 Layer

Diterbitkan pada Tuesday, 14 May 2013 Pukul 13.36

sabun Gluta Kojic Collagen 3 layer. (sabun 3 Warna) . Mengandungi : Glutathione, Collagen, Arbutin, Kojic Acid, Grapeseed Extract . http://3.bp.blogspot.com/-me8j-IdhIBE. Beli 1 unit – RM 12.00; Beli 5 unit – RM 50.00; Beli 

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

X