What's New?

testimoni sabun layer

Shasya.dadha: Penangan Sabun Glutakojic 3 Layer

Diterbitkan pada Saturday, 9 November 2013 Pukul 4.41

Korang boleh gunakan sabun ini tanpa was-was. Kami boleh tunjukkan testimoni-testimoni yang telah berjaya menggunakan sabun glutakojic ini. HARGA SEKETUL : RM20 TERMASUK POSLAJU. BELI BANYAK DAPAT 

Antara Sabun Susu Beras & Sabun Gluta 3 Layer, Yang...

Diterbitkan pada Sunday, 17 February 2013 Pukul 7.19

Entri ini sekadar perkongsian pengalaman sy dlm memakai sabun susu beras & sabun gluta 3 layer.apa yg akan sy kongsikan ini adalah ikhlas & jujur dr hati sy tnpa ada niat yg terselindung yer Rasenya sy start pakai sbn 

Sabun Gluta Kojic 3 Layer Paling Murah

Diterbitkan pada Wednesday, 1 May 2013 Pukul 3.14

Harini aii nak cerita pasal sabun Gluta Kojic 3 Layer yang kiter dah pakai since 25 Mac 2013. Kiter x post la crite ni sbb apa-apa yang kita nak jual kepada customer, kiter kena cuba dulu. Baru la kiter bleh criter kat org apa 

Ohshawl: Sabun Gluta Kojic Kolagen 3 Layer

Diterbitkan pada Tuesday, 23 April 2013 Pukul 17.34

SABUN GLUTA KOJIC KOLAGEN 3 LAYER. Assalammualaikum & Hi Jelitawan. Terbaru untuk anda!!! Sabun ini adalah sabun terlaris di pasaran untuk anda yang ada masalah kulit muka. Jika anda telah mencuba pelbagai jenis sabun 

Ieda Syafiah D'beauty: Sabun Gluta Collagen

Diterbitkan pada Wednesday, 16 January 2013 Pukul 10.39

Testimoni 1 ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn 

Intan Beauty Centre: Sabun Gluta Kojic 3 Layer Original !!

Diterbitkan pada Saturday, 4 May 2013 Pukul 7.40

Testimoni lagi ~Sis.. Alhamdulilah. Lepas almost 2 minggu guna sabun gluta, parut jerawat da makin pudar. Kulit semakin licin.. Dulu kalau apply make up, susah nk stay on face.. Tdi saya put on make up, da setengah hari pn make still on.

Me_azrynn: Testimoni Sabun Gluta Kojic Vit C

Diterbitkan pada Wednesday, 1 August 2012 Pukul 6.46

Seperti yang telah dijanjikan dulu, aku nak tunjukkan hasil bergambar setelah aku menggunakan sabun gluta. Memang memuaskan bila tengok testimoni you nie :) ni sis pkai sabun gluta yg 3 layer or 2 layer ea?

Diari Cik Pipi: .testimoni : Sabun Glutathione Collagen (1).

Diterbitkan pada Thursday, 1 November 2012 Pukul 16.00

aku kan kulit gelap . pastu tambah pulak dengan masalah jerawat yang tak pernah nak benti membiak , ia sangat stress ! aku pun tak sure how come aku jumpa sabun ni . beberapa hari gak la aku dok usha kat internet pasal 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -