What's New?

tempat menjual barang kemas bandung

Barang Kemas Perak Murah

Diterbitkan pada Wednesday, 12 November 2014 Pukul 16.17

Barang Kemas Perak Murah | Bila sebut sahaja barang kemas pasti ramai wanita teruja kan? sebab apa? semuanya kerana barang kemas telah serasi dengan jiwa setiap wanita. Sebelum ini 'Koleksi Aksesori di Aidilfitri' 

@};--: Perempuan Dan Barang Kemas

Diterbitkan pada Friday, 10 February 2012 Pukul 0.21

dulu saya tak percaya orang kata, perempuan tak dapat dipisahkan dengan barang kemas. sebab saya pun tak pernah pakai, jadi tidaklah saya terlalu obses dengan barang kemas. then kami ke metro kajang. kami dah nyaris beli cincin di kedai apa ye nama dia, oh, kedai midah. tapi saya tak sedap hati. ye, kami adalah pengantin yang berbajet sikit. maka saya pilih cincin berbatu yang paling murah. lagipun salesman dia macam nak paksa-paksa kami beli 

Last Day Shopping Bye2 Guangzhou Pengalaman Baru...

Diterbitkan pada Wednesday, 12 February 2014 Pukul 2.00

Tak lama pastue, Kawan yang uruskan shipping nie wassap kata orang die lambat lagi nak ke tempat kami. Kira barang untuk Spy lah.. Berminat.. Terus beli.. Alip pon beli pen tue dengan Kamera.. Katanya boleh letak kat Helikopter nanti Barang lain tak banyak kat sini.. Mungkin tak sebanyak barang Gadjet yang orang selalu cakap kat dalam buku panduan Dah siap kemas, sempat lagi habiskan makanan yang ada. Yang jumpa kedai kecil jual Coklat n Air.

Aneka Bisnis & Resseler Cemilan/snack : Harga...

Diterbitkan pada Saturday, 11 January 2014 Pukul 2.04

Memang hasil yang kita terima kecil saat kita menjual barang dengan harga satuan hanya Rp300 - Rp500 perak/perbungkus namun pikirkan bila kita menjual dalam jumlah banyak. Misalkan sehari kita menjual minimal 20 

Bandung : Tips & Tricks. [awas, Entry Panjang:p]

Diterbitkan pada Tuesday, 29 April 2014 Pukul 15.30

Toko 3 : Kedai jual jeans original. Ada servis potong-original utk jeans, Bayaran hanya . (tak kiralah korang gi Bandung ke, atau tempat lain yang korang arrange sendiri). Maksud saya, korang asingkan mana duit makan, Jadi, dalam Pasar Baru nanti awasi beg tangan, sling beg, pouch bag, apa jugak jenis bag dan barang kemas korang, termasuk handphone, gadjet2 kat tangan anak tu, selalu2 diperhatikan. e) FO : Waktu Operasi Hari Biasa (Isnin - Jumaat) 

Tips Pindah Rumah

Diterbitkan pada Monday, 27 May 2013 Pukul 3.05

Kalau di Bandung di Cibadak. Sortir barang-barang yang sudah tidak dipakai, daripada menuh-menuhin kontainer , mending barang yang nggak penting kita buang, kasihkan ke orang lain, atau jual ke tukang loak (lumayan buat beli kardus baru); Pisahkan barang-barang yang masih dipakai sehari-hari , dan yang tidak Buat katalog untuk barang-barang yang kita kemas , supaya memudahkan dalam pencariannya ketika kita sudah sampai di tempat tujuan.

Khainisa Ahmad: Trip To Sabah

Diterbitkan pada Friday, 5 July 2013 Pukul 14.16

Akan tetapi untuk mendapatkan mutiara Sabah yang ori haruslah ke mari. Iaitu Kedai Jamilah Jewellery!!! Mutiara kuttt susah nak carik kat Perak, ada pun yang manik konon-konon mutiara ori yang jual kat pasar malam. puuuiihh hahaha Tambah lagi kaum mak mak haruslah gumbire kerana mereka kan suke barang kemas rupe ni. . Sarawak - Day 1 · Sabah · Sabah - Sabah's Foods · Sabah - The places · Bandung · Bandung - Bandung City · Singapore - SG.

Didi Diarsa, Pengusaha Furniture Dari Limbah Peti Kemas

Diterbitkan pada Wednesday, 11 September 2013 Pukul 7.41

Dari sinilah ia mulai berkreasi dengan bahan kayu limbah bekas peti kemas. Kebetulan, di dekat tempat tinggalnya di Depok, banyak perusahaan yang punya limbah peti kemas bekas kemasan barang-barang impor, seperti 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -