What's New?

tempat jual batu zamrud malaysia

Nak Tanya Duit Syiling 50 Sen Terbelah Tepi

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 9.29

salam kpd semua rakan2 majalah..sy nak tanya mengenai duit syiling 50 sen terbelah tepi yg ada 'longkang' di bahagian tepi duit syiling tersebut..sy ada sekeping duit .

Icefilms.info Globolister

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 4.00

Vote for iceFilms.info on globolister:

Perdagangan (e-learning)

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 23.29

Sememangnya pengalaman yang agak baru tapi tidak mendadak..setelah hampir 4 minggu di sekolah inisaya mula rasa seronok untuk mengajar walaupun pada awalnya agak .

Batu Cincin Air Mani Gajah ‎buat Ilmu Pengasih? ★ Mrm

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 12.21

Ganggu akidah. Mufti Kelantan, Datuk Mohamad Shukri Mohamad menjelaskan, memberi nilai tambah kepada sesuatu batu yang disebut air mani gajah sebagai batu yang mampu Malam semua, lama juga tak makan tempe goreng berempah yang rangup. Kebetulan semalam masa kami menghadiri majlis kenduri rumah saudara di Benut, bonda ada beli tempe .

Penipuan Pembelian Online Facebook

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 22.30

Assalamualaikum. Selamat Sejahtera. Semakin hari semakin ramai pulak keluarkan isu ditipu dengan pembelian online. Mereka dikatakan telah membeli produk di facebook .

Skim Cepat Kaya: Sampai Bila Rakyat Malaysia Terkena?

Diterbitkan pada Sunday, 21 August 2016 Pukul 9.52

Sebenarnya, rakyat Malaysia sudah “diperkenalkan” dengan skim cepat kaya semenjak tahun 70-an lagi. Ia diperkenalkan oleh seorang rakyat Malaysia berbangsa melayu .

Dapur Tanpa Sempadan...: Penang Assam Laksa

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 23.34

Pada pendapat mat lah, dalam pembuatan laksa tak kira laksa dari mana2 negeri sekali pun, ikan memainkan peranan yang begitu penting. Kalau ikan tu segar, hmm laksa .

Awas, Skim Cepat Kaya Bertopeng Emas!

Diterbitkan pada Monday, 22 August 2016 Pukul 6.16

hrp mklum tu bkn powergold.biz tp parasit n virus yg nk mnjtuhkn powergold….tu individual website….bkn web rasmi powergold.biz…. Pkara ni,dlm list bnm da lama ye..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.