What's New?

tempat jual barang2 bertuah

Kes-kes Wasiat Dan Hibah

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 9.13

Maka, puan dan suami boleh membahagikan harta-harta secara hibah dengan melakukan pemindahan hakmilikan harta-harta tersebut. Pemindahan hakmilikan adalah berdasarkan .

Tak Malu ← Chedet

Diterbitkan pada Saturday, 25 November 2017 Pukul 8.18

2. Mereka didapati mencuri tetapi mereka tidak sedikit pun berasa malu. Didakwa mencuri, dibukti mencuri – tak mengapa. 3. Dunia panggil mereka pencuri, perasuah .

Proton Exora Vs Grand Livina Vs Chery Eastar Vs Naza Citra

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 1.13

PROTON EXORA VS GRAND LIVINA VS CHERY EASTAR VS NAZA CITRA VS KIA RONDO? PERBANDINGAN MPV DI MALAYSIA Proton Exora Naza Citra It is a seriously subjective matter on .

(gambar)koleksi Kasut Datuk Siti Nurhaliza

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 16.08

Ok Abang Nara akui yang Abang Nara memang tak tahu menahu pasal kasut. Tapi kalau dah namanya kasut Datuk Siti Nurhaliza, mesti harga mahal gila kan?.

Fauziahsamad.com: Door Gifts Orang Kahwin Untuk Tong Sampah?

Diterbitkan pada Monday, 27 November 2017 Pukul 14.14

Kjee dah lama nak bercerita pasal door gift orang kahwin. Nadia selalu bebel2 sorang diri kalau dapat door gift. Sampai jer rumah, orang buang dalam tong sampah..

Langkah Pertama Menyimpan Rm1 Juta!

Diterbitkan pada Friday, 24 November 2017 Pukul 9.02

Saya pernah menghadiri sebuah forum tentang motivasi kejayaan dan kewangan yang dikendalikan oleh tokoh terkenal Jutawan Muda Internet, iaitu Tuan Irfan Khairi..

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -