What's New?

teks pembukaan paturay tineung bahasa sunda dan susunan acara

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang Biantarana mantep broh,ane izin copas ya,buat UP bahasa sunda kelas salapan .. TY.

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 8.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “Paturay Tineung Kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat sinareng salam, urang sanggakeun ka 

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 5.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. PATURAY TINEUNG Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 0.24

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 2 Para wargi anu Kalayan widi-Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara Paturay Tineung ieu. Teu kakantun 

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar 

Osis Smp Negeri 1 Bojong Pandeglang: Elmu

Diterbitkan pada Wednesday, 14 May 2014 Pukul 18.44

Pidato dalam bahasa sunda mungkin sulit bagi seorang yang benar-benar bukan asli sunda oleh karena itu kami share mengenai Contoh Naskah Pidato dalam Bahasa Sunda. Langsung saja simak Contoh Pidato dengan 

Naskah Paturay Tineung Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Friday, 12 June 2015 Pukul 11.30

Warga Kairaga, akang mau berbagi salah satu naskah pembawa acara paturay tineung dalam bahasa sunda yang sudah diterapkan untuk kegiatan paturay tineung dan kenaikan kelas. Naskah moderator paturay Dalam naskah ini pun, acara paturay tineung yang akan dibawakan itu terbagi menjadi dua sesi (jirangan), yaitu sesi pembukaan (purwacarita) dan sesi hiburan (implik-implik). Berikut adalah Susunan Naskah Pembawa Acara Paturay Tineung Sunda.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -