What's New?

teks pembukaan paturay tineung bahasa sunda dan susunan acara

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar 

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. PATURAY TINEUNG Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina 

Osis Smp Negeri 1 Bojong Pandeglang: Elmu

Diterbitkan pada Thursday, 15 May 2014 Pukul 1.44

Pidato dalam bahasa sunda mungkin sulit bagi seorang yang benar-benar bukan asli sunda oleh karena itu kami share mengenai Contoh Naskah Pidato dalam Bahasa Sunda. Langsung saja simak Contoh Pidato dengan 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 15.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “Paturay Tineung Kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat sinareng salam, urang sanggakeun ka 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Contoh Biantara Wawakil Siswa Waktos Acara Paturai Tineung Assalamu'alaikum Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upacara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar salami tilu taun. Bilih aya basa nu kirang merenah, kecap nu kirang larap, bilih aya kalimah nu teu raos kana manah, neda hapuntenna

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 8.30

Tandaning sukur ka Nu Maha Kawasa, OSIS SMPN 1 Lumbung kalayan dirojong apingan ti para guru ngagaduhan karep kanggo ngareuah-reuah Akang-akang sareng Teteh-teteh ngalangkungan ieu acara Paturay Tineung. Ku margi kitu, saupami panampian ti panata ku maoskeun basmalah sasarengan. Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 3 Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda Logo Corner 23 2 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang . Biantarana mantep broh,ane izin copas ya,buat UP bahasa sunda kelas salapan .. TY.

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -