What's New?

teks pembukaan paturay tineung bahasa sunda dan susunan acara

Acara Paturay Tineung Basa Sunda

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 5.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda. PATURAY TINEUNG Assalamualikum wr .wb. Alhamdulilahi aujaba'alaina bil jama'ah wanahana 'anit tafaruqi wal'adawah .ash-shalatu wasalamu 'alaina 

Osis Smp Negeri 1 Bojong Pandeglang: Elmu

Diterbitkan pada Wednesday, 14 May 2014 Pukul 18.44

Pidato dalam bahasa sunda mungkin sulit bagi seorang yang benar-benar bukan asli sunda oleh karena itu kami share mengenai Contoh Naskah Pidato dalam Bahasa Sunda. Langsung saja simak Contoh Pidato dengan 

Biantara/pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 12.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara. Dinten ieu, dina raraga paturay tineung murid kelas genep/salapan/dua belas, tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci, réh maparinan taufik sareng hidayah-Na, dugi ka danget ieu urang . Biantarana mantep broh,ane izin copas ya,buat UP bahasa sunda kelas salapan .. TY.

Naskah Panata Acara (mc Bahasa Sunda)

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 14.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alqur'an sareng mingpin solawat nabi, Tos lami acara tepang sono ieu di antos-antos, urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut 

Contoh Mc Perpisahan Dalam Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 22 May 2011 Pukul 8.27

Alhamdulillah ku jalaran nikmat ti manten-Na dina danget ieu urang tiasa kempel ngariung di ieu tempat dina raraga “Paturay Tineung Kelas XII SMAN 1 Sumedang”. Sholawat sinareng salam, urang sanggakeun ka 

Contoh Pidato Sunda

Diterbitkan pada Tuesday, 20 July 2010 Pukul 17.10

Alhamdulillah dina danget ieu urang sadaya dipaparin kasehatan lahir sareng batin, oge kakiatan kanggo tiasa kempel ngariung di dieu patempatan, dina raraga ngaluuhan acara paturay tienung sareng pangjurung du'a 

Contoh Biantara (pidato) Paturay Tineung Bahasa Sunda...

Diterbitkan pada Saturday, 13 October 2012 Pukul 17.01

Alhamdulillah wasyukurilah, Laillahhailallah, Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara Paturay Tineung, wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar 

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam...

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 0.24

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah dalam Bahasa Sunda 2 Para wargi anu Kalayan widi-Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara Paturay Tineung ieu. Teu kakantun 

- Halaman ini diberdayakan oleh Google, Bing!, dan Blekko -