teks pembukaan mc paturay tineung bahasa sunda dan susunan acara

Biantara Pidato Paturay Tineung Dina Ahir Taun Cijolang

Diterbitkan pada Friday, 20 April 2012 Pukul 19.23

Langkung ti payun sim kuring ngahaturkeun nuhun ka pihak panitia anu parantos masihan waktos kanggo sasanggem dina ieu acara Dinten ieu dina raraga paturay tineung murid kelas genep salapan dua belas tipayun mangga urang sasarengan manjatkeun puji sinareng syukur ka Gusti Nu Maha Suci r h maparinan taufik sareng hidayah Na dugi ka danget ieu urang Biantarana mantep broh ane izin copas ya buat UP bahasa sunda kelas salapan TY

Teks Pembawa Acara Mc Resepsi Pernikahan Bahasa

Diterbitkan pada Thursday, 16 December 2010 Pukul 12.26

teks Pembawa acara mc Resepsi Pernikahan bahasa sunda Saat kita menyaksikan acara resepsi pernikahan kita akan menjumpai seseorang yang sangat penting dalam acara tersebut Seseorang yang mengatur jalannya acara

Contoh Narasi Pembawa Acara Perpisahan Sekolah Dalam

Diterbitkan pada Tuesday, 18 June 2013 Pukul 7.24

Contoh Narasi Pembawa acara Perpisahan Sekolah dalam bahasa sunda 2 Para wargi anu Kalayan widi Na pisan urang sadaya tiasa silaturahmi kalayan sehat wal afiat dina acara paturay tineung ieu Teu kakantun

Contoh Teks Pembawa Acara Mc Perpisahan Sekolah Wd Blog

Diterbitkan pada Wednesday, 8 February 2012 Pukul 17.30

Bagi sobat2 yang yang akan mengadakan perpisahan sekolah berikut ini ada contoh teks untuk mc pembawa acara dalam acara perpisahan sekolah beserta susunan acaranya Assalamualaikum wr wb bismillahirrohmairrohim Yth bapak

Contoh Pidato Sunda Biantara Paturay Tineung Ti Wawakil

Diterbitkan pada Wednesday, 21 July 2010 Pukul 0.10

Alhamdulillah dina denget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni upicara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar tilu taun Bapa kalih Ibu

Acara Paturay Tineung Basa Sunda File Kinds Of Blog

Diterbitkan pada Saturday, 21 April 2012 Pukul 12.15

ini contoh acara paturay tineung kelas ix dalam bahasa sunda paturay tineung Assalamualikum wr wb Alhamdulilahi aujabaalaina bil jamaah wanahana anit tafaruqi waladawah ash shalatu wasalamu alaina

Naskah Panata Acara Mc Bahasa Sunda Siti Nur Azizah

Diterbitkan pada Saturday, 12 November 2011 Pukul 21.30

Hatur nuhun ka saderek anu parantos ngaoskeun ayat suci Alquran sareng mingpin solawat nabi Tos lami acara tepang sono ieu di antos antos urang sadaya paturay tineung saparantos sakola tilu taun lamina nungtut

Contoh Biantara Pidato Paturay Tineung Bahasa Sunda

Diterbitkan pada Sunday, 14 October 2012 Pukul 0.01

Alhamdulillah wasyukurilah Laillahhailallah Subhanallah dina danget ieu urang sadaya tiasa riung mungpulung dina raraga nyakseni acara paturay tineung wireh sim kuring saparakanca bade ngantunkeun ieu sakola sabada tamat diajar

Cari Iklan:

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

Kami di Facebook!
X