What's New?

tanda tanda orang yang kena guna guna

Pieces Of My Life: Tanda-tanda Awal Hamil

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 20.12

thanks for this story. memang tanda awal2 mcm period keluar hitam2 tu ada. tak tahu lak itu tanda awal pregnant, darah tu berlarutan sebulan.Jumpa doktor pastu doktor . Anak Saya Linglung, Selalu menuruti Pria itu dan sekarang jadimembangkang dengan kedua orang tuanya, apakah dia terkenapelet?”Ungkapan Santi” Kutipan yang saya tulis diatas adalah salah satu keluh….

10 + 1 Tanda-tanda Awal Kehamilan

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 5.31

Kenali tanda-tanda awal kehamilan. Bagi pasangan yang sudah berumahtangga, kehamilan merupakan suatu khabar paling gembira. Lebih-lebih lagi mereka yang sudah menanti . Peribahasa Yang Bermula Dengan Huruf “T” Peribahasa Yang Bermula Dengan Huruf “T”1. Tabuhan meminang anak labah-labah.Maknanya: Mencari jodoh yang tidak sepadan.2. Tabur bijan ke tasik.Maknan….

Tanda-tanda Awal Kanser

Diterbitkan pada Friday, 22 April 2016 Pukul 22.02

Sharebar (1) Kanser pangkal rahim - sebarang lelehan atau pendarahan yang luar biasa. - sakit selepas bersenggama dan turun berat badan. (2) Kanser payudara - bengkak . Tak keterlaluan kalau nak cakap yang kita ni hidup dalam dunia toksin. Begitu banyak toksin di persekitaran kita, samada berlaku secara semulajadi ataupun dari bahan kimia di sekeliling. Tak perlu p….

Bagaimana Nak Tahu Tanda-tanda Saka Dalam Badan?

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 0.38

Adakah nenek moyang anda pernah mengamalkan saka? Mungkin ya, mungkin tidak, tetapi tanda-tanda saka dalam badan boleh dikenalpasti. Jangan terkejut jika anda mungkin . Siapa katakan didunia moderen begini tak ada lagi pelet atau beberapa guna? malah dengan makin majunya tehnologi kita mesti lebih siaga karenanya ada unsur negatif yang berupaya menghancurkan kita dar….

Tanda-tanda Dan Penyakit: Kaitan & Saranan Rawatan

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 23.18

Berikut ialah senarai tanda-tanda dan penyakit pada anggota tubuh badan manusia yang dibahagikan kepada dua, tanda luaran dan tanda dalaman. Bahagian 1: Tanda-Tanda . Pertanyaan: Pak Ustadz, dulu saya pernah sakit “gila” sampai 2 kali, yang katanyadisebabkan guna-guna seseorang. Sebabnya begini, tadinya saya maudijodohkan dengan saudara sepupu, tetapi saya to….

7 Tanda Anda Akan Gagal Di Universiti

Diterbitkan pada Sunday, 24 April 2016 Pukul 21.17

7 Tanda anda akan gagal di universiti. Pembuka kata. Kali ini mesej tulisan saya mungkin agak berbeza. Saya sebenarnya tidak berapa suka bercerita tentang perkara . Kenapa Ramai Yang Guna Produk Kurus Tapi Tak Kurus-kurus?Nak tahu tak kenapa??kami BONGKARKAN RAHSIA UNTUK ANDA..TIPS NAK KURUS YANG BERKESAN ➜ Ini kerana badan anda terlalu banyak toksin. Toksin inil….

Ustaz Sharhan Kongsi Tanda-tanda Terkena Sihir, Saka Dan...

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 2.10

Ustaz Rifki pulak berkongsi tentang orang yang hantar sihir melalui Facebook. Haaada jugak ke??? Maksud ustaz kat sini, ada kes sebelum ni, isteri orang tu terkena . EYANG MPUH KUALA TERANGGANU Datuk  Kuala Terangganu Mbah MustafaMbahDatuk Mustafa Adalah Dukun Pelet Keramat Yang Selalu MenyelesaikanPermintaan Bantuan Seseorang Yang Memilki Kesuliatan Hidup Dal….

Tanda-tanda Gangguan

Diterbitkan pada Monday, 25 April 2016 Pukul 8.58

Bagaimanakah saya ingin tahu bahawa saya telah mengalami gangguan? Apakah simptom atau tanda-tandanya? Ketika Tidur. Susah tidur; Mudah terjaga malam. Dengan bermacam medium media sosial yang ada di zaman sekarang ini sedikit banyak telah banyak membantu pengguna media sosial untuk berhubungan dengan sesiapa atau memperlihatkan kebahagiaan keluarga ….

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -