What's New?

tabita skin care berbahaya may 2013

Farra.n.♥: Awas!ciri2 Kosmetik Yang Ada Mercury!

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 12.59

Assalamualaikum dan selamat sejahtera~ Entri kali ni tentang kecantikan,sapa yang xnak cantik kan. Maybe ramai lagi d luar sana yg masih belum tau tentang kosmetik .

Memang Ada Mercury!

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 4.45

wanita ini dedah bahaya produk kecantikan tempatan yang mengandungi mercury dan dijual dgn harga mahal.

Senarai Ubat-ubatan Dan Kosmetik Yang Dibatalkan

Diterbitkan pada Friday, 19 August 2016 Pukul 13.43

karl said / May 11, 2012 at 1:35 AM Intan Terpilih Wsalam. Pertama sekali, produk yang dalam bentuk sediaan farmaseutikal yang menyerupai ubat (contoh: tablet, pil .

17 Cream Kecantikan Berbahaya Yang Dilarang Bpom Maret

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 0.20

Saya pernah posting mengenai krim kecantikan berbahaya yang dilarang BPOM. Berikut ini kabar terbaru mengenai 17 jenis cream kecantikan berbahaya yang dilarang BPOM.Jejaka maskulin diluar sana mesti mengalami masalah memilih pencuci muka terbaik untuk kaum lelaki bukan? Ini tidak termasuk kaum lelaki yang tak payah pakai pencuci .

Foto-foto Krim Pemutih Wajah Berbahaya

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 17.44

Foto-Foto Krim Pemutih Wajah Berbahaya. Coba kamu bandingkan, krim kiloan foto di atas dengan krim-krim di bawah ini yang dijual bebas lewat internet.Jok kulit, Jok kulit mobil, Jok kulit murah, Jok kulit avanza, Jok yaris, Jok terries, Jok Suzuki, Jok Honda, Jok kulit mersi, Sarung jok.

Blog Strategi + Manajemen Jika Penghasilan “hanya” Rp 7

Diterbitkan pada Saturday, 20 August 2016 Pukul 4.59

Rumah. Pada akhirnya, setiap keluarga (atau yang akan menikah) memiliki harapan untuk memiliki rumah sendiri. Sebuah tempat dimana kita bisa berteduh, tidur, bermimpi .

Fyna Bukanlah Beuty Consultant =.= Fyna Pun Masih Terkapai

Diterbitkan pada Tuesday, 16 August 2016 Pukul 15.20

ann dhaniah said amboi..byknye skin care sis pakai..hehe..u same like me..b4 this ann pakai macam2 gak..now pakai garnier..ok la jugak..hehe..tapi mlm pakai bio .

Awas! 120 Produk Kosmetik Beracun Yang Perlu Anda Tahu

Diterbitkan pada Monday, 15 August 2016 Pukul 9.01

Senarai produk kosmetik beracun dari 3 negara, malaysia, brunei dan singapura.

- Halaman ini diberdayakan oleh Google dan Bing! -

 

Situs IklanGratiz dapat terus berjalan karena adanya kontribusi iklan. Mohon nonaktifkan AdBlock/Opera Turbo agar situs ini dapat terus berjalan dan memberi manfaat bagi kita semua.

Setelah AdBlock dinonaktifkan, klik disini untuk menyegarkan halaman.

Terimakasih.